אשמח עם תעזרו לי במתן רעיונות

dadon1

New member
אשמח עם תעזרו לי במתן רעיונות

להכנת מוקדי פעילות בנושא 'הים' בקיץ. חן ח ן לכל תורמת

אפשר להתייחס לכל

מרכיבי הים : חול, אפשר לקנות חול פיסולי ולהכין ממנו ארמונות ולהוסיף אביזרים לקישוט הארמון, ציור על חול , או מריחת דבק על בריסול ולפזר על זה חול מארגז החול. אצלנו החול מארגז החול הוא חול ים, חשוב להסביר לילדים שאסור להוציא חול ים ממקומו הטבעי. מים - אפשר לעשות ניסויים במים, להכין פינת מים עם משפכים ומסננות שונות , כלים שלובים , אביזרים צפים ושוקעים. צדפים- עבודות יצירה מצדפים. מוקד להכנת עפיפונים לפי דגם , או קישוט עפיפונים מוכנים מוקד להכנת כלי תחבורה ימיים : ספינה, אוניה, חסקה, סירת מפרש מוקד להכנת קרטיבים. מקווה שעזרתי לך אירית. ורעיון נחמד : מכינים מחומר קשיח סירה ענקית, מציירים עליה עיגולים, גוזרים כל עיגול, מאחורי כל עיגול מדביקים תמונה של הילד ומתחת רושמים מה כל ילד רוצה לעשות בקיץ.

כמיסה

New member
אני לא יודעת לאיזה גיל אבל אני אספר

לך בקצרה מה אני עושה אצלי בגן. הנושא הגדול הוא אני נזהר בקיץ
והוא מחולק לשלושה חלקים 1. אני נזהר מהשמש-חובש כובע, מורח קרם הגנה, מרכיב משקפי שמש, שתיה מרובה...שהייה בצל 2. אני נזהר בכביש
חצייה במעבר חציה, או ירוק ברמזור, חבישת קסדה 3. אני נזהר מהחיים מתחת לאבן- לא להרים אבנים, לא ללכת יחף בצמחיה גבוהה את יכולה להתאים את המרכזים בדרך אל הים (זהירות בדרכים) השמש בים ובע"ח בחוף...משם לחבר את הצדפות, המשחק בכף ודלי בקיצור יש הרבה רעיונות הים הוא נושא רחב את צריכה לחשוב במה את מתמקדת בהצלחה

טלגל

New member
אנחנו גם אחרי שבוע של נושא הים,

אחרי כל הפעילויות של אירית פחות או יותר, הדבקות של צדפים, הכנת שמשות, בניית עפיפונים. מבקשים מהילדים לבוא בבגדי-ים, להביא בריכות או גיגיות למי שיש ומכינים יום ים. עם מצילים, קרטיבים וזה נחמד מאד.

למעלה