אשר עידן - מתוקשבים, איך זה הולך?

igreenwald

New member
הכעתי את דעתי היום

כמה שירשורים למטה בכותרת אם אתה מתעננין בניהול ידע קח הסגל למדתי ניהול תוכן דיגיטלי, ומעררות ידע בארגונים

igreenwald

New member
חלק מהשיעורים מתקיים בכיתה

עד לגבול מסוים במשך רוב הסמסטר אין ממש צורך להיות בכיתה, הדבר המשמעותי הוא עד כמה אתה מסוגל\ אוהב לשמוע אותו? ועד כמה אתה אוהב מדע בדיוני. הרבה ממה שתלמד נע בין דברים שהומצאו בעשור או שניים האחרונים עבור בדברים שנמצאים כיום בשלבי מחקר ופיתוח שונים וכלה בהשערות על התפתחויות עתידיות בטכנולוגיה עם ציפייה מצידו למצוא פיתוחים שקימים והוא לא שמע עליהם או כיווני פיתוח שנראים בעיניך כרצויים. הרבה פעמים בקורס אינך יודע אם אתה מדבר על משהו שכבר קים או על חלק אפשרי מהעתיד

orshat

New member
עידן והסגל

אשר עידן - יש 3-4 שיעורים בסמסטר. בשאר השבועות אין כלום. צריך להגיש עבודה. במהלך הקורס צריך להעביר מצגת קצרה על התקדמות בעבודה ובסוף הקורס יש מבחן בע"פ על העבודה. אני עשיתי אצלו את "מידע כמשאב כלכלי" ונהניתי מאוד. הוא לא מלמד הרבה אבל מהכנת העבודה למדתי הרבה. הסגל - למדתי אצלו ניהול תוכן דיגיטלי ולא תרם לי כלום. כמעט כל השיעורים התקיימו בכיתה. יש הרבה עבודה במהלך הסמסטר ועבודה בסופו. העבודה בקבוצה יחסית גדולה מה שהופך את כל התהליך למסורבל ומעיק. אני לא ממש לא הצלחתי להתחבר אליו. מסוג המרצים שמדברים על הא ודא בשביל להעביר את הזמן...

ores1

New member
עדיף אשר עידן

הקורסים של עידן מעניינים אותו והדרישות האקדמיות שלו עולות על הדרישות ה"לא ברורות" יש לציין של הסגל. בעבודה אצל ד"ר עידן אתה נדרש לטמפלנט ועם יצרתיות ומעט עתידנות העבודה הופעת להיות מעניינת ותורמת. הייתי בקורס אצל הסגל והפסדתי במס' פרמטרים: 1. הדרישות והקורס לא ממש ברור 2. בזבוז זמן בעבודות ומטלות סרק (מילא היו תורמות אך לא כך הדבר) 3. מבחן לא הוגן בכל פרמטר (אפילו בהסבר המטלות) ממליץ לך בהחלט ד"ר עידן

אני נטשתי את הקורס שלו כי

1. כפי שהוזכר קודם לכן דרישותיו לקורס אינן מובנות 2. נדרשת עבודה בקבוצה (בכל אופן כך היה בזמן שאני הייתי בקורס שלו) 3. אין שום קשר בין רצף השיעורים שלו בכל הסמסטר ולא תמיד ברור למה התכוון המשורר. 4. לדעתי אם יש באפשרותך לבחור עדיף הקורס של אשר עידן כי הקורס תורם בכך שהוא נותן לך אפשרות לחשוב ולפתח תחומים ורעיונות חדשניים. דבר שהוא לדעתי לא פחות חשוב מאשר למודי המידענות הטריואלים תפוזינה

igreenwald

New member
לאיזה קורס אתה מתכוון?

אודה שביחס לניהול תוכן דיגיטלי אני פחות ממליץ מכל הסיבות שציינו אחרים הקורסים האחרים אני די ממליץ

Casey1

New member
קודם כל אני בת. דבר שני, שאלתי לגבי

הקורס התנהגות ארגונית של שוהם .

igreenwald

New member
התכוונתי לשאלתך ביחס להסגל

לאיזה שיעור את אמורה להיכנס. אני למדתי התנהגות ארגונית עדין באופן פרונטלי וניתן לומר שדי נהניתי (השפה המסויגת היא מאחר וזה אחד הקורסים היותר תובעניים במחלקה) מעל חצי מהקורס הוא היסטוריה של המינהל, אם את מתכוונת להמשיך לענפי מדע המידע בתואר שני (מידענות ארגונית ניהול ידע וקנין רוחני) אז סביר להניח שזה יעניין אותך אם לא יתכן גם ההיפך הגמור

Casey1

New member
אתה צודק. התבלבלתי. הסגל מלמד

קורס אחר ששמו ניהול תוכן דיגיטלי קוד 722

igreenwald

New member
נותר לחוות ולנסות להנות מהענין

אני מתאר לעצמי שזה קורס ראשון שאת עושה אצל הסגל, השלב הראשון הוא על גבול הכיפי תארי לעצמך להסתובב כמה שעות באתרי פורומים ולהגיד להורים 'שזה בשביל הלימודים' יש בזה חן מסוים לקראת סוף הקורס כשצריך לסכם את ההתנסות ולהבין מה הוא בדיוק מחפש ולצאת עם ציון שגרתי למחלקה , זה כבר קשה ומתסכל יותר!

למעלה