אשמח שתשתפו איך בחרתןם את השם החדש שלכןם?

CHANEL88

New member
אשמח שתשתפו איך בחרתןם את השם החדש שלכןם?

כלומר, הסבירו מה גרם לכםן לבחור דווקא את השם הספציפי שלכםן ולא שם אחר?

האם בחרתםן דווקא שם שמתאים רק למגדר שלכןם או שם שמתאים גם לשני המגדרים?

כמובן, השאלות מופנות רק למי שמרגיש\ה בנוח לחשוף את שמה\ו.

תודה

CHANEL88

New member
תיקון קל של ההודעה

גם מי שלא יכול\ה מסיבות כאלו ואחרות לחשוף את שמה\ו, יכול\ה לענות באופן כללי על השאלה גם בלי לחשוף את השם...

יו איפה

New member
הייתה לי אפשרות לבדוק שם שמאוד אהבתי

השם הראשון שחשבתי עליו היה שם שבגלל מישהי מסוימת מאוד מאוד אהבתי והצגתי את עצמי ככה (בעיקר באינטרנט) במשך תקופה מסוימת. למרות זאת הבנתי שזו לא אני תחת השם הזה. לא הפסקתי לנסות לחשוב על שם ושיהיה לו קשר לשם שנתנו לי הורי (לא שנאתי אותו הוא פשוט שם מובהק לבן/גבר) ובסופו של דבר השם שבחרתי נראה כאילו שלא התאמצתי מידי לבחור אותו אבל לא הייתי מחוברת אליו אם לא היו לי ההזדמנויות להתנסות ולחוות הזדהות בשם אחר.

השמות שעלו לי והשם הנוכחי לגמרי נשיים. וקצת יותר מ8 שנים מאז ששיניתי אותו רשמי אני לגמרי שמחה שככה מכירים אותי.

orald

New member
אני בחרתי בשם של פרח שאני אוהבת.

וכי זה שם סולידי ורגיל, לא "מתלהב" כמו חלק מהשמות שיצא לי לשמוע שנשמעים לפעמים כמו שמות במה.

CHANEL88

New member
אני אלרגית לפרחים מסויימים

אני עדיין לא החלטתי על שם... אני בדיוק שואלת את עצמי את השאלות שהצגתי בתחילת השרשור ואין לי מושג מה לעשות.

מה שיפה בכל הסיפור הזה, שאנחנו גם ההורים שחושבים על השם וגם התינוק\ת שמקבל\ת את השם

האמת היא שאצלי זה סיפור מוזר

עוד כשהייתי ילד וכתבתי סיפורים או ניסיונות לסיפורים, כתבתי על עצמי ועל ילדה שהתאהבתי בה, בסיפור כתבתי את השם הזה שהוא השם שלי היום.
העניין הוא שלא הייתי מודע בכלל למי אני ומה אני בעצם רק עד גיל 20, לפני כן הייתי בהכחשה גמורה.

בחרתי שם שמתאים למגדר שאני מרגיש בו (בעבר זה היה שם רק לבנים, היום אני יודע כבר שיש בנות בשם הזה, העולם משתנה מהר מידי!)

niwo

New member
השם שאני בחרתי לעצמי

השם שבחרתי לעצמי הוא שם שמאז הילדות חשבתי שהוא שם יפה. מאז ומתמיד רציתי שיקראו לי באותו השם.
כשהייתי קטן, אמרתי לעצמי שאם יוולד לי בן אז יקראו לו בשם הזה, ואם תוולד לי בת אז יקראו לה בשם אחר שגם אותו אני אוהב.
השנים נקפו, וכיום יש לי בני דודים עם השמות האהובים עליי.
כך שלילדיי אצטרך לקרוא בשם אחר.
אגב, לפני שבני דודיי נולדו, אני זוכר שאח שלי ואני היינו רבים על השמות הללו ואומרים שכך נקרא לילדים שלנו.

עם זאת, השם "הטראנסי" שלי הוא שם שאני לא באמת משתמש בו. אני מעדיף להשתמש בשמי המקורי.
גם מאנשים שיודעים שאני טראנס, אני מבקש שיקראו לי בשמי המקורי.
השם "הטראנסי" שלי הוא שם גם של בנים וגם של בנות.
בחרתי אותו כיוון שהוא צלצל לי יפה באוזן.

אגב, שמי המקורי הוא שם "רק" של בנות. אבל לא אכפת לי. אני כבר רגיל אליו, ולא שונא אותו.

vixen5287

New member
אני חייבת להגיד שזה אחד הפוסטים המרגשים

שאלה מאוד נבונה ויפה.
כשנולדתי רשמו לי שם אחד בתעודת הלידה. אבל כשעליתי לארץ, עיברתו את השם שלי פעמיים. היה לי מאוד קשה עם השם המעוברת שלי. הוא הרגיש לי מעוות ומגעיל. הוא הופיע על כל המסמכים הרישמיים, ומשום מה העיברות השני היה מה שכולם קראו לי. רציתי לשנות אותו כל יום בחיים שלי. עד שמצאתי את תעודת הלידה שלי, וחזרתי לשם האמיתי שלי.

נעמדתי מול המראה וקראתי לעצמי בשם שרשום לי בתעודת הלידה. וזה הרגיש נכון. כאילו האדם בצד השני של המראה הגיב ועונה לי. מיקרו חיוך על השפתיים וזהו... הכל התישב במקומו.

אומרים שהשמות מגדירים אותנו, עוד מראשיתנו. קין והבל. פרוש השם הבל זה בר חלוף, והוא אכן חלף מהר. השם הוא מה שמתאר אותנו במילה אחת.
תבחר/י תכונה, הגדרה, משהו שמגדיר אותך ותראי/ה איזה שם מתאים לכך. ולאחר מכן אולי הצד השני של המראה יחייך חזרה

למעלה