אשריכם וטוב חלקיכם! המשיכו במ"ק זו

אשריכם וטוב חלקיכם! המשיכו במ"ק זו

מלפני חודש חודשיים אולי שנה. אני ממש לא זוכר נכנסתי עם ציור של בעיפרון וביקשתי שיצבעו לי אותו אבל... אתם כמו כל פעם כשמישהו מבקש ממכם לצבוע\לצייר\ללמד משהו רק צעקתם עלי(טוב, לא ממש צעקתם אבל עניתם עם הרבה סימני קריאה כאלה- !!!) אז הבנתי ש"אם אין אני לי מי לי? (שאלה טובה...) וניסיתי לצבוע בעצמי בפוטושוט. וכעת אחרי חודשים של עבודה נסיונות ותקלות הנה הציור בצבעים! בזכותכם אני יודע לצבוע!. זה באמת מגניב לצבוע אבל זה לוקח שנים... שוב תודה...

רגע פשוט שכחתי משהו../images/Emo132.gif...

הנה. פשוט לחצתי לשלוח לפני ששמתי את כל הסמיילים החמודים האלה
מלפני חודש חודשיים אולי שנה
. אני ממש לא זוכר. נכנסתי עם ציור שלי שציירתי בעיפרון במשך שלושה שיעורי חשבון
(לא ציינתי את זה מקודם) וביקשתי שיצבעו לי אותו
אבל
... אתם כמו בכל פעם שמישהו מבקש ממכם לצבוע\לצייר\ללמד משהו רק צעקתם עלי
(טוב, לא ממש צעקתם אבל עניתם עם הרבה סימני קריאה כאלה- !!!) אז הבנתי ש"אם אין אני לי, מי לי?
(שאלה טובה...) וניסיתי לצבוע בעצמי בפוטושוט
(וואו, איזה מתח...) וכעת אחרי חודשים של עבודה נסיונות ותקלות
הנה הציור בצבעים
! בזכותכם אני יודע לצבוע
!. זה באמת מגניב לצבוע אבל זה לוקח שנים
...

ailag

New member
ארר.. אנחנו ממש אוהבים מתלוננים

אני לא זוכרת את השרשור, אבל לצעוק אנחנו לא צועקים (בנושאים כאלו). לאו דוקא נצבע לך (לא לכולנו זה כיף, וזה גוזל זמן) אבל לא נראה לי שצעקנו. אז בשביל מה להכנס לפורום ולרטון שצעקנו עליך בדיעבד, וללבות כביכול דברים ישנים?

אוי. מה אתם מגזימים

אני באמת נכנסתי להודות שבזכותכם אני יודע לצבוע. לא התכוונתי להדגיש את זה שכעסתם זה סתם היה בסיפור ולא כתבתי הודעה כל כך רצינית שצריך לדקדק בציציותיה

אכן הצלחת לצבוע יפה.

אוטודידקטיות היא תכונה מבורכת. בעיקר בתחום כמו זה שיש בו כל כך הרבה סגנונות שיטות וטיפים. העוסק בתחום זה חייב להתנסות על בשרו בכל מיני נסיונות קשים וכואבים (כמו נייר דפדפת משובץ) כדי להגיע לרמות גבוהות.
וכמובן שאני אציין שוב, שטיפים מקלים על החיים, ויש הרבה מקומות שאפשר לקבל בהם טיפים חוץ מבתחום המזון. למשל בפורום איור ממוחשב. בין שאר הירקות של הפורום הזה מסתתרים עשרות טיפים טובים יותר ופחות לענייני צביעה, ניקוי , ריטוש וכ"ו של קבצים דיגיטליים. גם בפורום גרפיקה ודפוס ישנם מוחות חריפים בעלי ידע מקצועי רב והמון טיפים קטנים שהיו חוסכים הרבה חריקת שיניים. אמנם גם פה בפורום קומיקס יש מיי מאלו שיודע לצבוע, אבל גם הם את העקרונות הטכניים לא מציגים כאן אלא בפורומים אחרים. כאן מציגים את העבודה המוגמרת, ואולי אז מתדיינים על דרכי העבודה (וכמו שאומרים בקורס קצינים): "על הנקודות לשימור והנקודות לשיפור"! ולגבי העבודה ספציפית: 1. האם עבדת בשכבות צביעה? 2. האם צבעת במטרה להדפיס? כי אז העברה ל CMYK תשנה לחלוטין את מראה הצבעים. 3. אין להקל ראש בקווי המתאר של משבצות החשבון! ואן הן בולטות באזורים הבהירים, יש קודם להעלים אותן ואז לצבוע עליהן. 4. אחלה עבודה בשביל צביעה ראשונה. בהצלחה בהמשך.

למעלה