אשתי בהריון וניתקה מגע

james1989

New member
אשתי בהריון וניתקה מגע

אני ואשתי ביחסים מצויינים. יש לנו ילד בן שנה וחצי ואני עוזר בבית, מראה חום ואהבה ועוזר בגידול הילד.
אשתי כרגע בחודש השביעי להריונה.
ב 3 חודשים הראשונים לא קיימנו יחסים בהוראת רופאת הנשים שלה. שרדתי את זה בקושי.
אחר כך במשך חודשיים היה סקס אך מהחודש השישי כששמתי לב שמשהו ממש לא בסדר ואין לה חשק והיא לא יוזמת ולא נענית לי בכלל סוף סוף דיברנו על זה.
היא טוענת שכואב לה כל הגוף, בעיקר למטה, כשאני נכנס (יש לי עבה) כואב לה ולא משנה כמה היא רטובה (והיא רטובה מאוד). בקיצור מאז שהיא אמרה לי את זה אני כבר לא יוזם (גם כי זה לא עזר והיא הייתה כועסת עליי שאני רק רוצה סקס) וגם כי אני מרגיש שאני כופה את עצמי עליה ואונס אותה. המצב מכניס אותי לדכאון קשה כי אני מבין שעד הלידה אין סקס כמעט בכלל וגם 3 חודשים לאחר הלידה אין סקס.
בקיצור, אחרי ההקדמה הארוכה הזו שתי שאלות:
א. האם זה קרה לכם, נשים וגברים כאחד?
ב. האם יש פתרון? או שלהניח לה לנפשה?

אישה בהריון לא תמיד חשה במיניות שבה

אני שומעת בכתיבה שלך כמה אתה מתוסכל. אבל אישה בהריון לפעמים חשה כאבים כמו שציינה. ואי חשק מיני. זה לפעמים קורה.
אני מבינה אותך ויכולה להגיד לך שלי אישית לא קרה.
אני היייתי מציעה לך להרפות ממנה. אפילו שקשה לך וזה מתסכל. ולפעמים מרחיק בזוגיות.
מציעה לך להניח לה. ולעבור את ההריון. הוא אוטוטו מסתיים. ואחרי הלידה תחדשו את האהבה שלכם ביחד.
בהצלחה

רבש"ע

1. בעזרה בבית אינך מראה לה שאתה אוהב אותה, אלא מתנהג כמו שותף אמיתי לזוגיות, לניהול הבית ולמשפחה. לא מגיע לך פרס על זה.
2. הרבה נשים בהריון אינן אוהבות לקיים יחסי מין. לרגע חשבתי שאתה יכול לענג אותה באמצעות לשונך ואצבעותיך, אבל היא ממש לא מעונינת במין, למרות שלטענתך גופה משדר אחרת. אין לזה קשר לעוביו של אבר המין שלך [ הנרתיק בנוי משרירים שמתרחבים באופן טבעי. הוא לא פי הטבעת שם יש משמעות לרוחב האיבר].
לסיכום -
תן לסבון וליד ימין או שמאל לעבוד במקומך. למד עוד טכניקות של אוננות מרגשות, זולות וישנן גם יקרות. אל, ואני חוזר , אל תמצא לך פתרון מחוץ לתא המשפחתי, ברגע זה ייגמר התא המשפחתי שלך.
בהצלחה

סיגלית 2014

New member
מנהל
ריבונו של פתח תקווה

אני חלילה לא רוצה "להישמע" שיפוטית אבל נשבעת לך שבזמן שקראתי את הודעתך לראשונה שאלתי את עצמי לא פעם :"האם זה אמיתי"?
כמה שנים אתם נשואים?
אשתך בחודש השביעי להריונה ואתה סופר את הימים עד לסקס הבא. איזה בעסה! אצלנו ספרנו את הימים עד הלידה בציפיה ובהתרגשות...
תגיד, נשמה איך שרדת את תקופת הרווקות?

ועכשו ברצינות, כמו שכבר כתבו לך קודמי אכן יש כל מיני סיבות בזמן הריון למה לא כדאי לקיים יחסים או למה החשק משתנה.
וכן, יכולים להיות גם כאבים. בכל מקום בגוף.
אתה לא צריך להרגיש שאתה אונס אותה חלילה, אתה צריך להבין אותה. בהמשך היא תהיה יותר כואבת, יותר כבדה ופחות סבלנית.
מה הפיתרון? ממש לא להניח לה לנפשה. במקום להיות עסוק בחוסרים שלך ובדכאון הקשה, חבק אותה, הצע לה עיסויים ותאמר לה מילות אהבה. יש לכם עוד הרבה שנים להנות האחד מהשנייה.

ושיהיה בשעה טובה.

בגילוי לב
כל אחת עוברת את התקופה הקשה הזאת בצורה שונה.
ואני חושבת כבעל היית צריך לא רק לחשוב רק על הפרייה (סליחה אם הייתי קצת בוטה) תן לה חיבוק ותחשוב כמה התקופה קשה בשבילה...
אישית, היו גם אצלי חודשים שלא עניין אותי בכלל לקיים יחסים, והיו תקופות שרציתי פעמיים ביום...
תבין אותה, ותן לה את התמיכה בשבילה וגם בשבילך...

למעלה