אשמח לתגובות

אשמח לתגובות

מי שלא קרא מדובר בהמשך להודעה בדף 2 של בהמתנה מתסכלת אתם מוזמנים להסתכל כי זה המשך לכך... לפעמים כשאדם בתחושות תסכול הוא נוטה להאשים את המסגרות והמערכות סביבו כיד להוריד ממנו את האחריות והשליטה בעיניינים. אז אכן זה נכון שישנם אילוצים. ובכל זאת עיניין המקדמה הוא דיי נצלני כי אין סיבה שאשלם ;1500 שח אם לא התקבלתי ואני עדיין באוויר. אולי הייתי לוקחת את הסיכון אבל גם חבר שלי באוויר בגלל זה. לא יודעת למה התקבעתי שבריפוי בעיסוק יש יותר אפשרויות התקדמות מאשר לעבודה סוציאלית. אולי מפני שאני מכירה את עולם העבודה סוציאלית מקרוב ויודעת שזה מעגל כזה שלא קל להתפתח ממנו מבחינת תנאים ובטח שלא מבחינה כספית.. אפילו תואר שני בתחום מעניק לך רק4 אחוז העלאה במשכורת. אלה תנאים לא פשוטים ובריפוי בעיסוק יש לי אפשרות גם לעבוד פרטית ולסגור את החודש. אני באה משכונת מצוקה וגדלתי במחסור כך שאני יודעת היטב איך זה וזה לא קל בכלל. האידיאולוגיה והאהבות שלי חשובות לי פי מיליון מכסף אבל צריך גם להיות מציאותיים ובעבודה סוציאלית המשכורות מכפירות. שיקול נוסף חשוב הוא שאני אוהבת מאוד ילדים ותינוקות גם בגילאים 1-5 ורוצה שתהייה לי את האופציה לעבוד מקרוב גם איתם כשבעבודה סוציאלית הטיפןל בגילאים אלו הוא לא ישיר ומדבבר יותר לילדים ונוער מגיל6-7 כי הטיפול הישיר הוא ברובו מילולי תקשורת שלא ניתן לייצור עם פעוט. בריפוי בעיסוק יש לי מגע עם כל טווח הגילאים גם אם יש את המישור היותר פיזי מוטורי שאולי לא קרוב אליי... בכל מקרה אשמח לתגובותיכם

נסי להפריד

בין עניינים שאת יכולה להחליט בהם לעניינים שלא. תהליך הקבלה, גובה המקדמה, פרוצדורות, וכו' - לא ביכלתך להחליט. כל אוניברסיטה והתהליכים שלה לכל הנרשמים, לא רק לך. אין לך אלא להחליט אם את נכנסת לעניין או לא, אבל מרגע שנכנסת, אין לך שום השפעה על המחיר, הדרך וכו' זה לא פייר בעיניך? זה מה יש. Take it or leave it. רשימת בעד ונגד בין עבודה סוציאלית וריפוי בעיסוק זה חשוב וכן יעזור לך להחליט. עשי את הרשימה באופן מסודר. גם המשכורות של מרפאות בעיסוק מתחילות הוא מכפיר, אגב. השיקול בעניין המחיר שווה ערך לעובדת מתחילה. עובדת וותיקה בריפוי בעיסוק יכולה להתפרנס לא רע בכלל.

Mנטה

New member
הממ...

בעבודה סוציאלית יש יותר אפשרויות קידום, יש אפשרות לעבוד פרטי ויש משכורת יותר גבוהה. עניתי לך ?

למעלה