אשר וולס

ולס ישאר במעצר בית

זוכרים את ולס הנאשם בהריגת בנו? משפטו כנראה עדין לא יסתיים וביהמ``ש קבע להשאירו במעצר בית לשעות הלילה

חבל שהמדינה הציונית

עדיין מתעללת בו, לדעתי הוא לא עשה כלום, והוא קרבן של הציבור החרדי

טשאלמער

New member
למה רוצח?

אני מכיר את האברך באופן אישי ואני שם מיליון דולר אם הוא רוצח

לדעתי האישית

הוא סה"כ שיחק עם הילד וניסה להרגיע אותו,כמו כל אבא ממוצע, ופתאום הוא החליק לו, מדובר באדם גבוה ובתינוק קטנטן, תבינו לבד, מה אמור לקרות במצב כזה

שרי תוש

New member
אני אף פעם לא שומעת חדשות

וכל המידע שלי מגיע מאנשים שמכירים את הסיפור

שרי תוש

New member
גם הדוד שלי מכיר אותו

והוא שם 2 מליון שזה כן יכול להיות, מספיק לתת גב לכל מעשה מנוול, העיקר להכפיש את המשפט החילוני, הבן אדם רצח רצח רצח, תכניס טוב לראש

תכניסי בראש מי רוצה להרוג את בנו ?

אני מכיר אותו אישית... ואל תדברי לפני שאת ביררת תנושא

שרי תוש

New member
זה הבעיה שלך שאתה מכיר אותו,

ולכן קשה לך לשפוט, אתה פשוט נגוע! אבל אם אתה באמת מכיר אותו אז אתה יודע בלב שלך מה האמת שם שזה כן מתאים לו!!! ולגבי השאלה מי רוצה להרוג את הבן שלו, לא יודעת מי רוצה אבל במציאות אתה רואה שיש הרבה הורים שרוצחים את הילדים שלהם

חכמה זה לא הצד החזק שלך !

כל פעם מתי שהיה רציחה התברר שהיה משהו שם... כאן לא מצאו כלום...וכלום... ועוד פעם כלום .. הזוג חי חבלז... והוא כזה רציני ... הבעיה שלך שכל הדברים את לוקחת בצד השלילי . עכשיו תהפכי הכול על הצד החיובי.. ואז נדבר.....

שרי תוש

New member
אתה חי בהכחשה

קשה לך לקבל את הסיפור אתה מתחיל להשמיץ אותי, אין לך תשובות אז אתה מקלל, והזוג חי חב`לז אתה יודע למה? כי היא פחדה מהמפלצת העצבני הזה, אז היה שקט והיא הייתה כמו בכלא קבוע

התחמקות זה הצד החזק שלך !

תסבירי לי למה למה... את יוצאת מהנחה שהוא אשם למה למה ?אהה? מה לא יכול להיות שפשוט הוא נפל.. למה כל פעם צריך להיות אנטי... ולהאמין רק לתקשורת למה .. הרי אנחנו רואים שבהתחלה הם יוצאים בקול רעש גדול ואחרי זה הוא מצטמצם חבלז.....

שרי תוש

New member
לא התחמקתי בכלל עניתי לך הכל

אתה רואה שאתה לא מצליח בהסברים המגומגמים שלך אז אתה תוקף אותי, זה בסדר אני לא נבהלת מאנשים חלשי אופי כמוך, תבין דבר פשוט הבן אדם היה עצבני מטורף מטבעו, ואם אתה רוצה להסביר שהוא נפל לו מהיד, אז רואים חבלה אחת שנים באותו מקום פחות או יותר, אבל לא יכול להיות שהוא נפל גם על העורף וגם על הפנים. זה מצחיק מה לעשות?

אתה חונן לאדם דעת...

הוא לא ידע שיתפסו אותו ?? מה הוא צריך לעשות כ``כ הרבה חבלות בגיל כזה בעיטה אחת והכול נגמר... אני יכול להאריך על הנושא ולהסביר לך המון.. יש לך איזה סוג שנאה... אבל לא משנה... וכאן זה לא המקום אז ביי ע``כ ...... תלמדי לדון את האדם לכף זכות...

שרי תוש

New member
מה שבטוח שהכותרת של ההודעה אחרונה

אתה חונן, זאת תפילה שאתה באמת זקוק לה

למעלה