lemner40 הוא מופרע נפש שסובל מהפרעת חרדה מוכללת, קווים משמעותיים של נרקיסיזם פגיע, ערך עצמי נמוך, ורווחה נפשית נמוכה, שעליו להיפגש לטיפול אינטנסיבי אצל פסיכולוג קליני פעמיים בשבוע בשיטת CBT (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי), כולל בירור מולו לאפשרות וכדאיות למעבר לפסיכיאטר, וקבלת תרופות נוגדות חרדה ונוגדות דיכאון.
במסגרת התמודדויותיו הנפשיות, lemner40 מקלל את כל העולם ואשתו בקללות הכי קשות שיכולות להיות בצורה חוזרת ונשנית על לא עוול בכפם וללא התגרות קודמת שלהם מצידם בו, הכול כתוצאה של התמודדויותיו עם שדיו הפנימיים וסיפור חייו קורע הלב, שבמסגרתו מתגלה ה-lemner40 ככישלון השכלתי, משפחתי וכלכלי, שאלו הם הגורמים החיצוניים לבעיותיו.
אילו היה מתמודד נפש, הייתי מבליג, כמו מה שאני עושה כמעט תמיד עם מתמודדי נפש אחרים שנופלים עליי, אבל בתור מופרע נפש "בלבד", הוא אינו מקבל ואינו זכאי לאשראי כה רב לקלל בקללות חריפות את כל הסובבים אותו וללא התגרות קודמת, צר לי.
במסגרת התמודדויותיו של ה-lemner40 וכתוצאה מהן, גם אני "זכיתי" וממשיך "לזכות" ליפול קורבן להתקפי הזעם והכאב הילדותיים שלו (בשפה מקצועית: טנטרומים) הנובעים ממצבו המיוחד, לעיתים מספר פעמים בשבוע, תוך כדי שבמסגרתם וכאמור, גם אותי וכפי מה שהוא עושה לעוד מספר אנשים, הוא מקלל אותי על לא עוול בכפי וללא התגרות קודמת בקללות קשות.
דבריו אליי מלפני פחות משעה, ללא התגרות קודמת:
צפה בקובץ המצורף 122391
מיותר לציין שכל דבריו אלו הם שטויות ושקרים שאותם כתב מתוך חוסר האושר שלו, האומללות העזה שלו, ומופרעותו הנפשית שבה הוא מסרב לטפל, ושכאשר כתבתי על אלו, כאמור בפוסט הפותח של שרשור זה, וכניתן לראות בתמונה המצורפת בפוסט הפותח של שרשור זה, קיבלתי ארבע לייקים.
כאשר כך הוא נוהג ומדבר מתוך מופרעותו, כנגד מספר אנשים, פעמים רבות שוב ושוב ובצורה חוזרת ונשנית, כולל אני, אז אין שום דבר שאתה או-אף אחד אחר יכולים להגיד לי או לבקר אותי על מה אני אומר לו בחזרה, בוודאי כאשר מדובר בדברים שגם אם כואבים ככל שיהיו, הם האמת לאמיתה, בניגוד לאוספי השקרים וההמצאות שהוא מטיח בכל הסובבים אותו.
להבא, מוטב שלא תתערב או תדבר על נושאים שבהם אין לך שמץ קלוש של מושג.
?are we done here
צפה בקובץ המצורף 122393