אשתי בהריון

dadi1

New member
אשתי בהריון

בחודש השישי ואנחנו חושבים בעוד חודשיים ליסוע לניו יורק על מנת לבצע את הלידה שם. האם יש למישהו כאן מושג בנוגע לביטוח הטיסה על אישה בהריון מתקדם. מה המדיניות של רשויות ההגירה לנשים בהריון בכניסתן לארץ? המטרה שלי היא שהילד שיוולד יקבל דרכון אמריקאי. האם מישהו בקיא בעניין ויוכל לתת לי טיפים? העניין דחוף. תודה מראש דדי

tzachi58

New member
למיטב ידיעתי ...

ישנן חברות תעופה שלא מאפשרות טיסה במצב של הריון מתקדם , בדוק את זה עם חברת התעופה . אבל עם זאת בדוק באתר ה INS אם יאפשרו כניסה לארה"ב במצב של הריון.

ליילה

New member
אני לא מבינה בנושא הרבה, ועדי כרגע

לא כאן. אבל אני מציעה לך לבדוק שני דברים - 1. כמו שאמר צחי, את עניין חברות התעופה והאם הן מאפשרות טיסה בחודש מתקדם 2. האם אישה בהריון מתקדם יכולה בכלל לקבל אשרת כניסה - האמריקאים לא עד כדי כך טיפשים, ואם כל תייר היה יכול להגיע וללדת כאן, כבר הייתה התפוצצות אוכלוסין בארה"ב עוד שני דברים שכדאי לקחת בחשבון הם - ביטוח רפואי, שאין לכם כאן, ורק כדאי לקבל פרופורציה, רק הלידה בלי בדיקות ובלי כלום, עולה בסביבות 20 אלף דולר כאן ודבר שני, הסיכונים שיכולים להיות וסיבוכים בלידה ואחריה גם ליולדת וגם לתינוק, והאם זה שווה את הדרכון האמריקאי

doronf65

New member
מנהל
מסובך מאוד. לא שווה את הכסף.

דדי שלום, עצתי לך להיזהר עם הנושא. עניין הדרכון האמריקאי לילד נראה לעיתים רומנטי וחשוב, וכאילו שאתה מסדר לו את החיים, אבל זה די מסובך אם אין לך ביטוח רפואי. העסק עולה כ- 8000-10000 דולר עבור לידה רגילה, ללא סיבוכים וימי אשפוז נוספים, ואם זה קורה חס וחלילה, עלול לעלות עוד עשרות אלפים, ואני לא מגזים. David Shields לא מבטחים אם היא בהריון - דיברתי איתם. אף חברה אמריקאית לא תבטח אותך אם אתה ללא SSN, וברוב המקרים גם לא עם SSN אם האישה בהריון. הסיכוי היחיד במקרה זה הוא אם אתה נכנס לעבודה מסודרת מספיק מהר (חייב SSN וגרין קארד, והבנתי שאין לך) ואז יש לך ביטוח קבוצתי. אבל במקרה זה גם אז יש תקופת המתנה (3 חודשים) ובמצב ההריון המתקדם של אשתך לא תספיקו. במקרה שלי, עמדנו לפני הגירה לפני מספר שבועות. החלטנו לדחות רק בגלל הנושא. אפילו היה לי כבר מקומות במטוס, ואז נודע לנו שאשתי בהריון. מצבי אפילו טוב משלך, כי אשתי אמריקאית ואותה אף אחד לא היה עוצר מלהיכנס לארה"ב, ואני יכול לעבוד שם. לגבי אשתך, אני בטוח שהיו עושים לה בעיות להיכנס בשלבי הריון מתקדמים אם היא לא אמריקאית. לגבי חברות תעופה: בררתי עם אל על, והם נותנים עם אישור רופא כמובן, לטוס עד שבוע 36. בשורה תחתונה - הייתי מייעץ לך לרדת מהעניין. מסובך מדי. עלול לעלות די הרבה כסף. אשמח לייעץ עוד. דורון

עדי אורחת פורחת

באתי לראות מה קורה. אז קודם כל, כמו שכבר ענו לך הריון ולידה בארה"ב הם סיפור יקר מאוד. לא תוכל למצוא ביטוח רפואי שיכסה אתכם אחרי שבוע 26 - לא ביטוח נסיעות וודאי שלא ביטוח מקומי. אם יש לכם אפשרות לממן לידה ואשפוז (בין עשרת אלפים לשלושים אלף דולר) בעצמכם, הסיכויים גדולים שתוכלו להכנס לארה"ב על ויזת תייר בלי בעיה. מבחינת שלטונות ההגירה לרוב אין מניעה מלהכניס נשים בהריון, כל עוד אתם עומדים בכל התנאים האחרים ומוכיחים שיש לכם למה לחזור וכו'. לגבי טיסות, חברות התעופה לא יטיסו אשה לאחר השבוע ה-26 בטיסה טרנס אטלנטית, אבל זוהי מדיניות ספציפית לחברת התעופה ואתה צריך לשאול בכל חברה בנפרד.

למעלה