אשמח לתגובות

אשמח לתגובות

אני בהריון (טרימסטר שני) ,זהו הריון מתוכנן ורצוי (מבחינתי לפחות), ולקח לנו די הרבה זמן, והרבה עבודה קשה להגיע לשלב הזה. בעלי מעולם לא רצה ילדים, אבל כשהתחתנו היתה הסכמה הדדית שיהיו ילדים. במשך השנים כשדיברנו על העתיד המשותף, תמיד היו מעורבים בו הילדים לעתיד. פעם ראשונה שנכנסתי להריון, היתה לי הפלה טבעית ובעלי מאוד עזר לי בימים הקשים האלה והיה שם בשבלי. הוא אפילו היה עצוב. עכשיו אני בהריון שוב, אבל לאחרונה הוא מתנהג בצורה מאוד לא תומכת. זה מתבטא בכך שהוא לא מתעניין איך אני מרגישה ולא אכפת לו מהעובר. הוא לחלוטין לא מתחבר להריון שלי ולא לתחושות ולשינויים שאני עוברת. אני מרגישה שעל כל דבר שאני עומדת לומר הולכת לבוא הערה צינית שתהרוס לי את החויה החד פעמית הזאת. לפעמים הוא לא מקשיב לי ומסובב את הראש לכיוון אחר או מסתכל בנקודה באויר, להראות לי כמה לא מעניין אותו מה שהרגע אמרתי. הוא לא מתעניין איזה לידה אני רוצה, לא רוצה לבוא איתי לקורס הכנה ללידה וכו'. בהתחלה הוא אמר שהוא בלחץ כי אין לנו כסף, אבל אח"כ הוא הודה שהוא לא רוצה את הילד ושהוא עשה לי טובה שהוא עזר לי להכנס להריון, כי אני מאוד רציתי. לדעתו אני צריכה להרגיש מוחמאת שהוא מקריב את חוסר הרצון לילדים כדי להשאר איתי, ושאני צריכה להודות לו שהוא נתן לי מתנה כזאת. כמעט עזבתי את הבית (הוא לא נתן לי לעזוב והבטיח לנסות להתנהג יפה ולתמוך בי), אך מאז היה עוד מקרה שהוכיח לי שהוא לא בענין של לגדל ילד. היתה לנו שיחה שבה הבהרתי לו שאם הוא לא רוצה אז לא צריך, אני אעזוב והוא לא יצטרך לשנות שום דבר בחיים שלו. לא לקום בלילה, ולא לחנך ולדאוג וכו'. לילד עדיף לגדול בלי אבא (אבל עם סבא ודודים אוהבים) מאשר לגדול עם אבא שלא אוהב אותו. אבל הוא לא רוצה שאני אעזוב, והוא רוצה לתת לזה הזדמנות, ומאוד היה רוצה לדבר עם מישהו על התחושות שלו (אני לא מוכנה לשמוע יותר שהוא לא רוצה את הילד). אנחנו מחפשים עכשיו יועץ.ת. מישהי אמרה לי שזה מאוד טבעי לגברים לא להתחבר, אבל אני פוגשת רק כאלה עם דמעות בעיניים מהתרגשות כשהם מספרים לי שהם עומדים להיות הורים… ויש הבדל בין לא להתחבר להריון ללא רוצה את הילד… רציתי לדעת האם יש פה גברים שלא רצו את הילדים שלהם כאשר היו עוברים, האם זה השתנה כשהתינוק נולד? איך התגברתם על הפערים עם החוייה של בת הזוג? אשמח לתגובות.

Master Stav

New member
כן יש כאלו ....

הגור שלי תום הקטן והמדהים היה הריון לא רצוי מבחינתי להביא ילד לעולם בגיל 40 היה לא נכון מבחינתי והדבר גרם ללא מעט בעיות בבית ביני ובין זוגתי אני לא ארחיב את היריעה אך כמעט התגרשנו, כחודש לפני הלידה המתוכננת הצלחנו ליישר את ההדורים יש לנו 2 ילדים נוספים מהריונות קודמים ויש לנו את ביתי הגדולה בנישואי הראשונים .... הצלחנו להתגבר על פערי ההתייחסות ....היתי נוכח בלידה ,,,כמוב כול הלידות של ילדי לא הקרבתי כלום ...ולגבי תום ....אולי זה היה הריון לא רצוי אך הוא ילד רצוי מאד שנכנס לי מתחת לעור וגורם לי להרבה אושר בחיי . נסי לדבר איתו להבין איפה הבעיה ולמה ....אני מודע לעובדה שהרעיון של ההריון הוא רעיון מוגמר ובתהליכי ביצוע
אבל נושא השותפות כנ ראה לא הבשיל אצלכם לכלל ביצוע כנראה ...ורצוי לשבת ולדבר ולהגיע לעמק שווה כזה או אחר אם תרצי עזרה ...את מוזמנת לפנות אלי במסרים שיהיה בהצלחה .

lelor

New member
תמשיכי ותגדלי את הילד הזה! ותיהי שלמה עם זה!

תמשיכי ותגדלי את הילד הזה! ותיהי שלמה עם זה! והפלה זה מעשה רצח! שיהיה לך בהצלחה מורן.

לדעתי את צריכה להתבייש

מה זו הסנוביות הזו? הבנאדם ניסה לעזור וזו תגובה של אנשים.. אני עוד לא בת 18 ויותר מנומסת ממך..

אומר לך

מה שאמרו לי הרבה (הגעתי לפה מהדף הראשי) הרבה גברים לא מתנהגים בזמן ההריון כמו שהינו רוצות שהם יתנהגו. לנו זה מאוד מאוד קשה כי זה הזמן שהכי צריך בו חיבוק ותמיכה ושיתוף, אבל אחרי שהתינוק נולד הם מוקסמים. באופן אישי היתי ממליצה לך כן לתת לו צ'אנס. אם הוא צריך לדבר עם מישהו על חששות וכד' שימצא יועץ וידבר איתי ואת הרי כבר לא יכולה לשנות את המצב אז תמשיכי עם ההריון ותשתדלי להשאר כמה שיותר רגועה. בקשי תמיכה מבני משפחה, חברים (שלחי לי מסר בכיף. נעביר חוויות הריון בלי גבר מעוניין במיוחד). תראי איך הוא מתנהג אחרי חודש-חודשיים עם התינוק. אם לא תהי מרוצה תמיד תוכלי לעזוב, אבל אל תעשי צעד נמהר עכשיו. תתני לו צ'אנס לשנות ולהראות לך את השינוי.

אני יודע שאין לי שום קשר לפורום

אבל אני דיי מזועזע. בשביל מה אדם מתחתן בכלל אם הוא מצהיר "אני לא מתכוון להביא ילדים, אל תנסי בכלל..."? אני לא בא לבקר... אבל זה נושא שאמור להיות יותר ממרכזי בדרך לבניית חיים משותפים. כלומר איך אפשר להחליט להתחתן כאשר אחד מהצדדים לא מעוניין לקיים את המטרה שלשמה מתחתנים? מילא כששני הצדדים לא מעוניינים, עוד אפשר איכשהו... אדם שכ"כ אדיש וכ"כ קר כלפי זוגתו לחיים בנושא הכה רגיש הזה.... אוף אני לא יודע מה אני יכול לעשות לאדם כזה... זה מביא לי עצבים.

רפפם

New member
מה הבעיה שלך? לא כולם רוצים ילדים

יש זוגות שחיים ללא ילדים(גם סטרייטים וגם הומואים), דווקא ילדים הורסים את הזוגיות, במיוחד כשאין כסף מיותר, ויפה מצידו של הבעל שהוא לא שיקר לה מההתחלה, חבל שעכשיו הוא מתנהג ככה, לפי דעתי צריכים לנסות לאחר שהילד יוולד ואז לראות איך מסתדרים הדברים, ואם לא מסתדרים אז שיפרדו.

Orange Sky

New member
לא נראה לי שלזה הוא התכוון

אלא ששני אנשים שמתחתנים צריכים להיות באותו הראש ולהחליט, או ששניהם רוצים ילדים, או ששניהם לא מעוניינים להביא ילדים, אחרת אם אחד מבני הזוג רוצה והשני לא, זה פשוט לא מסתדר אז צריך היה לחשוב על זה מראש...

רפפם

New member
אני הבנתי מדבריו משהו אחר

בכל מקרה, אנשים לא תמיד כ"כ החלטיים בנושא הזה, גם אני לא רוצה ילדים אבל זה לא 100%, ז"א אם אני אתחתן עם מישהי מתאימה וגם נרוויח טוב אז יש מצב שאני מוכן לילד אחד

pink dimond

New member
תגובה

צר לי שאת חווה את תהליך ההריון לבד בלי שיתוף מבן זוגך, ההתנהגות שלו יכולה להתפרש בגלל 2 סיבות 1. שהוא חושש/ פוחד שמא חס וחלילה המקרה יחזור על עצמו והוא מעדיף לא להיקשר לעובר. אנחנו חושבות שהגברים הם "קשוחים" ושאין להם רגשות אבל מקרה כזה מאוד יכול להשפיע אפילו עם הוא לא מדבר על כך 2. הסיבה שאת כתבת אותה: מאוד יכול להיות שהוא נבהל מהעובדה שיצטרף אליכם למשפחה גוזל קטן שיגנוב את כל התשומת לב שלך של המשפחות ולכן הוא מעדיף להתעלם כי הוא מפחד שלא יידע איך להתמודד עם תינוק זה שינוי די רציני בחיים ברגע שההופכים להיות ההורים זה לכל החיים אולי הוא מסוג האנשים שלא אוהב שינוים. ואם זה כך ברגע שתלדי החומות לאט לאט יפלו. אני בטוחה שהוא אוהב אותך ויתרגל לרעיון וההריון את צרכה פשוט לדבר איתו שיחה רצינית ולהבין מאיפה ההתעלמות שלו מגיע שיהיה לך המון בהצלחה

קראתי את כל התגובות ולדעתי

התגובה שאני הכי מסכימה איתה זו התגובה הזו.יכול להיות שהוא באמת מפחד איפה שהוא שהיחס כלפיו ירד.חח עד היום אבי מרוצה מהעניין שנולדנו רק בנות והוא מודה בזה שהוא אוהב את הפינוקים האלו..

Indie62

New member
שניכם צודקים

קודם כל לרגע הצדק שלו: הוא לא השלה אותך - הוא אמר שאינו רוצה ילדים והוא גם אמר שהוא מסכים שתביאי ילדים שהוא כנראה לא יהיה קשור אליהם רגשית. בחרת להיכנס להריון עם המידע - כנראה בין היתר מתוך תקווה שהרגשות שלו השתנו, אבל התקווה הזו לפעמים לא מספיקה. הוא נמצא כרגע בבעיה - הוא לא מתחבר לילד, ומתקשה להפגין רגשות שאין לו. הוא מוכן לעזור פיזית, אבל מתקשה לחיות בזיוף ומרגיש שזה לא הוגן שאת מכריחה אותו לזייף, כשהוא היה כן איתך לאורך כל הזמן. עכשיו לצדק שלך את מעולם לא הסתרת את זה שאת רוצה ילדים וזה תנאי מבחינתך לקשר. כשהוא הסכים לילדים ההנחה שלך הייתה שהוא יעשה הכל כדי לתת עכשיו מה עושים. אין לי מושג. יש את התקווה שהאב יתחבר לילד עם הזמן. זה יכול לקרות ואפילו כנראה לא כזה נדיר. אבל יכול גם להיות שלא. ואז השאלה היא אם להישאר ביחד או להיפרד. מצד אחד - מה תרוויחו אם תתגרשו? כך או כך אבא של הילד לא יהיה מחובר אליו. אם תתגרשו, שניכם גם תפסידו זוגיות שהיא כנראה טובה לכם. מצד שני - יש הבדל בין אבא רחוק שלא אוהב אותך לבין אבא שלא אוהב אותך בתוך הבית שלך. האחרון הוא נורא. אני מאמינה לפי איך שאת כותבת, שבסופו של דבר לא תוכלי לעמוד בפגיעה כזו בילד, וכן תעזבי. מצד שלישי - אין טעם לעשות את זה עכשיו. אולי הוא בכל זאת יתחבר ואז סתם חבל על האהבה... אני מציעה שכן תתני לו לבטא את עצמו, בגבולות הסביר. תגידי לו שאת מרשה לו ואף רוצה שהוא ישתף אותך באופן רציני ברגשות שלו כלפי מה שעתיד לבוא, אבל את לא מוכנה שהוא יהיה ציני או מזלזל בחוויה שלך. וכן, אני חושבת שיש מקום לטיפול פסיכולוגי. בנוסף, כדאי לרמוז לו שבהנחה שהוא לא רוצה לעזוב, ובהנחה שהילד עומד להיוולד וכבר אין לעצור את זה (זה לא יהיה הוגן כלפייך), אז כדאי לו לנסות, בשביל עצמו, להיות כמה שיותר חיובי בעניין. אבל אין טעם לדעתי לדרוש ממנו להיות מזוייף. זה לא יעזור לך ולא לילד.

אין דבר כזה ילד לא רצוי

:-את הילד עשיתם בתיכנון ועל בעלך לאהוב אותו ולכבד אותך ולדעתי אסור לך לתת לבעלך פסיכולוג אך אם בכול זאת הוא לא רואה בהריון ובבניכם לא רצוי איך אומרת על זה ורדה רזיאל-זקונט תזרקי אותו לדעתי אישה בהריון סקסית ואין תחליף לחיוך וצחוקים של תינוק בהצלחה ומזל טוב

די כבר עים דיעות בעד ונגד הילד הוא עובדה

תראו אני פשוט מתבייש באנשים/ים שמדברים על ילד לא רצוי כאב לילדים וכגולש בפורומים אחרים אב שלא רוצה לראות/להכיר/לאהוב את ילדיו זה גואל נפש כשעשית את הילד ידעת שאתה עושה ילד ( עובדה שלא מנעת זאת ) ולכן אתה שותף מלא מתייחסים לילד זה כעובדה מוגמרת שכן בטרימסטר שני שזה בערך חודש חמישי אני מציע לכול הפורום אים יש יכולת פיסית או דרך פורום זה לדבר עם האב בצורה טובה ונינוחה לקבל את הילד ולא להאשים את האמא אני לא חושב שהילד היה רוצה להיות לא רצוי ולכן מעכשיו צריך לפעול אולי על האב או לחילופין שהאם פשוט לדעתי תכיר לילד אב חורג שלדעתי יכול להיות לו תחליף אב הרבה יותר טוב מהמקורי אבל לדעתי היא תצטרך לקבל החלטה לאמא אני אומר : מזל טוב ובהצלחה !!!!!!!!

Indie62

New member
הילד הו אכן עובדה מוגמרת

אבל קיומו לא בהכרח יגרום לו להות אהוב. ההחלטה צריכה להתקיים בתנאים מציאותיים (במקרה הזה - תנאים של אי וודאות) ולא תחת הנחות לא מבוססות כמו ,אין אבא של יקשר לילד שלו" וכו'.

אהוב בכוח אולי לא יהיה

אולי את צודקת ולכן הייתי מציע כבר כיום אם היא חשה כי בעלה מתעמר בה כתוצאה מההיריון שתתגרש ממנו ותיתחתן עם גבר שהגבר יהווה עבורו אב חורג תראי אני למשל אם אישה במצב כזה הייתה רוצה אותי לא הייתה לי בעיה שהבן שלה יראה בי אבא אני כיום פרוד ואם אישה כזאת תכיר אותי אשמח בכיף

Gilgil1

New member
מה שגורם לי חשש זה היחס שלו אליך

נראה לי שהוא ילדותי ואגואיסט, לפחות באספקטים סוימים באישיות שלו. גם אם הוא לא מחובר להריון, עדין צריך להיות אכפת לו ממך. דבר אחד הוא לא להקשיב לחויות שלך ודבר אחר הוא לא לתמוך בך בזמן שיש לך קשיים פיזים. אני לא יכול לדבר מהניסיון שלי כי הייתי מאוהב בילדים מהשניה שאשתי התעברה, וחיכית בקוצר רוח ללידה. עם זאת, אני חושב שברגע שהילד יולד, סביר להניח שהוא יתאהב בו מידית. אבל.... אם לא..... אני חושב שאת צודקת ועדיף לילד לגדול ללא אבא מאשר עם אבא קר ולא אוהב. אני מנסה לדמין מצב כזה ורואה רק השפעה הרסנית על הילד. בהצלחה

SARIT325

New member
אני בטוחה שהוא ישתנה..

אני בטוחה שכשהוא יראה את התינוק ובמיוחד אם תתני לו לעשות דברים למען הילד-להאכיל,להרגיע,אפילו שהוא לא בקטע הוא ייקשר לילד.. שהרי ידוע שכשמשקיעים במשהו הרבה אוהבים אותו.. שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, ומזל טוב!

למעלה