אשמת הערבים????

מצב
הנושא נעול.
למה לחפש סיבות מקילות?

יכול להיות שלא הבנתי אותך כראוי וצר לי על כך מדבריך ניכר שאתה אכן ימני בדיעותך חבל שאתה פותח ליבך להבלי התקשורת אין סיבות מקילות מה שהם עשו זה מעשה נבלה הלא אתה בעמצך אומר זאת בקיצור אין אשמים יהודים בכך שרצונם לבקר בהר הבית ואין לאף אחד הזכות לקחת מאתנו את מה ששלנו בשום מקרה נקודה.

ימני

New member
ימני באבו-אבוהת ימני

אין לי ויכוח איתך, אבל תנסה לקרוא שוב מה שכתבתי ואולי תבין שאתה לא מבין. אני לא מנקה את הערבים (סליחה פלשתינאים - אותו זבל) מאשמה, אני פשוט מוצא נסיבות מקילות בהתנהגות אותם יהודים הקוראים לעצמם יפי נפש ומצביעים עבור שריד ואולי אפילו עבור תמר גוז`נסקי ימ``ש. כמי שהצביע וימשיך להצביע לימין, לא התביישתי ולא אתחיל היום להתבייש על-כך שקראתי לרבין ז``ל ולפרס - בוגדים, כי זה מה שהם וזה המצב שבו השמאל שרוי היום. אז אל תגיד לי איך לקרוא לעצמי... או קיי מר צדיק? מוטב נמשמור את הויכוחים אל מול הביזיונרים המתקפלים מן השמאל

כל התשובות 10 דפים אחורה!!

על כל השאלות שלך יש תשובה אחת ניצחת! אני אסביר בקצרה: לא יתכן שהערבים שחיים פה כלכך הרבה שנים יזרקו ולו אבן אחת על אזרח ישראלי אלא אם כן האזרח תקף ראשון תקף אני מתכוון פיזית . לא מה שאריק שרון עשה!! אני לא מדבר על המצב שבו שוטרים פלשתינים שקבלו נשק מאתנו יירו בנו. בחיים לא אתה מבין את זה? אם לא לך אחורה 10 דפים וקבל תשובות יותר מפורטות נ.ב אל תקרא לעצמך ימני אתה לא ראוי לכך!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה