אשר מתראיין עכשיו בערוץ 2

אשר מתראיין עכשיו בערוץ 2

הוא וכל המשפחה שלו (אשתו ושלושת ילדיו) מתראיינים בתכנית הבוקר של ערוץ 2. הוא אומר שם שהוא בכלל לא האמין שכל כך הרבה צופים היו בתכנית.. וכשהוא היה בתוך הבית הוא היה בתוך שאף אחד לא מסתכל ..... ושאם הוא היה יודע שיש כל כך הרבה רייטינג הוא היה מדבר כל 5 דקות על גלעד שליט כדי להעלות את התודעה... הוא אומר גם שאשתו והמשפחה של יוסי בובליל עושים אצלו את החג.

עוד מהראיון

אשר טוען שקרא בפורומים עמודים שלמים, ומתוך מאות העמודים שקרא, חיפש בנרות ולא מצא שמץ של ביקורת עליו. כנראה שהוא לא קורא את הפורומים הנכונים. כמו כן דרש אשר מכל חברי הממשלה וחברי הכנסת להפסיק ל 48 שעות מכל עיסוקם ולהביא לשחרור גלעד שליט עד לערב שמחת תורה. בטח חברי הכנסת חושבים לעצמם: "וואלה צודק, עד עכשיו בכלל לא טיפלנו בנושא גלעד שליט, אבל אם אשר מבקש? מי אנחנו שנגיד לו לא?"

droriko

New member
הוא אמר עוד משהו

שהוא מסתכל קצת בפורומים ובטוקבקים והוא מבסוט שאין עליו ליכלוכים. תכלס זה נכון , הרי אם תחשבו על זה כאן בפורום הוא לא חטף ממש על הראש, בעצם חוץ מהקטע של מדי פעם לנסות להכניס את הדת , אבל כמו שמבינים מהדיבורים שלו בתוכנית הוא רואה בזה דבר טוב אז זה לא נחשב. בסך הכל איש יקר , אני לא יכול להגיד חבל שהוא הלך כי אם הוא עצמו רוצה לצאת משם אז מי אנחנו שנעצור בעדו.

clearer

New member
שאלו אותו גם, מי יינצח...

הוא אמר אחד מהם (הבובלינים) או צבר. "השאר עם מסכות", ככה הוא אמר נדמה לי.

יוליקה

Member
מנהל
הוא לא קרא את מה שאני כתבתי עליו

ובטח שלא ראה ליכלוכים עליו... אתם לא זוכרים ששני שרשורים עליו נמחקו....

למעלה