אשפוז בתל השומר...

אשפוז בתל השומר...

שלום לכולם. חברה טובה שלי מתאשפזת עוד כמה ימים במחלקת הפרעות אכילה בתל השומר. היא ממש חוששת מהלא נודע. אשמח אם תוכלו לתת לי כמה שיותר מידע על המקום כדי להפחית חרדות כגון: פעילויות, סדר יום, צוות רפואי, איזה בגדים להביא, ביקורים, יציאות הביתה, זמן אשפוז וחדר אוכל. תנאי מגורים (כמה בנות בחדר, האם יש מקלחות ושרותים בחדר, ארון וכו..). כמו כן,מתוך נסיונכן האישי, מה אתן ממליצות לה להביא עמה על מנת להקל על שהותה באישפוז. כל מידע נוסף יתקבל בברכה. תודה מראש.

Revital118

New member
בבקשה

נעלי התעמלות, כרית משלך, שמיכה, מצעים, בגדים נוחים ללבישה במהלך היום (וגם בגדי ספורט), כלי רחצה, מגבות, נעליים נוחות 0מומלץ גם נעלי בית) - דברים אישיים למיניהם... מומלץ להגיע מוכנה נפשית לטפל בבעיה ולשתף פעולה עם אנשי הצוות (אם זה לא כך, אין למה להגיע מלכתחילה), היום הראשון עלול להיות קשה רגשית אבל בהחלט מתרגלים.

היי תודה על התשובה...

רציתי לדעת למה צריך להביא נעלי ספורט ובגדי ספורט? יש לכן שמה שעורי התעמלות. ויש לי עוד שאלה ממש חשובה. האם חלה חובת סודיות על הבנות שמאושפזות במחלקה? כלומר אומרים להם שאסור לחשוף פרטים אישיים על החולות כגון: שם פרטי ומשפחה, סיפורים אישיים וכו... אני אשמח מאוד לעוד תגובות ולכמה שיותר מידע. תודה רבה.

Revital118

New member
אז ככה

יש שיעורי התעמלות - ספורט פעיל לבנות במשקל תקין, וספורט חיזוק לבנות בתת משקל. ואכן, חלה חובת סודיות על הבנות שמאושפזות במחלקה שלא להוציא את המידע על בנות אחרות החוצה. אם את צריכה עוד משהו - רק תשאלי

בקשר לשאר השאלות.

יש בין 4 ל 5 בנות בחדר.יש שירותים ומקלחת בכל חדר. המקום בנוי באוירה מאד נחמדה,הצוות מקסים!יש קבוצות מאחרי א.בוקר עד א.צהריים.יש חדר יום עם אינטרנט וטלויזיה,הביקורים בימי ראשון עד חמישי מהשעה ארבע וחצי עד שמונה ובימי רביעי עד עשר.בימי שישי זה מהשעה 1 עד עשר ובימי שבת זה מהבוקר עד עשר.אחרי שתי שבתות במחלקה (בשבת השלישית) אפשר לצאת לעשרים וארבע שעות ואחר כך אפשר לצאת באמצע השבוע מהשעה 3 עד אחת עשרה ואז לשבתות שלמות.בגדול,זה יחסית מקום מאד חם,אחרי הימים הראשונים זה ניהיה הרבה יותר קל.בהצלחה לחברה.

היי רויטל זו שוב אני...

לפי התשובות שלך, אני מבינה שאת מאושפזת כרגע בתל השומר. זה נכון? אם כן, אני אשמח לפנות אלייך במסר אישי. אם זה בסדר מבחינתך.

נשמת

New member
מפתיע כמה שאת יורדת לפרטים עבור

חברתך. מקווה שאם זו את, אין לך תחושה שזו בושה להתאשפז\לברר על כך.

חחח... טוב עליתם עליי... ../images/Emo6.gif

כנראה שההודעה שלי הייתה ממש שקופה וקלטתם מייד שמדובר "בחברה דמיונית". אכן אני מתאשפזת בעוד מספר ימים. ואני ממש ממש מתביישת ומפחדת. זה לא פשוט בשבילי אחרי שהסתרתי את המחלה שלי כל כך הרבה שנים מכולם, פתאום לבוא ולהיחשף. קשה לי עם העובדה שאני חולה. סורי על השקר. דרך אגב, אני קוראת פסיבית בפורום שלכם כבר המון זמן והוא תורם לי רבות. האמת שהיו לי הרבה דברים להגיד לכן, אבל אף פעם לא היה לי אומץ לכתוב פה. אתן מדהימות ומחזקות אותי כל פעם מחדש. תודה.

../images/Emo50.gif לך ../images/Emo20.gif

את לא צריכה להתבייש לספר על עצמך, בטח שלא כאן.... תה"ש מקום שנותן את הכלים הדרושים, אם רק תדעי להעזר בהם. נשמע שאת מאוד רוצה להחלים. זו הגישה הנכונה לבוא בה לאישפוז. נשמח להתעדכן בשלומך

תודה רבה ../images/Emo140.gif

את צודקת אני מאוד מאוד רוצה להחלים. אני מגיעה לתל השומר מרצון. אני ביקשתי להתאשפז מתוך הבנה שלבד אני לא מסוגלת ורק שם יוכלו באמת לעזור לי. אני מגיעה לשם כדי לנצח! אני רואה את האישפוז כקרש קפיצה להחלמה... אני יודעת ששם יתנו לי את הכלים הדרושים, אני אחזיק אותם חזק חזק בשתי הידיים ואשתמש בהם בתבונה. בקשר לבושה, עדיין קשה לי לדבר על זה. הסתרתי את המחלה שלי שש וחצי שנים וזה לא פשוט בשבילי לחשוף. זה עניין של זמן, אני בטוחה שבעתיד כשאני אתחזק אני אוכל לדבר על המחלה בחופשיות, להסתכל אחורה ולהיות גאה בעצמי על הדרך הארוכה שעברתי. אני אופטימית.

נשמת

New member
איזו חמודה.

ומצחיקה
את חושבת שכאן אין בנות שהיו באישפוז? זה לא עושה אותן לפחות טובות.ההפך. אישפוז זה חשוב. ואני שמחה שהתעשתת וסיפרת את האמת. האמת תמיד תשחק לטובתך,תזכרי את זה ילדונת. אין לך מה להסתיר במיוחד אם את מעוניינת להחלים. שיהיה לך רק כל טוב

אמת?! מילה זרה לי בשנים האחרונות!

לצערי הרב המרכיבים העיקריים במחלה שלי הם השקרים, הסודות והבושה. ההגיון אומר לי שזו מחלה לכל דבר, שאסור לי להתבייש, שאני צריכה עזרה מבחוץ כדי להצליח, שאני חייבת להפסיק להאחז במחלה ולהפסיק לתת לה לנהל לי את החיים! אבל כנראה שלמרות החוכמה שלי, ההגיון לא מספיק חזק כרגע. על זה אני הולכת, בעיקר, לעבוד באישפוז. דרך אגב, אני יודעת שיש בפורום הרבה בנות שהיו באישפוז. כמו שאמרתי אני קוראת כאן כבר הרבה זמן ומכירה את כל הסיפורים. אני לרגע אחד לא חשבתי שבנות שהולכות לאישפוז הן פחות טובות. להפך הן חזקות, הן החליטו לנצח ויוצאות לקרב. אני מעריכה את זה. אני מודעת לעובדה שאישפוז יכול להציל חיים ולכן גאה בכל אחת ואחת שמחליטה לשנות את החיים שלה לטובה.

תודה רבה לך ../images/Emo140.gif

כיייייף לי לשמוע שאת מאמינה בי. זה נותן לי כוח. אני באמת מקווה שהכל יהיה בסיייייייידר. למרות החששות שתקפו אותי. חוץ מזה אני רוצה להגיד לכולן שזה פשוט מדהים מה שקורה בפורום הזה... למרות שאני לא מכירה פה אף אחת, לא בשם, לא בפנים, אני מרגישה כאילו האחיות התאומות שלי יושבות עכשיו בבית שלהם ומשגרות את המחשבות שלי. הרבה פעמים ישבתי מול המסך המומה ולא האמנתי עד כמה אנחנו אותו הדבר. אני מזדהה עם הרגשות שלכן, הכאב, העצב, הדיכאון. פשוט מדהים!!!

המון המון המון ../images/Emo50.gif לך ../images/Emo140.gif

שיהיה טוב יותר. שתצליחי לקחת מזה כמה שיותר, ולשנות...

למעלה