"אשפוז בתפוז" - פורים

"אשפוז בתפוז" - פורים

אתם מוזמנים לחטוף את הג'ננה עם התכנית "אשפוז בתפוז" , מבית היוצר של "תפוז אנשים" שתשודר בשעה 20:15 בפורום מיץ תפוזים ובבלוג TV. והפעם: תכנית מיוחדת לפורים. בתכנית נחשוף את תוצאות הצבעת גולשי תפוז שקבעה - באיזה צבע נאלץ איציק החנון לצבוע את שיערו, נתקשר לאחיות שרונה ודניאלה פיק ונשאל אותן את השאלות שאתם תציעו בשידור חי, נשמע את הפינה הכי מרושעת באינטרנט מאת אורלי ויניר, ואת הפינה הכי הזויה ברשת מאת איריס D. חושבים שאתם מטורפים? חכו עד שתראו אותנו....

מווותק

New member
../images/Emo32.gif יש לי וידוי קטן...

לכל באי הפורום...נראה שהגיע הזמן להזדהות... את זה שקוראים לי אורלי - אתם יודעים, אבל מה שאתם לא יודעים הוא שאני עובדת בתפוז אנשים
(אני לא אגלה לכם את תפקידי כדי שתשארו במתח...). בכל מקרה, אם תהיתם מי זו אורלי ב"אשפוז בתפוז"...זו אני, ואני מזמינה אתכם לצפות בנו הערב ובכל יום ראשון בשעה 20:15 בבלוג TV, בתכנית מטורפת ומצחיקה במשודרת במסגרת לוח השידורים של "תפוז אנשים". מדובר בתכנית הזויה אותה מגישים עובדי תפוז - איציק (החנון), יניר (המתוק), איריס D (דינוזאור מוזר...), אני (המכשפה...אבל אני לא באמת כזו, אפילו קרלוצה יכולה להגיד לכם...), צביקה (הצלם עם הפרקינסון) ורינת (כפרי עליה). בקיצור - אתם מוזמנים לצפות בנו. יש פרסים, יש משימות, יש פינות מצחיקות ואנחנו מחכים לכוווווולכם! על מנת לצפות בתכנית - היכנסו לבלוג TV, ליחצו על אחת הטלוויזיות (לא משנה איזה שידור) והיכנסו. מצד ימין יופיע SCROLL שיאפשר לחפש תכניות אחרות - חפשו שם את "אשפוז בתפוז" (זו אמורה להיות התכנית הראשונה). נתראה הערב! צ'או!

dress n glasses

New member
גונבת רייטינג לבריסטו?

today is the day פרק חדש בארה"ב אפשר בארץ בכלל לקלוט את שידורי הabc או רק עם צלחת מיוחדת (לא כזו של יס)? בהצלחה עם האישפוז. מי ייתן ותבריאו
חג שמח

מווותק

New member
עד שהגברת בריסטו תשודר...

אנחנו כבר מזמן נהיה במיטה שלנו במוסד הסגור, מסוממים מתרופות ההרגעה שלנו - אל דאגה.
אני לא גונבת רייטינג מהגברת בריסטו - פשוט מצאנו דרך להעביר את הזמן עד לגברת בריסטו...חחחחחחחח

קרלוצה

New member
אוווווווווווווף../images/Emo46.gif

שעה גרועה לי
ימי ראשון אני אף פעם לא בבית עד 22:00

מווותק

New member
אנחנו כנראה נעשה שידורים חוזרים

בימי רביעי. (אם כי אז לא תוכלי לדבר אתנו ב - LIVE). דיברנו היום עם שרונה פיק והיא היתה מ-ק-ס-י-מ-ה! לא מגלה לכם עם מי אנחנו מדברים בשבוע הבא...

קרלוצה

New member
../images/Emo10.gifאבל אני כן רוצה לדבר איתך לאייב

עד איזה שעה אתם נמצאים בבלוג, לדוגמא היום?? וגם עם רינת!!!!!!!!! כמה זמן לא דיברתי איתה
אווווווווף אני ממש מתבאסת מזה......

מווותק

New member
הזמנים הם...

בכל יום א' מהשעה 20:15 ועד השעה 21:00.
באססססססססססה דנה!!! אני ורינת רוצות לדבר איתך (מלבד העובדה שיש שם מאושפזים אחרים שהיו שמחים לשתף את הטימטום שלהם איתך...חחחחח). קדימה, צריך לעשות משהו!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo10.gif

לצערי אין לי איך לשנות את הזמנים שלי ביום ראשון, ימי ראשון התפנו לי רק במאי.....אני מקווה שתהיו עד אז
באסהההההההההההההההההההההההההה

Moreiro

New member
שנים אני מנסה להבין מי את! ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

היית בראיון שלי
ולא ידעתי מי את

Moreiro

New member
חח היום נזכרתי בך ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

ראיתי את אפרת, ורציתי לשאול אותה מי את, אבל לא חשבתי שהיא תזכור מי היה אז בחדר וגם אני שכחתי בסוף לשאול...

מווותק

New member
שאפרת לא תזכור מי אני? ../images/Emo12.gif

קודם כל אני עד לא מזמן ישבתי איתה באותו החדר...
ושנית, אם תשאלי אותה מי זאת מוווווותק - ברור שהיא תדע...כי מוותק יש רק אחת בתפוז...
איך היה היום במפגש? רציתי לבוא להגיד שלום, כי אני עובדת עם כמה וכמה מנהלי פורומים בכל מיני פרוייקטים שלי, אבל לא התאפשר לי כי הוצפתי בעבודה.
אבל אני זוכרת את הראיון שלך...שנורא התלהבתי על כך שסוף סוף פותחים פורום לסדרה האהובה עלי
(ואני זוכרת גם את זה שסיפרת לי בהתלהבות על העונה ה-2, בעוד שאני הייתי רק בעונה ה - 1...
).

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אממ היה סבבה לא הכרתי כל כך הרבה אנשים אבל אני מקווה שעכשיו אני אכיר
אבל היו אנשים ממש חמודים
חח אני זוכרת שאמרת לי שפספסת את הפרק האחרון של העונה אז הורדת אותו ועוד כמה פרקים של העונה השנייה
ואז שאלת אותי אם אני מרשה לך לכתוב בפורום שלי
ואז אמרת לאפרת ששמת איזו תמונה של זקנה שכתוב עליה "לא רוצה לשמוע יותר את נינט" בפורום כוכב נולד אז הלכתי לבדוק מה הניקניים שלך וככה ידעתי שזו את כשהתחלת לכתוב פה
ווי, אנשים זוכרים אותי

מווותק

New member
YYY איזה זיכרון יש לך מור! ../images/Emo47.gif

אני פשוט לא מאמינה! איך את זוכרת את הדברים האלה?
אני בשוק! שיחקת אותה! (אני בגילי המתקדם כבר לא זוכרת את זה...). הסבר קצר: התמונה של האישה הזקנה שזועקת "לא רוצה לשמוע יותר את נינט" היא פשוט חלק מסדרת ההתעללויות שלי ברינת (מנהלת פורום "כוכב נולד"...). בכל קמרה - עוד יצא לנו להיפגש - אם תבואי ב - 15 באפריל...אני מבטיחה לחפש אותך ולומר שלום.

Moreiro

New member
יש לי זכרון טוב ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

במיוחד במה שקשור לציטוט סדרות/ספרי הארי פוטר בע"פ
ומה יש ב15 באפריל

למעלה