אשתי ואנכי הרמנו ידיים...זהו נגמרו

מצב
הנושא נעול.

nik69

New member

אשתי ואני החלטנו להפסיק את כל טיפולי הפוריות. לאחר אין ספור הזרעות, 4 טיפולי ivf וטיפול אחרון ב zift החלטנו שזהו - נסתפק ביקירה היחידה שיש לנו ונמשיך לחיות את החיים. אין כבר כוח פיזי ונפשי להתמודד עם הכאבים הרבים של הטיפולים הנוראיים האלו - ממש גיהנום. רציתי לדעת אם יש עוד כמונו או שאנחנו זוג נדיר שההחלטה שלו שגויה או לא נכונה? זה פשוט כל כך קשה - 5 שנים נוראיות - עצוב..

ובכן, אנחנו לא בדיוק שם אבל

אשתי ואני החלטנו להפסיק את כל טיפולי הפוריות. לאחר אין ספור הזרעות, 4 טיפולי ivf וטיפול אחרון ב zift החלטנו שזהו - נסתפק ביקירה היחידה שיש לנו ונמשיך לחיות את החיים. אין כבר כוח פיזי ונפשי להתמודד עם הכאבים הרבים של הטיפולים הנוראיים האלו - ממש גיהנום. רציתי לדעת אם יש עוד כמונו או שאנחנו זוג נדיר שההחלטה שלו שגויה או לא נכונה? זה פשוט כל כך קשה - 5 שנים נוראיות - עצוב..
ובכן, אנחנו לא בדיוק שם אבל
מכיוון שבעית הזרע שלנו ממש חמורה, וזה מתבטא בעיקר בהפלות חוזרות או בטאות שלא מכפילות. כמוכן עפ"י ברטוב שניסינו את המיון שלו בפעם האחרונה אין אפילו זרעון אחד עם מורפולוגיה תקינה. אז בעיקבות התייעצות עם הרופא, אנחנו עכשיו בהפסקה לצורך טיפולים אלטרנטיביים, שלאחריה כנראה ננסה רק עוד פעמיים וזהו. אז בעצם החלטנו להרים ידיים לא עכשיו אלא אחרי עוד שני טיפולים, במידה ולא נצליח בהם. אני לא חושבת שזו החלטה שגויה. אם החלטתם, אז זו ההחלטה הנכונה עבורכם. אני חושבת שמה שחשוב, בכל אופן לי, זו הידיעה שמבחינתנו עשינו את המקסימום שיכלנו ולהיות שלמים עם זה. ו5 שנים זה בהחלט זמן ארוך

קייצית

New member
אתם ממש לא לבד ../images/Emo24.gif

אתם ממש לא לבד

אנחנו נמצאים שם די הרבה זמן, בהשלמה הזו, יש לנו ילד מדהים וזה מספיק. הסיבות שאנחנו לא עוברים כרגע טיפולים הם בעיקר כלכליות, קשיים בזוגיות וכו´, שממש אין טעם להעמיס עוד. אולי יום אחד (ואין מי יודע מה זמן...) נחליט להמשיך. אני מתלבטת עם עצמי הרבה בעניין וגם על גבי הפורום. אני בהחלט מאמינה שאפשר לחיות חיי משפחה מלאים וטובים עם ילד אחד, בלי להפיל עליו את כל התיסבוך, תיסכול, דאגות ושאיפות שיש לנו. בכל מקרה תמיד אפשר לחזור לטיפולים אם הצורך יעלה ויגבור על כל הקשיים. רוצה לחזק אותכם לדעתי ההחלטה היא אמיצה. קייצית

איזו החלטה קשה, עצובה ואמיצה!

איזו החלטה קשה, עצובה ואמיצה!
אני מאמינה שכל זוג בטיפולים צריך להעמיד לעצמו איזשהו גבול עד מתי או עד כמה הוא מוכן להמשיך. אני יודעת שאני כבר התחלתי לראות את הגבול הזה באופק. כל כך קל להשאב לתוך התהליך הקשה הזה, ולשעבד את כל החיים שלנו, את כל כוחות הנפש, את כל המשאבים הרגשיים, הגשמיים והנפשיים לרצון האדיר הזה לעוד ילד. לנו כאן בפורום הורים, יש יתרון אדיר על פני חברינו בפורום הסמוך. זכינו כבר והתברכנו. יש לנו בבית אוצר יקר ומופלא. כמובן שהרצון לעוד ילד/ים מובן אבל אפשר גם להבין שחייבים להשתחרר מההשתעבדות ולחזור לשפיות, לחיים של נורמאליות. עצוב שהגעתם לנקודת השבירה שלכם, אבל מהצליל של הודעתך, זה נשמע הדבר הנכון עבורכם. 5 שנים בטיפולים זה אכן המון זמן. זמן לעבור הלאה. שיהיה לכם רק טוב!

ורדה 1

New member
החלטה מובנת

החלטה מובנת
אני חדשה כאן וישר נפלתי על הודעה שמאד מדברת אלי. לי יש את עומר
בן 15.5 מנישואים קודמים (שנולד בהריון ספונטני), ואת עידן
, בן שנה ורבע שנולד ב-IVF עשירי (!!!) עם ICSI ומיון אצל פרופ´ ברטוב. מאז שעידן היה בן 4 חודשים אנחנו מנסים שוב ופעם אחת אפילו היה הריון שהפסיק להתפתח בשבוע 8. אני בפירוש לא מתכוונת לנסות יותר מעוד פעמיים. אחת מתוכן כבר התחלנו. מהרגע שהחלטתי לתחום את הנסיונות אני מרגישה הרבה יותר רגועה. דרך אגב, עברתי כבר את גיל 40 כך שלחזור לנסות בשלב יותר מאוחר הוא לא אופציה עבורנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה