אשר לא דתי

hkrigel

New member
אשר לא דתי

ממתי דתי נותן שיצלמו ויקליטו ויערכו בשבת . ועוד בערב שבת האח הגדול קורא לו בקריזה לחדר האח הגדול ושם מדבר איתו עם אינטרקום . אז כל זה בסדר ולבשל אסור בשבת . על מי עובדים .

דווידו

New member
אם זה כך

אז כל מיתפללי בית הכנסת גם הם לא דתיים שכחתה אולי שבראש השנה צילמו בתוך בית הכנסת

Jen74

New member
אשר מקיים את המצוות שבא לו לקיים

כך גם עינב. איכס... כל התוכנית הזאת נהייתה איכס אחד גדול! לכל אחד שם יש לי סיבה למה שילך ולמה שיישאר. לי כבר ממש לא משנה מי ילך ומי יישאר. נהיה משעמם כל התוכנית הזאת. אמא שלי והילדות שלי התחרפנו לחלוטין. דבוקות לערוץ 20. כל פעם שאני באה לאמא שלי היא כמו זומבי על הערוץ והבנות שלי חושבות שמעניין אותי מי אמר למי ומי אכל מה וכמה הם ישנו ומי התקלח.... אני מעבירה להן ערוץ איך שאני באה הביתה, שייכנס קצת שכל למוח שלהן.
בעעעעעעע על כל התוכנית הזאת
וזה ממשהי שקיוותה שלפחות הריאליטי הזה יהיה קצת מעניין.

ענת 82

New member
בטח לדעתך הישרדות הייתה יותר מעניינת לא?

את יודעת טוב מאוד מה עשתה ההפקה בהישרדו בדיוק כמו שהיא כאן, התערבות בוטה.

Jen74

New member
קיוויתי שנלמדו הלקחים מהישרדות

למרות שלא מדובר באותה הפקה. לגבי הישרדות אני לא כל כך אובייקטיבית וכן, אני מסכימה איתך שהייתה התערבות בוטה של ההפקה בתוכנית והרסו את כל ה- FUN של הריאליטי. די נמאס לי מהישרדות כשהתחילו לראות בצורה ברורה שלא משתמעת לשתי פנים שההפקה מנתבת את ההצבעות לטובת הרייטינג. דווקא הפורמט של "האח הגדול" יותר מעניין אותי מהפורמט של "הישרדות". פחות מדברות אליי משימות הישרדותיות ויותר מדברות אליי משימות של חבר'ה כמו ב"אח הגדול".

למעלה