אשמח ל
מלון בירושלים

מלימלי

New member
אשמח ל../images/Emo91.gif מלון בירושלים

שלום לכולם
חברים שלנו מחו"ל מגיעים לארץ עם תינוקת בת שנתיים רוצים לבלות קצת בירושלים. אשמח להמלצות למלון שווה ( 5 כוכבים - אין בעיה של תקציב ) ורעיונות לבילוי בעיר עם תינוקת מלבד גן החיות. תודה

אורןילד

New member
קראון פלאזה ירושלים...

אני הייתי ממליץ על קראון פלאזה, יש לו מיקום טוב בכניסה לעיר ליד בנייני האומה, ובמרחק הליכה מהכנסת, בתי המשפט ומוזיאון ישראל. ארוחת הבוקר מצויינת, יש נוף מדהים מהקומות הגבוהות, אך יש לציין כי החדרים לא ענקיים. לגבי אטרקציות, מדובר במשהו לילדים או למבוגרים ?

שמר2

New member
אם באמת אין בעיית תקציב

אז קינג דיויד ורק קינג דיויד (או המלך דוד ליסודיים). מלון היסטורי שאין שני לו באווירה ובתפאורה (כשיושבים בלובי ממש מצפים לראות את שון קונרי והריסון פורד מתווכחים על הגביע הקדוש). אוכל מעולה, בריכה גדולה ומוקפת צמחיה, נוף מעולה ושירות "של חו"ל". מצודת דוד, פחות מומלץ, משום שהוא מועדון שיש יקר ויותר מדי יוקרתי (ע"ע הרודס). הקראון פלאזה, ריגנסי ושרתון פלאזה, כולם טובים במשהו, וגרועים במשהו אחר. אם מסיבה כלשהי המלך דוד לא מתאים/זמין, אז כתיירים אני ממליץ להם על מלון ענבל - מלון מעולה שרוב אורחיו הם תיירים ולא ישראלים (ולכן הוא נותן תחושה ביתית יותר ללא הילדודס של הבר מצווה באולם מצדה שרצים לך בין הרגליים בקראון פלאזה). פנינת ירושלים הוא מלון מצויין, אבל עיקר יתרונו בקירבה הבילתי אמצעית לעיר העתיקה והחדשה בו זמנית.

רות333

New member
משחקיה בקיבוץ צובה, "קיפצובה"

תענוג לילדים! אויר נהדר להורים!

אורןילד

New member
באמת המלך דוד הוא הכי טוב

אבל לא בטוח שהוא המקום האידיאלי לבוא עם ילדים... אגב, חוויה נחמדה לילדים זה מעלית הזמן

שמר2

New member
מה בדיוק רע שם לילדים???

האתר של המלון מאוד נאמן למציאות, תבדוק בעצמך כמה רע שם לילדים: http://www.danhotels.co.il/danSite/heb/hotelHomepage.asp?hotelNo=4&top=8&hName=King%20David%20Jerusalem ובכל מקרה מדובר על ילדים תיירים, לא זבי החוטם הצווחניים ממלון פלמירה באילת. בכל מקרה אחד היתרונות העיקריים של המלך דוד הוא העובדה שהוא לא ידידותי למה שהוגדר בפורום השכן כ: jesraelicum barbaricum ובן המין הקרוב אליו:jesraelicum vandalicum vogaritus כאדם שחש אחריות אזרחית למדינת ישראל, אני משתדל לצמצם את המגע בין תיירים לבני המינים הנ"ל, ואין ספק שבמלך דוד וענבל הם לא ממש יפגשו.

שמר2

New member
מלון מיוחד

ממוקם במבנה אבן ישן ויפה ממש מעל הגיא התלול, מול הר ציון. נוף מרגש (תרתי משמע), מיקום מעולה ויש בו אפילו בריכה פנימית מיוחדת (בתוך מבנה קשתות עם עמודים). אהוב בעיקר על תיירים, אבל כמלון הוא לא משתווה לאלה שהוזכרו למעלה.

מלימלי

New member
תודה ../images/Emo140.gif הם מחפשים משהו מיוחד

בררנו במלון ענבל אין מקומות ואת במלך דוד נראה להם פחות מתאים עם תינוקת שובבה - הם מחפשים מלונות מיוחדים לא גדולים וחלק מרשת. עוד שאלה איך האוכל שם?

שמר2

New member
ארוחת בוקר טובה

אפשר להתרשם מהמלון באתר שלו, עושה רושם שהוא אפילו שופץ מאז שאני הייתי שם: http://www.inisrael.com/mountzion/index.html באופן כללי גם המלון הזה לא ממש פונה לקהל הישראלי ומעדיף בבירור תיירים. הוא לא שייך לרשת.

אורןילד

New member
אמריקן קולוני

זה מלון מיוחד, אמנם בכניסה למזרח העיר, קרוב מאוד לעיר העתיקה...

טלטוש

New member
מלון ובילויים לילדה בת שנתיים

מלון המלך דוד הוא קצת אפעס לא לילדים אלא יותר לאמריקאיות ורודות. אבל כמה הם כבר יהיו בתוך המלון. מלון הר ציון מעט פחות רשמי הנוף יפהפה והאוכל מצוין. לגבי שאר המלונות אני חושבת שכולם טובים. בילויים לילדה בת שנתיים: כמובן גן החיות לא לוותר על החוויה קיפצובה בקיבוץ צובה מוזיאון ישראל אגף הנוער מוזיאון המדע טיול בעיר העתיקה ריחות צבעים ומטעמים תיאטרון הקרון בגן הפעמון זהו תיאטרון בובות עם הצגות טובות

למעלה