אשרי האיש השמח בחלקו...............

ע ל ו מ ה

New member
קלאסי שלבלוג שלך קוראים "תרבות דיבור"

בהתחשב בחוסר התרבות בו את נוהגת בפורום...

לעלומה

מוזר ביותר מה שהינך מיחחסת אלי... אשמח אם תצביעי על אותו חוסר תרבות שלעליו דיברת

suki da yo

New member
עלומה, תסלחי לי אם אני אדחף?

קארולין, כוונתה של עלומה, כך אני מניחה, לחוסר ההתחשבות שבכניסה לפורום , פרסום 5 (!!) הודעות חדשות, לא משורשרות, שכל אחת מהן כוללת רק כותרת, ללא תוכן, ולאותה כותרת אין קשר לנושא הפורום, תוך חוסר התחשבות מופגן בהתנהגות המקובלת בפורומים בכלל (למשל, לא לפתוח כמויות גדולות של שרשורים מיותרים, שדוחקים את השרשורים הקודמים לעמוד הבא) ומההתנהגות המקובלת בפורום הספציפי הזה. להבא- הפורום נועד לדיונים הקשורים בבלוגיה. אם את רוצה להמליץ על רשומה בבלוג שלך (או של אחרים)- שרשרי בשרשור "מה קוראים היום בבלוגיה". אם את רוצה לפתוח דיון- שימי לב שהוא קשור לבלוגיה של תפוז, או הגולשים בה. משפטי חכמינו חז"ל אינם נחשבים לנושא הקשור לפורום, ואם יתקוף אותך הצורך להוסיף עוד כמה משפטים, אבקשך לפרסמם במקום אחר, שיצאים להם (למשל בבלוג שלך) או לכל הפחות לשרשר אותם לאחת ההודעות שכבר פירסמת. שיהיה לך סוף שבוע נהדר!

ע ל ו מ ה

New member
לשמחתי אכן מחקו לך את ההודעה החדשה

אז הנה עותק של התשובה שכתבתי לך שם: ההודעות שלי אמנם נמחקו, אבל הסברתי. אבל הנה, אולי עוד תספיקי לפני שבצלאל שוב יימחק לך את ההודעה (ואני מקווה שגם יחסום אותך). 1. זהו פורום הבלוגיה. הוא מיועד לבעלי בלוגים בתפוז. אני לא בטוחה שבלוג ריק נחשב בלוג, תתחילי לכתוב בו ואז תהפכי לבלוגרית. 2. הפורום מיועד לדיונים בנושאי הבלוגיה - רעינות לכלים חדשים, שאלות על כלים קיימים (אבל לא תקלות, לזה יש פורום תמיכה), והמלצות על רשומות. ממש ממש אין כאן מקום לברכות בסגנון "שבוע טוב" או "שבת שלום" (אלא אם נכתבו ע"י חבר ותיק בפורום, שנוסע או חזר או משהו). 3. כל הודעה שנכתבת בפורום (בכל פורום), דוחקת הודעה אחרת מן הדף הראשון של הפורום (כי יש מקום רק ל... 10 הודעות, נדמה לי). כיוון שההודעות האחרות הן כנראה דיונים שקשורים לפורום, הרי שבכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה, את דוחקת מהדף הראשון דיון שהיה חשוב לנו. כשאת כותבת 7 הודעות מיותרות, את דוחקת את מרבית הדיונים מן הדף הראשון. 4. אם את אכן רוצה להמליץ על רשומה, שלך או של מישהו אחר, את מוזמנת לעשות זאת בשרשור היומי "כדאי לקרוא בבלוגיה" עם תאריך של היום. אפילו המלצות על רשומות, לא מקובל לעשות בהודעה חדשה. זהו, אלה החוקים הבסיסיים. ותמהתני מה יש לאישה בת למעלה מ-40 להציק שוב ושוב לאנשי פורום שמתכנסים לצורך נושא מוגדר.

../images/Emo8.gifתגובה לעלומה שמנסה כל כך להדחיק אותי מכאן

מה קשור הגיל או התרגיל..... לכל אחד יש זכות להיכנס לבלוג ולהבעי את דיעותיו ואין זה מן הנמנע שגם אישה.. בסביבות ה-40 תיכנס להלוג ותביע את דעתה..... נכון את צודקת לגבי התוכל בהודעות..... אבל כפי שהגדרתי הריני חדשה בפורום ואשמח אם תיידעו אותי בטעויותיי.. ולא תיפנו למנהל על כל שטות...להתלונן....זה ממש מתאים לילדים בגן תודה.. שהסברת את עצמך לגבי ההתנהלות בפורום... מאמינה כי אלמד את הפורום... עם כל רצונך העז..... לנתק אותי מכאן..... לא יעזרו כל מאמצייך...... אני אשאר ואתמוד...עם אחת כמוך..... יש לך עוד הרבה מה ללמוד בחיים!!!! והשמחה שלך לגבי הניתוק של ההודעה... היא שמחה לאיד...... אבל גם על זאת נתגבר...... בייביייי

ע ל ו מ ה

New member
רק הבהרה, וזו תגובתי האחרונה בהחלט בנושא

"מה קשור הגיל"? אין לי מושג, פרט לכך שבאחת ההודעות שמחקו לך טרחת להודיע לי שאת יותר מבוגרת ממני. את הכנסת את נושא הגיל, לא אני. "הריני חדשה ואשמח אם תיידעו אותי בטעויותיי" גם סוקי, גם הריינג'ר הלבן, גם דנטל, וגם אני, יידענו אותך בטעויותייך, ואת בחרת לא להתייחס להודעות שלנו והמשכת להציף. את לא האדם הראשון שחדש בפורום, רק שרוב החדשים לא טורחים להציף לפני שהם לומדים את החוקים (ממעקב קצר אחר דף או שניים של הודעות). "אני אשאר ואתמוד...עם אחת כמוך...." את מוזמנת להישאר ולדון בנושאי הבלוגיה. להתמודד... יש פה מספיק אנשים שתצטרכי להתמודד איתם מלבדי, זה שתפסת אותי ביום שכזה, לא מבטיח לך הנאה שכזו כל יום. (זהו, בצלאל, הודעה אחרונה שלי בנושא)

suki da yo

New member
אולי לדחוק, לא להדחיק...

להדחיק דברים עושה אולקוס. אף אחד לא מנסה לדחוק אותך מפה, רק מבקשים (שוב ושוב) שתתנהגי לפי כללי הפורום, שבאמת אינם מסובכים כל כך.

SUKI DA YO../images/Emo13.gif

אולי אפשר לקבל אחת ולתמיד תשובה.. מה הנושא המוגדר כאן בבלוג????? חוצ מניבולי פה... מילים בוטות לא ראיתי שום נושא שאפשר להתייחס אליו בכבוד.. מה דעתך את וכל השאר שנעלה פה מעט את הרמה?????? שהרי אינה גבוהה במיוחד... ואם מנסה אנוכי לעשות כן... אולי תנו לי צאנס.. הרמה תהיה שונה ותראה אחרת

ע ל ו מ ה

New member
זה לא בלוג... זה פורום

פורום שהנושא שלו הוא הבלוגיה של תפוז, כלומר, מערכת הבלוגים של תפוז. בכל יום נפתח פה שרשור יומי של המלצות, בו אנשים מוזמנים להמליץ על רשומות של עצמם או של אחרים. השרשור הזה אינו מזמין דיון ואין טעם להגיב על ההודעות בו. כל הודעה מזמינה לרשומה, שם אפשר להגיב. בכל יום נפתח שרשור עם רעיונות לרשומות, כי לתפוז יש אינטרס שייכתבו יותר רשומות. השרשור הזה בד"כ נשאר ריק, אך לאחרונה יש תחתיו המשכי ופיתוחי רעיונות - זה חלק מההווי הפנימי של הפורום. בנוסף ישנם דיונים שונים בנושאים שונים של הבלוגיה: מפגש בלוגרים, מתי כבר יהיה שעון שסופר קדימה, מה עם רשומת "ארבע שנים לבלוגיה", ורעיונות שונים לדברים שחסרים או אפשר לשפר בבלוגיה. המקום בעקרון מיועד לבלוגרים שיש להם בלוג פעיל בתפוז.

wranger

New member
אם יורשה לי להתערב לרגע

בכניסה לפורום כתוב ככה: ברוכים הבאים לפורום הבלוגיה פורום זה מיועד לכל הפעילות הקהילתית בבלוגיה. כאן תשמעו על פיצ'רים חדשים בבלוגיה, תחרויות ופרויקטים קהילתיים בבלוגיה. זה המקום להעלות קישור לרשומות הנבחרות שכתבתם או קראתם, בשרשור המלצות יומי. שאלות טכניות, בעיות ותקלות אתם מוזמנים להמשיך להפנות לפורום הבלוגיה - תמיכה טכנית. שלכם, בצלאל. או במילים אחרות: זה לא המקום לפתוח הודעות חדשות המברכות בשבת שלום או שבוע טוב, לא המקום לצטט פתגמים של חז"ל, לא המקום למצוא נשים מאוקראינה(!!!) וכן הלאה. כאן מדברים על בלוגים, או ליתר דיוק על הבלוגים של תפוז. אף אחד לא מנסה לדחוק או להדחיק אותך, וכולנו נשמח אם יהיה עוד מישהו לקשקש איתו על הא ועל דא, כל עוד זה קשור לבלוגים של תפוז. אבל כשאת נכנסת למקום חדש, מן הראוי לכבד את הכללים של אותו מקום, ולא להתנהג כפי שנראה לך הגיוני, אלא כפי שזה נראה הגיוני לחברים הותיקים יותר בפורום. עלומה הסבירה באורך רוח ראוי לציון, שוב ושוב, את הנהלים המקובלים, ולא זכור לי שראיתי ניבולי פה כלשהם. בבקשה, קחי את כל ההערות האלה לתשומת ליבך, והשתדלי להתאים את עצמך לפורום, ולא להתאים את הפורום אלייך.

wranger

New member
לא, ברצינות.

לקארולין בכלל אין בלוג, והיא כינתה את הפורום הזה בשם "בלוג". אולי יש פה בעיה בסיסית בהגדרות, לא יודע.

suki da yo

New member
אני דיי בטוחה שקיבלת את התשובה הזו

יותר מ-3 פעמים. גם יותר מ-5.

למעלה