אשפוז יום מדהים , ויש לי שאלות !!!!

אשפוז יום מדהים , ויש לי שאלות !!!!

אני קבלתי טיפול באשפוז יום בתל השומר בהמתואנקולוגיה היום התייצבנו אחי ואני להתחלת התהליך של האיסוף של מח העצם נכנסתי למבנה שאני הכרתי והכל שם בתהלךי בניה , עליתי קוצה והסתובבתי במסדרונות ריקים , כמו בחללית מיוחדת שפתחתי דלת מצאתי את עצמי במקום יפה ומיוחד , במרכז מזרקת מים ושטיחים על הרצפה משהו כמו נכנסתי לתפאורה של סרט אמריקאי,וחיפשתי את אחי שעלה לפני בשעה ששלמתי למונית שהביאה אותנו אני הייתי מופתעת מא מהתנאים החיצוניים , איך שהמקום השתנה. את האדיבות והמקצועיות של הצוות הכרתי , כמובן שהצוות התחלף ועזר לי שהמיקום השתנה לחלוטין זה מחק את הזכרונות שלי ישבנו באישפוז יום הוא קבל שקית נוזלים וחיכינו לתוצאות בדיקת הדם ואז לקראת הצהרים באה האחות ואמרה את הבדיקות לא תקינה אז תיכף יבוא הרופא ויסביר למה , מה לא בסדר בבדיקה ,ומה קורה הלאה ! מצב הרוח שלו ירד פלאים , שהרופא הגיע שוחררנו הביתה את הטיפול של הציטוזין הא יקבל רק שבדיקת הכבד תהיה תקינה האם עוד מישהוא נתקל במצב כזה ?מה אושה הטיפול הזה? מה מטרתו ? אז אנחנו ממתינים לכבד שיתאושש ויגיע לערכים נורמליים האם יש דרך לאזן את הערכים של תפקודי הכבד ?

מיליתו

New member
תפקודי כבד

חשוב לשמור על הכבד במצב סביר, למרות שעליה באינזימים יש הרבה פעמים כתגובה לתרופות. טיפים לניקוי הכבד: כורכום. יעיל מאוד, כדאי להוסיף לכל דבר שמבשלים. בנוסף: סלק. בתור מישהי עם היסטוריה ארוכה של בעיות בכבד, יש גבול לכמה שידחו את הטיפולים בגלל הכבד כי הממאירות יותר דחופה. לי עשו השתלת מח עצם עם תפקודי כבד לא תקינים. כדאי גם להתייעץ עם מומחים לכבד.

מה התפקיד של הכימותרפיה שנותנים לו

לפני שמבצעים את האיסוף העצמי , למה נתנו לו כמיות של נוזלים גדולות מה התפקיד של הכימו הזה ? כל הזמן הרופא אמר יסבירו לכם ואף אחד לא הסביר כלום וזה היה מתסכל מאד ? במיוחד שהבהילו אותו שאמרו לו שבדיקת הדם לא בסדר

מיליתו

New member
אני לא יודעת הכל

אבל אני יכולה לנסות. הכימו שלפי האיסוף נועד בדרך כלל להביא אותו לרימיסיה. השתלה שמבוצעת ברמיסיה, סיוכיי ההצלחה שלה טובים יותר. כמויות הנוזלים הן בד"ר כדי לשתוף את הגוף מהכימו. ולגבי הרופא - תתעקשו.

איפה אבו עופר ? ואום עופר ?

לאין הם נעלמו המקסימים הללו ? ומה שלומו של האיש האמיץ?

למעלה