לשמחתי אכן מחקו לך את ההודעה החדשה
אז הנה עותק של התשובה שכתבתי לך שם: ההודעות שלי אמנם נמחקו, אבל הסברתי. אבל הנה, אולי עוד תספיקי לפני שבצלאל שוב יימחק לך את ההודעה (ואני מקווה שגם יחסום אותך). 1. זהו פורום הבלוגיה. הוא מיועד לבעלי בלוגים בתפוז. אני לא בטוחה שבלוג ריק נחשב בלוג, תתחילי לכתוב בו ואז תהפכי לבלוגרית. 2. הפורום מיועד לדיונים בנושאי הבלוגיה - רעינות לכלים חדשים, שאלות על כלים קיימים (אבל לא תקלות, לזה יש פורום תמיכה), והמלצות על רשומות. ממש ממש אין כאן מקום לברכות בסגנון "שבוע טוב" או "שבת שלום" (אלא אם נכתבו ע"י חבר ותיק בפורום, שנוסע או חזר או משהו). 3. כל הודעה שנכתבת בפורום (בכל פורום), דוחקת הודעה אחרת מן הדף הראשון של הפורום (כי יש מקום רק ל... 10 הודעות, נדמה לי). כיוון שההודעות האחרות הן כנראה דיונים שקשורים לפורום, הרי שבכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה, את דוחקת מהדף הראשון דיון שהיה חשוב לנו. כשאת כותבת 7 הודעות מיותרות, את דוחקת את מרבית הדיונים מן הדף הראשון. 4. אם את אכן רוצה להמליץ על רשומה, שלך או של מישהו אחר, את מוזמנת לעשות זאת בשרשור היומי "כדאי לקרוא בבלוגיה" עם תאריך של היום. אפילו המלצות על רשומות, לא מקובל לעשות בהודעה חדשה. זהו, אלה החוקים הבסיסיים. ותמהתני מה יש לאישה בת למעלה מ-40 להציק שוב ושוב לאנשי פורום שמתכנסים לצורך נושא מוגדר.