אשתו של lemner40 הבינה עם מי התחתנה וברחה כל עוד נפשה בה. מאז הוא בורח מכל העולם לפני שכל העולם יספיק לברוח ממנו. וזה כל התסביך שלו במשפט אחד.

בנוסף, זה ברור לחלוטין לכל מי שעיניו בראשו שמדובר באדם לא מאושר ואומלל בצורה קיצונית, שכאשר כתבתי על חוסר האושר שלו והאומללות שלו, קיבלתי ארבע לייקים, כי שום דבר לא מקבל לייקים רבים כמו האמת. כולם יודעים כמה שהוא אומלל ולא מאושר מהחיים. לכן הוא מוציא את זה על כל העולם באינטרנט ובאמצעות קילול בוטה של זרים מוחלטים. יותר פתאט מזה, לא יכול להיות :)

__צילום מסך_10-1-2025_13176_www.tapuz.co.il.jpeg

certified.woke

Well-known member
בנוסף, זה ברור לחלוטין לכל מי שעיניו בראשו שמדובר באדם לא מאושר ואומלל בצורה קיצונית, שכאשר כתבתי על חוסר האושר שלו והאומללות שלו, קיבלתי ארבע לייקים, כי שום דבר לא מקבל לייקים רבים כמו האמת. כולם יודעים כמה שהוא אומלל ולא מאושר מהחיים. לכן הוא מוציא את זה על כל העולם באינטרנט ובאמצעות קילול בוטה של זרים מוחלטים. יותר פתאט מזה, לא יכול להיות :)

צפה בקובץ המצורף 122385
ואו, שנה ומחצה של אלם...וכעת זאת?

דגלמנגל

Well-known member

אשתו של lemner40 הבינה עם מי התחתנה וברחה כל עוד נפשה בה. מאז הוא בורח מכל העולם לפני שכל העולם יספיק לברוח ממנו. וזה כל התסביך שלו במשפט אחד.

על כותרת כזאת - אילו הייתי אחד ממנהלי הפורום - הייתי מוציא לך כרטיס צהוב, עם או בלי מחיקתה, ביחד עם כל הפוסט.
אתה נשמע כאן, כאילו היית איזה כפיל, של הסבא של כיפה אדומה, או של שחר, הזכורים לשמצה.

על כותרת כזאת - אילו הייתי אחד ממנהלי הפורום - הייתי מוציא לך כרטיס צהוב, עם או בלי מחיקתה, ביחד עם כל הפוסט.
אתה נשמע כאן, כאילו היית איזה כפיל, של הסבא של כיפה אדומה, או של שחר, הזכורים לשמצה.
lemner40 הוא מופרע נפש שסובל מהפרעת חרדה מוכללת, קווים משמעותיים של נרקיסיזם פגיע, ערך עצמי נמוך, ורווחה נפשית נמוכה, שעליו להיפגש לטיפול אינטנסיבי אצל פסיכולוג קליני פעמיים בשבוע בשיטת CBT (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי), כולל בירור מולו לאפשרות וכדאיות למעבר לפסיכיאטר, וקבלת תרופות נוגדות חרדה ונוגדות דיכאון.

במסגרת התמודדויותיו הנפשיות, lemner40 מקלל את כל העולם ואשתו בקללות הכי קשות שיכולות להיות בצורה חוזרת ונשנית על לא עוול בכפם וללא התגרות קודמת שלהם מצידם בו, הכול כתוצאה של התמודדויותיו עם שדיו הפנימיים וסיפור חייו קורע הלב, שבמסגרתו מתגלה ה-lemner40 ככישלון השכלתי, משפחתי וכלכלי, שאלו הם הגורמים החיצוניים לבעיותיו.

אילו היה מתמודד נפש, הייתי מבליג, כמו מה שאני עושה כמעט תמיד עם מתמודדי נפש אחרים שנופלים עליי, אבל בתור מופרע נפש "בלבד", הוא אינו מקבל ואינו זכאי לאשראי כה רב לקלל בקללות חריפות את כל הסובבים אותו וללא התגרות קודמת, צר לי.

במסגרת התמודדויותיו של ה-lemner40 וכתוצאה מהן, גם אני "זכיתי" וממשיך "לזכות" ליפול קורבן להתקפי הזעם והכאב הילדותיים שלו (בשפה מקצועית: טנטרומים) הנובעים ממצבו המיוחד, לעיתים מספר פעמים בשבוע, תוך כדי שבמסגרתם וכאמור, גם אותי וכפי מה שהוא עושה לעוד מספר אנשים, הוא מקלל אותי על לא עוול בכפי וללא התגרות קודמת בקללות קשות.

דבריו אליי מלפני פחות משעה, ללא התגרות קודמת:

__צילום מסך_10-1-2025_14231_www.tapuz.co.il.jpeg

מיותר לציין שכל דבריו אלו הם שטויות ושקרים שאותם כתב מתוך חוסר האושר שלו, האומללות העזה שלו, ומופרעותו הנפשית שבה הוא מסרב לטפל, ושכאשר כתבתי על אלו, כאמור בפוסט הפותח של שרשור זה, וכניתן לראות בתמונה המצורפת בפוסט הפותח של שרשור זה, קיבלתי ארבע לייקים.

כאשר כך הוא נוהג ומדבר מתוך מופרעותו, כנגד מספר אנשים, פעמים רבות שוב ושוב ובצורה חוזרת ונשנית, כולל אני, אז אין שום דבר שאתה או-אף אחד אחר יכולים להגיד לי או לבקר אותי על מה אני אומר לו בחזרה, בוודאי כאשר מדובר בדברים שגם אם כואבים ככל שיהיו, הם האמת לאמיתה, בניגוד לאוספי השקרים וההמצאות שהוא מטיח בכל הסובבים אותו.

להבא, מוטב שלא תתערב או תדבר על נושאים שבהם אין לך שמץ קלוש של מושג.

?are we done here​

giphy.gif

נערך לאחרונה ב:

דגלמנגל

Well-known member
lemner40 הוא מופרע נפש שסובל מהפרעת חרדה מוכללת, קווים משמעותיים של נרקיסיזם פגיע, ערך עצמי נמוך, ורווחה נפשית נמוכה, שעליו להיפגש לטיפול אינטנסיבי אצל פסיכולוג קליני פעמיים בשבוע בשיטת CBT (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי), כולל בירור מולו לאפשרות וכדאיות למעבר לפסיכיאטר, וקבלת תרופות נוגדות חרדה ונוגדות דיכאון.

במסגרת התמודדויותיו הנפשיות, lemner40 מקלל את כל העולם ואשתו בקללות הכי קשות שיכולות להיות בצורה חוזרת ונשנית על לא עוול בכפם וללא התגרות קודמת שלהם מצידם בו, הכול כתוצאה של התמודדויותיו עם שדיו הפנימיים וסיפור חייו קורע הלב, שבמסגרתו מתגלה ה-lemner40 ככישלון השכלתי, משפחתי וכלכלי, שאלו הם הגורמים החיצוניים לבעיותיו.

אילו היה מתמודד נפש, הייתי מבליג, כמו מה שאני עושה כמעט תמיד עם מתמודדי נפש אחרים שנופלים עליי, אבל בתור מופרע נפש "בלבד", הוא אינו מקבל ואינו זכאי לאשראי כה רב לקלל בקללות חריפות את כל הסובבים אותו וללא התגרות קודמת, צר לי.

במסגרת התמודדויותיו של ה-lemner40 וכתוצאה מהן, גם אני "זכיתי" וממשיך "לזכות" ליפול קורבן להתקפי הזעם והכאב הילדותיים שלו (בשפה מקצועית: טנטרומים) הנובעים ממצבו המיוחד, לעיתים מספר פעמים בשבוע, תוך כדי שבמסגרתם וכאמור, גם אותי וכפי מה שהוא עושה לעוד מספר אנשים, הוא מקלל אותי על לא עוול בכפי וללא התגרות קודמת בקללות קשות.

דבריו אליי מלפני פחות משעה, ללא התגרות קודמת:

צפה בקובץ המצורף 122391

מיותר לציין שכל דבריו אלו הם שטויות ושקרים שאותם כתב מתוך חוסר האושר שלו, האומללות העזה שלו, ומופרעותו הנפשית שבה הוא מסרב לטפל, ושכאשר כתבתי על אלו, כאמור בפוסט הפותח של שרשור זה, וכניתן לראות בתמונה המצורפת בפוסט הפותח של שרשור זה, קיבלתי ארבע לייקים.

כאשר כך הוא נוהג ומדבר מתוך מופרעותו, כנגד מספר אנשים, פעמים רבות שוב ושוב ובצורה חוזרת ונשנית, כולל אני, אז אין שום דבר שאתה או-אף אחד אחר יכולים להגיד לי או לבקר אותי על מה אני אומר לו בחזרה, בוודאי כאשר מדובר בדברים שגם אם כואבים ככל שיהיו, הם האמת לאמיתה, בניגוד לאוספי השקרים וההמצאות שהוא מטיח בכל הסובבים אותו.

להבא, מוטב שלא תתערב או תדבר על נושאים שבהם אין לך שמץ קלוש של מושג.

?are we done here​

צפה בקובץ המצורף 122393
דבר ראשון – תודה לך על ההסבר המפורט.

דבר שני – טיפול בדברי בלע, מן הראוי לבצע מול מנהלי הפורום ו/או הנהלת הפורומים.

דבר שלישי – אתה תמיד יכול להשתמש בכפתור הקסם ולהעלים אותו. הוא אינו "מנהל".

דבר רביעי – על המשפט המסיים שלך ...אני "שורק". זה פורום כאן. לא מוצאת חן בעיניך תגובה מסוימת – תתעלם.

דבר ראשון – תודה לך על ההסבר המפורט.
בשמחה.
דבר שני – טיפול בדברי בלע, מן הראוי לבצע מול מנהלי הפורום ו/או הנהלת הפורומים.
הלשנות? מרגיש מלוכלך. משתדל להימנע ככל האפשר. מעדיף לפתור את הדברים פנים מול פנים, "כמו גבר", כמו שאומרים.
דבר שלישי – אתה תמיד יכול להשתמש בכפתור הקסם ולהעלים אותו. הוא אינו "מנהל".
ואז לא אראה אותו מקלל אותי בחריפות ולא אוכל להתגונן...
דבר רביעי – על המשפט המסיים שלך ...אני "שורק". זה פורום כאן. לא מוצאת חן בעיניך תגובה מסוימת – תתעלם.
אין שום סיבה להכיל או להתעלם מבריונות. אם אני לא הולך להלשין עליו, אני הולך לזיין אותו. ככה פשוט. אולי אחרי מה שהוא חטף ממני היום, בכזאת רמה שעד עכשיו הוא בוכה בפינה ומלקק את הפצעים, בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שיפול עליי. הרי הוא מופרע. לא מתמודד. זאת רמה אחת פחות חמורה. משמעות הדבר היא שיש לו יותר יכולת לשליטה עצמית וזה גם מה שאני מצפה ממנו. יש לו כאבים? יש לו תסכולים? הוא ילמד שלא עליי הוא יוציא את זה. צר לי.

Cranio

Well-known member

צריך להוציא למנהלים כרטיס אדום .

Cranio

Well-known member
עוד לא הבנת מי זה היצור שקורא לעצמו הזהב האדום?

צריך להוציא למנהלים כרטיס אדום .
צריך שלא לדבר על נושאים שאין לך בהם שמץ קלוש של מושג. לקח שממש לא רק אתה צריך ללמוד אותו.
עוד לא הבנת מי זה היצור שקורא לעצמו הזהב האדום?
אנחנו כבר גם יודעים שאין לך מושג מה קורה מסביבך או מה מתרחש פה. הבעיה היא שאתה לא מבין שבמצב כזה, עדיף לשתוק מאשר לעשות מעצמך צחוק ולהגיד משהו כאילו יש לך מושג מהחיים שלך.

Cranio

Well-known member
צריך שלא לדבר על נושאים שאין לך בהם שמץ קלוש של מושג. לקח שממש לא רק אתה צריך ללמוד אותו.

אנחנו כבר גם יודעים שאין לך מושג מה קורה מסביבך או מה מתרחש פה. הבעיה היא שאתה לא מבין שבמצב כזה, עדיף לשתוק מאשר לעשות מעצמך צחוק ולהגיד משהו כאילו יש לך מושג מהחיים שלך.
קבל טיפש,
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
:sleep:

קבל טיפש,
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
:sleep:
טיפש? לא. דווקא הפוך. אני האדם הכי חכם, מוכשר ומעניין שכותב פה. זאת גם הסיבה העיקרית למה אני האדם הכי מותקף פה. הרי זה לא סוד שבמשחק השחמט, מכוונים אל המלך.

אני כמובן לוקח את זה כמחמאה, אבל עדיין בכוונתי המלאה לתת לכל התוקפים אותי על לא עוול בכפי מנה הגונה של מה שמגיע להם, כמובן עם כל הכבוד.

1_Lbnrc_QHxlMp0-AoVipYQw.jpg

מדובר ביצור זניח
אנחנו כבר יודעים שאין לך מושג מה קורה פה, כפי מה שכבר העדת על עצמך. אין צורך לעשות מאמצים להמשיך להוכיח לנו את זה. יצור זניח? אני עובדתית הגולש הכי פופולארי בפורום בפרט ובאתר בכלל.
שמחפש צ'ומי .
כי בתור הבחור הכי פופולארי זה משהו שחסר לי? עדיף שתשב :giggle:
וצריך להעיף את הפוסט הזה .
שיעיפו. הפוסט עשה את שלו :)

DANIAVNI

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 122385
לשון הרע, זה מגעיל אותי ולא בשבילי .

לשון הרע, זה מגעיל אותי ולא בשבילי .
כי אותי זה לא מגעיל? כי בשבילי זה כן? יש פה אדם שלא נמצא בקו הבריאות, שמקלל את כל העולם ואשתו בקללות הכי קשות שיכולות להיות כי הוא אומלל ולא מאושר מהחיים ובמקום ללכת לטיפול הוא מוציא את זה על זרים באינטרנט, ומה שאני עושה, זה פשוט להחזיר לו כגמולו. הגיע הזמן שאנשים פה ילמדו להבדיל בין התגוננות להתקפה. אחר-כך מנסים לצייר אותי בתור הבחור הרע. הכי גרוע זה שעוד מאמינים לזה אחר-כך. עצוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי אותי זה לא מגעיל? כי בשבילי זה כן? יש פה אדם שלא נמצא בקו הבריאות, שמקלל את כל העולם ואשתו בקללות הכי קשות שיכולות להיות כי הוא אומלל ולא מאושר מהחיים ובמקום ללכת לטיפול הוא מוציא את זה על זרים באינטרנט, ומה שאני עושה, זה פשוט להחזיר לו כגמולו. הגיע הזמן שאנשים פה ילמדו להבדיל בין התגוננות להתקפה. אחר-כך מנסים לצייר אותי בתור הבחור הרע. הכי גרוע זה שעוד מאמינים לזה אחר-כך. עצוב.
למרבה הצער לא חסרים כאן גולשות וגולשים שכל עניינם זה לקלל אחרים, לתקוף ולהשמיץ אותם, לכתוב עליהם כינויי גנאי ושאר מרעין בישין. מסיבות שאינן נהירות לי, להנהלת הפורום (הספציפי) זה פחות מפריע ואלמלא הייתי מנומס ומכבד את כבוד המקום, לא מן הנמנע שאפשר היה לומר שבחלקה אף משתתפת במשחק הזה באופן פעיל.

אני לא יודע אם מי שהזכרת משתייך לקבוצה זו אם לאו. אבל בוודאי שלא מדובר בגולש/ת אחד בלבד.

עם כל זאת, מאז ומתמיד התנגדתי לפתיחת שרשור על גולש/ת אחר/ת באופן כזה, תהא דעתי עליה/ו אשר תהא. גם זה, כשלעצמו, מעשה לא ראוי ולא מכובד. מאחר ו'לא פותרים עוולה בעוולה', הרי שהפתרון ככל שקללות האחר מפריעות לך, הוא לפנות להנהלת הפורום ואם זו לא מטפלת בעניין, למי שמעליהם (אדמין, הנהלת האתר).

שבת שלום.

למעלה