אשתו של מיצנע תוקפת בחמת זעם

pilovich shahaf

New member
אשתו של מיצנע תוקפת בחמת זעם../images/Emo46.gif

עליזה מצנע לא מבינה אייך זה קרה לה , אייך כולם ממסביב עמלו לשכנע את בעלה שירוץ ובסופו של דבר הוא מוצא את עצמו בודד לגמרי בקוקוד המפלגה "העבודה איכזבה אותי ". אפשר לספור ביד אחת את האנשים במפלגה שמצנע יכול להשען עליהם,אמרתי חמישה אמרתי הרבה אין בכלל .היא בזה למהלכים האחרונים של פואד לא שוכחת מה עשה ברק לבעלה ומשוכנעת שחבורת היועצים מזיקה לו. ומשוכנעת שהיא בכלל לא רוצה להיות אשת ראש ממשלה . על בעלה : הוא מאבד מאוטנטיות שלו.אולי כל המעבדה הזאת של יועצים לא מתאימה לו . בעיתון אומרים שאין לו כריזמה ואני שואלת לאן נעלמה הכריזמה שלו ? כשראיתי את התשדיר הראשון אמרתי לו בעדינות שהוא יותר מידי מדקלם . לפעמים אני אומרת בשביל מה אנחנו צרכים את כל זה ? הוא כל כך נהנה מעבודה שלו בעיריה ופה הוא צריך לעבוד עם אנשים שלא כולם כל כך משקעים ולא כל כך עובדים ואתה לא יודע אם הם אתך או בעצם רובם נגדך ולאן הם חותרים. על ברק :באותו יום בו ברק דיבר על פיזור הממשלה , בצוהרי אותו יום ממש הבעל שלי ישב אצלו בשיחה בבית ראש הממשלה לא נאמרה לו מילה . בדרך חזרה שמענו את ברק מודיע על פרישה , ומצנע אומר לי " זה יכול להיות דיברתי איתו רק עכשיו בצוהרים זה פשוט לא יגול להיות " ככה ברק התנהל והם היו מאוד קרובים . על פואד :אני הייתי מאוד נזעמת על הדיבורים של פואד על הענים העדתי הלא זה היה ממש מגוחך להוציא את השד העדתי זה תתרמה או רמה נמוכה מאוד . בגדול בנושא העדתי אשתו דולי צדקה במה שהיא אמרה אבל זה נראה כל כך רע זה לא הדרך, יש דרך שאישה יכולה לדבר עם בעלה לאו דוקא דרך הרדיו. ידיעות אחרונות

כאילו דההההההההההה????!!!!!!!!

משפט אחד יש לי אל גב´ מצנע .. או בעצם שאלה .. את לא חשבת מההתחלה שאולי אבל באמת אולי הוא טיפס על עץ קצת יותר מידי גבוה בשבילו ???? עד לפני 3 חודשים מי בכלל הכיר מי זה מצנע .. אדם שבעצם היה ראש עיר .. שפשוט היה בזמן הנכון ואמר את הדברים הנכונים אבל לאט דווקא הוא האדם הנכון להנהיג מפלגה שניה בגודלה .. טוב היה אם היה משאיר את מנהיגות המפלגה לאנשים שמבינים קצת יותר ממנו .. אדם אוכל את מה שהוא מבשל לעצמו

למעלה