אשפוזים והפתעות

אדומה2

New member
אשפוזים והפתעות

כן כן, אבא שלי הגיע פעם שניה החודש לאשפוז עקב חום מסיבה לא ברורה. הפעם היו גם קצת סחרחורות ועייפות אדירה, ולכן לקחנו את התיק הידוע והגענו לפי המלצת האונקולוג לאסף הרופא- שם הוא מקבל את טיפולי הכימותרפיה. היום אני יושבת לי פה, מנסה לכתוב מאמר (לא פשוט הסיפור הזה), כשפתאום חשבתי לעצמי שאני ממש רוצה לפצות את אבא שלי על החודש המחורבן הזה (סליחה על הביטוי, האם השפה הזו מקובלת פה בפורום?), וניסיתי לחשוב איך. היה לי חלום לא מזמן שאנחנו מטיילים לנו שלובי זרועות בפיאצה נאבונה ברומא, אבל נראה לי שזה יצטרך לחכות.... אז מה אתם הייתם רוצים בתור הפתעה שתרומם את רוחכם אחרי שחזרתם מאשפוז ולאחר יום התאוששות בבית? אני יודעת שזה אינדיבידואלי, אבל אם תוכלו לתת לי איזה כיוון או רעיון או שניים, אני אשמח. ליל מנוחה, יעל

פינוקים

בעיניי כל פעילות שהיא מחוץ לבית החולים היא פיצוי. ומכיוון שמזג האוויר פשוט מצוין אולי פיקניק באיזה פארק או ארוחה על חוף הים יכולים להיות נחמדים. זהו בינתיים.. בריאות לכולנו גלי

אביתר27

New member
פינוקים../images/Emo20.gif

הפינוקים יכולים ובעצם צריכים להתחיל כבר בביה"ח בזמן האשפוז כי השחרור מביה"ח לבית זה כבר ה-צ'ופר והפינוק. וחוץ מזה שאח"כ רק רוצים לישון.

למעלה