אשמח עים מישהו יוכל להלחין את השיר

dode127

New member
אשמח עים מישהו יוכל להלחין את השיר

הייתי שמח עם מישהו פה יודע להלחין ויוכל להלחין לי את השיר ויצור איתי קשר dode [email protected] מילים:דודי ביטון לחן :עדיין אין לילות לילות עוברים ואת עדין לא שבה לחיקי מתי אזכה לראות אותך שוב לצידי כמו פעם שהיינו רצים אחד לעבר השני חזרי אל ביתי אהובתי רק איתך רוצה לחיות איך נתתי לזה לקרות זה לא יכול להיות רוצי אליי וננסה לתקן בבקשה תגידי כן האם אזכה לראות שוב את זיו פניך ליבי אינו שלם בלעדייך לילות שהיית לצידי לא אשכח לעולם היית גאה בי מכולם איני יכול לשכוח כיצד סיפרת לחברייך שאיתי את רוצה לחיות לעולם ועכשיו אני שואל את עצמי איך הנחתי לזה לקרות האם זה יכול להיות איזה טיפש הייתי שנתתי לך לחמוק מידי איך נתתי לדבר כזה לקרות פזמון:לילות שאני לא נרדם שובי אליי אני מבטיח לך שלא אתן לזה לקרות שוב לעולם אני יהיה לך לידיד נפש מושלם רק על תברחי מכאן כי לא יהיה לי מקום לברוח ואיני יוכל בקלות אותך לשכוח שימי ידיך על ידי ותעטפי את כולי בחום שלא נגמר כי איתך אני מרגיש כמו שלא הרגשתי לעולם ואיתך רוצה להיות גם מחר מנסה לשכוח את חיבוקיך אבל אני תמיד נזכר בעינייך הכחולות כמו הים האם את עוד כאן? או שהלכת כבר מזמן ועים כן אז לאן

dode127

New member
מישהו יכול להלחין לי את השיר???

אשמח עים מישהו יוכל להלחין לי את השיר הבא ושויכל ליצור איתי קשר [email protected] מילים:דודי ביטון לחן:אין לילות לילות עוברים ואת עדין לא שבה לחיקי מתי אזכה לראות אותך שוב לצידי כמו פעם שהיינו רצים אחד לעבר השני חזרי אל ביתי אהובתי רק איתך רוצה לחיות איך נתתי לזה לקרות זה לא יכול להיות רוצי אליי וננסה לתקן בבקשה תגידי כן האם אזכה לראות שוב את זיו פניך ליבי אינו שלם בלעדייך לילות שהיית לצידי לא אשכח לעולם היית גאה בי מכולם איני יכול לשכוח כיצד סיפרת לחברייך שאיתי את רוצה לחיות לעולם ועכשיו אני שואל את עצמי איך הנחתי לזה לקרות האם זה יכול להיות איזה טיפש הייתי שנתתי לך לחמוק מידי איך נתתי לדבר כזה לקרות פזמון:לילות שאני לא נרדם שובי אליי אני מבטיח לך שלא אתן לזה לקרות שוב לעולם אני יהיה לך לידיד נפש מושלם רק על תברחי מכאן כי לא יהיה לי מקום לברוח ואיני יוכל בקלות אותך לשכוח שימי ידיך על ידי ותעטפי את כולי בחום שלא נגמר כי איתך אני מרגיש כמו שלא הרגשתי לעולם ואיתך רוצה להיות גם מחר מנסה לשכוח את חיבוקיך אבל אני תמיד נזכר בעינייך הכחולות כמו הים האם את עוד כאן? או שהלכת כבר מזמן ועים כן אז לאן

קודם כל... ../images/Emo168.gif

תסדר/י אותו כמו שיר נורמאלי (בבתים עם שורות קצרות, לא בתור סיפור...) ואז אולי נבין על מה זה בכלל ...

dode127

New member
דודי ביטון

אשמח עם מישהו יוכל להלחין לי תשיר וליצור איתי קשר בדואר האלקטרוני שליי [email protected] לילות לילות עוברים ואת עדין לא שבה לחיקי מתי אזכה אזכה לראות אותך שוב לצידי כמו פעם שהיינו רצים אחד לעבר השני חזרי אל ביתי אהובתי רוצה לחיות אך נתתי לדבר כזה לקרות זה לא יכול להיות הייתי טיפש ועשיתי טעיות זה לא יכול להיות איך אמשיך לחיות שובי אליי וננסה לתקן בבקשה תגידי כן לילות שהיית לצידי לא אשכח לעולם שהיית גאה בי מכולם איני יכול לשכוח כיצד סיפרת לכולם שאיתי הכול מושלם ושאת רוצה לפנק אותי ולהסב לי אושר מכל הטוב שבעולם ועכשיו אני שואל את עצמי איך הנחתי לדבר כזה לקרות האם זה יכול להיות איזה טיפש הייתי שנתתי לך לחמוק מידי איך הנחתי לדבר כזה לקרות פזמון: לילות שאני לא נרדם שובי אליי אני מבטיח שלא אתן לזה לקרות שוב לעולם אני יהיה לך לידיד נפש מושלם רק על תברחי מכאן כי לא יהיה לי לאן לברוח ואותך אני לא יוכל בקלות לשכוח שימי ידיך על ידי ותעטפי את כולי בחום שלא נגמר כי איתך אני מרגיש שלא הרגשתי לעולם ואיתך רוצה להיות גם מחר מנסה לשכוח את חיבוקייך אבל אני תמיד נזכר בעיניך כיצד אוכל להמשיך בלעדייך אני מתגעגע לנישוקייך מילים:דודי ביטון

למעלה