אשמח ל

אשמח ל../images/Emo91.gif

בוקר טוב. אני מחפשת צימר בצפון ללילה אחד בסופ"ש במחיר סביר. אנחנו זוג עם תינוקת בת חצי שנה. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כי יש כ"כ הרבה שפשוט נורא קשה לבחור ולהחליט... תודה מראש ויום נעים!

drtrip

New member
שלום לך, נשמח לקבל יותר פרטים

לגבי הצימר שאת מחפשת על מנת לתת לך המלצות. מה זה מחיר סביר? באיזה אזור בצפון? אילו דברים חשובים לך בצימר?

תוספת פרטים

איזור גליל עליון או מערבי. חשוב לי שיהיה לי נוח עם התינוקת, ז"א מיטת תינוק, קומקום חשמלי, מים חמים זמינים כל הזמן, מקרר. ובשבילינו - מרווח, ג'קוזי, נוף וארוחת בוקר. ואם אפשר שכל זה יהיה בלא יותר מ-500 ש"ח... תודה מראש!

drtrip

New member
בבקשה...

חייבת לציין לפני כן שיש בעיה עם לילה אחד ברוב הצימרים אך תנסו ליצור עימם קשר. חלק מהצימרים נמצאים גם ברמת הגולן. אור הגולן-חד נס- רמת הגולן-סוויטה מאוד מאוד מרווחת-שני חדרי שינה, סלון גדול, מטבח מרווח ומאובזר, חצר וגקוזי פינתי. אין נוף מהצימר עצמו אך מהישוב נוף לכנרת. LA-גליל בראש פינה, כעקרון מקבלים רק זוגות אך לאחרונה עידכנו אותי שיש להם לול לתינוק אחד. הסוויטה מאוד מפנקת, חדשה וחדשנית ומאובזרת. נוף אין מהבקתה. אהבה בגורן- גליל מערבי - בקתה מאוד מאוד מפנקת, מאובזרת, עקרונית מתאימה לזוג אך נאמר לי שלפעמים מכניסים מיטת תינוק. נוף אין מהבקתה רק מהישוב עצמו. כולם מתאימות לתקציב פחות או יותר, בהצלחה!

למעלה