אשרת תייר לישראל (לצ'ארלי)

Benkok

New member
אשרת תייר לישראל (לצ'ארלי)

אני כותב את זה כאן כדי שנוכל להפנות אנשים להודעה הזאת אם הנושא יעלה עוד פעם. התהליך הוא כזה: 1. היא צריכה לגשת לשגרירות ישראל בבנגקוק ולבקש מהם מסמך דחיה. במסמך הזה הקונסול בעצם כותב שהוא לא מוסמך להנפיק לה ויזה ומפנה אותה למשרד הפנים בישראל. 2. אתה הולך למשרד הפנים (או מתקשר אליהם) וקובע תור. לנו קבעו תור ל3 שבועות אח"כ... 3. עם הגשת המסמכים (יפורטו בהמשך) אתה משלם 75 ש"ח (אתה לא חייב לשלם אותם בישראל. אם לא שילמת אז השגרירות כאן תחייב אותה ב800 באהט) 4. כעבור 10 ימים עד 3 שבועות הויזה תגיע לשגרירות בבנגקוק ואפשר להגיע עם הדרכון כדי לקחת אותה (אפשר להתחיל להציק להם אחרי 10 ימים...הם גם ככה לא עונים רוב הזמן) המסמכים הדרושים: - מכתב דחיה מהשגרירות. - רישום בית (תגיד לה את המונח התאי - TA BEAN BAAN, היא כבר תבין על מה אני מדבר) - צילום של הפספורט שלה וה ID CARD - 2 תמונות פספורט שלה. - סטייטמנט של חשבון הבנק שלה. - 3-6 תלושי משכורת אחרונים שלה (גם שלך בנוסף יעזרו). - מכתב מהמעסיק שלה המסביר את תפקידה בחברה (אם יש חוזה עבודה אז עוד יותר טוב) - מכתב שלך בעברית המפרט את נסיבות הקשר ביניכם. * ייתכן ותידרש להציג ערבות בנקאית שתבוטל אחרי שהיא תעזוב, אני לא הייתי צריך כי היה לי מישהו במשרד הפנים שלקח אחריות. ** אתה צריך למלא את הטופס המצורף ולהגיש אותו יחד עם כל המסמכים. זה היה התהליך שלנו כשבאנו לבקר באפריל האחרון, אני מאמין ששלכם לא יהיה שונה. אם אתה צריך עוד משהו, תרגיש חופשי לפנות. אתה יכול לתת לי את הטלפון שלה בצ'.מאי ומון כבר תתקשר להסביר לה את כל הפרוצדורה. בהצלחה, בן

KajaGugu

New member
כל הכבוד לכם

אין מצב שאני מעביר את הילדונת שלי את כל ההשפלות הכרוחות בהגעה ונחיתה בארץ, אני גם לא מוכן לעבור את ההשפלות בעצמי. כל הכבוד לכם שאתם מוכנים להיכנס לכל הסיפור הזה. כל הכבוד למדינה המפוארת הזאת שחשבה שאני מספיק אחראי בגיל 18 כדי לשכב במארבים בלבנון אבל עדיין לא חושבת בגיל שבגיל 32 אני מספיק אחראי להביא את החברה שלי לביקור. אישור ממישרד הפנים? הסבים והסבתות שלי היו כאן עשרות שנים לפני השסניקי"ם הגיזענים האלה, שהם יביאו לי אישורים.

Charlie

New member
KajaGugu

לא מדובר כאן בהשפלות כמו שבן הראה בשביל לבוא לבקר בארץ איתך. אגב, לא מדובר כאן על אחריות, אלא על מדיניות של מדינה מערבית שמוצפת במאות אלפי עובדים זרים מאסיה ואפריקה ומנסה להתגונן מכך. אני לא רואה פסול בכך. היו כבר לא מעט סיפורים על ישראלים שהביאו לכאן בנות ממזרח אירופה בתור "חברה" והן היו כאן זונות, או כאלו ששילמו לישראלים כדי שיצהירו שהם החברים שלהם ובאו לכאן כדי לעבוד... בחייך, ישראלי יהודי הסיע מחבלים מעזה למרכז, צריך יותר מזה?! אין קשר במקרה זה לש"ס - ותאמין לי שאני שונא אותם לא פחות ממך. ישראל כמו כל מדינה מערבית חפצת חיים נוקטת באמצעים הדרושים על מנת להתגונן משטף של זרים ובצדק. אם תרצה - לא תהיה בעיה להביא את "הילדונת שלך" לביקור המולדת הבא שלך בישראל...

Benkok

New member
KAJA אתה מדבר שטויות...

אין קשר בין זה שעשית צבא לבין ש"ס והמדיניות של משרד הפנים (שר הפנים הוא לא אופיר פינס? אם אני לא טועה הוא אפילו חילוני גמור וגם קצת שמאלני...) נכון, ישראל היא מדינה גזענית ומחורבנת...אבל בנושא הזה אני מבין את הסיבות לדרישות (כמו שצ'ארלי פירט בהודעה מעליי) הטענה היחידה שיש לי למשרד הפנים היא שלא איפשרו לי לעבור את כל התהליך הזה בבנגקוק והייתי צריך להטריח את אמא שלי פעמיים למשרד הפנים ע"ח יום עבודה. צר לי לאכזב אותך, אבל גם אם אתה תבקש ויזה לארצות הברית תידרש לעבור את כל הבלאגן הבירוקרטי הזה...ושם אני לא מאמין שיש ש"סניקים באימיגריישן... שוב, כרגיל, אנחנו דופקים את עצמנו. המדיניות החשדנית של משרד הפנים לא נולדה בעקבות המוני התאים שצבאו על גדרות ישראל אלא בעקבות ישראלים נוכלים שחיפשו כסף קל בעובדים לא חוקיים וזיון זול ברוסיות לא חוקיות... בדיוק כמו שלאימיגריישן האמריקאי אין שום דבר נגד תיירים ישראלים - רק נגד עובדים ישראלים לא חוקיים שמציפים את קניוני ומשאיות ההובלה האמריקאיות... צר לי ידידי, בקטע הזה אתה סתם מתלהם ולא הגיוני...

KajaGugu

New member
במיקרה אני מכיר את זה מקרוב

חבר טוב שלי מיתרוצץ כבר שנה סביב משרד הפנים כדי להשיג אשרות לאישתו. הוא לא בחור ממורמר והמסקנה שלו היא שפשוט מדובר במדיניות שנועדה למנוע ממך להתחתן עם זרה או לפחות להקשות עליך את זה. אולי פינס שר הפנים אבל אחרי שנים עם תיק הפנים המינויים של ש"ס עמוק במישרד ,יש להם חלק גדול במדיניות. רצה הגורל והאקסית שלי (תאילנדית) התחתנה עם בחור שבדי ועברה לשם, אני עדיין בקשר איתה כך שאני יכול להשוות. בסקנידביה יש הרבה יותר בעיות עם תאילנדיות מאשר בישראל, אתה יכול לשאול בפורום "ישראלים באירופה", זה לא מנע ממנו להביא אותה לשם בתור חברה בלי כל הבלגן שיש בארץ. גם אני חשבתי פעם כמוך אבל לאחר שערכתי השוואה אני רואה את הדברים אחרת. אגב, הזונות הרוסיות כבר שנים לא עוברות בנתב"ג, הן מגיעות דרך הגבול עם מצרים בלי שום בעיה.

Charlie

New member
Kaja

לשם ההגינות צריך להבחין בין ההודעה ה-1 שלך שדיברה על להביא את הילדונת לביקור - וההודעה ה-2 שלך שדיברה על כך שמנסים למנוע ממך בישראל להתחתן עם זרה. כאן אני נאלץ להסכים איתך וזאת משום שישראל, מלבד היותה מערבית, היא גם מדינת היהודים ויש ניסיון לשמור על צביונה היהודי של המדינה, וכמובן העובדה שאין הפרדת דת ומדינה (והדת היהודית שוללת "התבוללות") בישראל אינה מוסיפה לעניין. לא ברור לי מדוע חבר שלך מתרוצץ שנה כדי להשיג אשרות לאשתו, אלא אם מדובר כאן במשהו לא חוקי בעבר. אגב, אילו בעיות יש לשוודים עם התאילנדיות?

Charlie

New member
תודה בן, אבל אצלי זה שונה

הדברים שהצגת, כמו אישור המעסיק שלה וכו' - בא בעצם להוכיח שהיא עובדת בתאילנד ונכנסת איתך לישראל לביקור וחוזרת הביתה. אצלי זו הזמנה של בת זוג לגור בישראל - היא הרי מתפטרת מהעבודה שלה בצ'יאנג מאי... 2 ההליכים הנם שונים - להיכנס לישראל בתור בת זוג, ואח"כ לקבל אישור עבודה ולהתחיל הליך התאזרחות - זה משהו אחד. לבוא לישראל בתור תיירת לשבועיים ולחזור חזרה לשם - זה כבר סיפור אחר. תודה בכל מקרה.

אMור

New member
הוסף, למאמרי הפורום

ממש כאן
לבנקוק.

למעלה