אשמח עם יעשו לי הכירות..ויגידו לי

liran b

New member
אשמח עם יעשו לי הכירות..ויגידו לי ../images/Emo6.gif

ויגידו לי על מה בעיקר הדיונים פה.......

x-x

New member
האמת היא

aאני ממש לא מבין על מה מדברים פה...אבל עד מה שהצלחתי להבין זה בעיקר על שאיפות שבחיים וגם עימות בין חברי פורום...מקווה שעזרתי לך תודה x-x

black_magic

New member
אהמממ.. לירן..

פה מדברים על מה שרוצים, פותחים איזה נושא שרוצים.. ולא בכוונה יוצאים פה עימותים אבל זה מעניין..
אולי תספר על עצמך קצת יותר..

liran b

New member
טוב אז הנה......

אני קוראים אותי לירן...(סתאםם) קוראים לי לירן ולפני שלושה שבועות היה לי יום הולדת 18. משמע אני בן 18 אני גר באזור השרון...מפוגע. אני לא שומע באוזן ימין משמע חרש. אני מאוד גבוה 1.98 שיחקתי כדורסל עד השנה (מהגן, בערך 10 או 11 שנים). והשנה פרשתי כי לא היה כבר כוח לזה. מה עוד? אני מאוד אוהב מירוצי מכוניות מוזיקה...ולשחק באולינג (והרבה). זהו? מה עוד ? אני אוהב את האינטרנט ומי שרוצה יש לי ICQ (או איי קיס יו). לירן...............................

black_magic

New member
מגניב לירן..../images/Emo13.gif

גם אני אוהבת מירוצי מכוניות אבל פורמולה בסוני פליישסטיין..
תביא את האייסי שלך, אני רוצה..

liran b

New member
אני חולה על מירוצי פורמולה 1

בפלייסטיישן אני תותח!!!!!! ובמציאות אני רק רואה את זה בטלויזיה.....

black_magic

New member
חחחחחחח

נראה אותך נגדי במירוצי פורמולה!!! מממ, לא הבאת את האייסיקיו..

liran b

New member
נראה לך?!?!?!??!?!

בדיחת השנה לקרוע אותי בפורמולה ?!?!?! קטעיעעעעייייייייייםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!111111 בדיחה יותר מהג´וקר!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהההההה אהההההההה אההההההההה את קרעת אותי מצחוק........ :) איי קיס יו : 100721237

LordNor

New member
איזה פלייסטיישן יש לך? 2?

אם יש לך פלייסטיישן 2 תוכל לשחק איתי במודם... ונראה מי מנצח...

liran b

New member
ממממ

יש לי את אחד ואת מס ´ 2 הוא של אחותי אז פעם בכמה זמן שהיא באה אלינו אז זה בא איתה....

המרחפת

New member
אתה מדבר כאן על שלי...

הבחורה שיש לה סימנים כחולים מרוב משחקים בפלייסטיישן, היא מקצועית :]

LordNor

New member
עכשיו מבינים למה את צודקת בדבריך..

לא בהכרח "הכי טובים" אבל בהחלט יש לי יתרון במשחקי אסטרגיה.. שזה התחום שבו אני מומחה.....

liran b

New member
וואלק!!!!! איזה בדיחות רצות פה..

אני נקרע מצחוק......... בואו נעשה טוריניר!!!!!!!!! פורמולה 1 ואז תראו כמה גרוע אני......... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

liran b

New member
זה הכל בצחוק.....

כמו שאני אוהב לאמור...... :) צריך לצחוק והרבה.. בייחוד בזמן הזה. אבל אני עדיין טוב בזה

למעלה