אשתי רוצה להתגרש בגלל שמכשפה אמרה לה !!!

אשתי רוצה להתגרש בגלל שמכשפה אמרה לה !!!

לא יודע מה עושים אבל אני כבר מבולבל. אני ואשתי יצאנו יחד 8 שנים והתחתנו לפני שנתיים. יש לנו ילד משותף בן שנה וחצי. לפני 4 חודשים היה ביני לבין אשתי מריבה שגרמה לה לעבור לאמא שלה (אמא שלה תומכת בה) וממש ממש למרוד בי.פתחה תיק ברבנות ליכלכה עליי וסיפרה עליי מעשיות. בחודש האחרון אנו מדברים הרבה יחסית ונפגשים מידיי פעם ואני רואה את הילד באופן סביר. היום אשתי הלכה למדיומית מכשפה כזאת כמו ריקי קיטרו מרדיו חיפה. שאמרה לה שהיא תמות בגללי בעתיד שאני יפגע בה ואני לא אוהב אותה ואני בוגד בה (זה לא נכון)היא אמרה לי שהמכשפה אמרה לה עלינו דברים נכונים שאף אחד לא יודע. ולאחרונה אני ואשתי הולכים ליעוץ משפחתי על מנת לשקם את קן המשפחה מרצוננו. והכול היה בסדר עד עכשו.אשתי קיבלה פחד ממני ממילה של מכשפה!! אני ממש מדוכה על מהבעיה הזאת! אמרתי לאשתי שאם רוצים זוגיות פורחת אז לא הולכים לאנשים שליליים ולא מתיעצים עם אנשים לא מקצועיים ובטוח שלא מכבסים את הכביסה המלוכלכת בחוץ. היא ממש גרמה למשפחה שלה לשנוא אותי. אני חי לבד עובד הרבה שעות ואני מרגיש בודד לגמרי ובנוסף שכול עולמי חרב עליי שזה המזל שלי עם המקרים האלה.אני בן אדם שעובד משבר רציני ולא קיבלתי עדיין תמיכה מאף אחד ולא עזרה.אני לא מרגיש שאני זקוק לה נואשות אני בן אדם חזק שמפנים דברים ומרגיש מתוסכל מהם.ככה הרמת החיים שלי יורדת מאוד ואני נעשה פחות חברותי עם אנשים ופחות חייכן כמו פעם. אני ממש מרגיש אובד עיצות.

אני מבינה את הקושי ואת חוסר האונים מול דברים

שנאמרים נגדך אשר אינם נכונים. אשתך כנראה מאד כועסת ומחפשת סיבה להפרד ואם זהו רצונה אין לך ברירה אלא לשתף פעולה. זה אכן בעייתי ללכת לטיפול זוגי מצד אחד וללכת ל"מכשפה" כדי לחפש דברים שליליים, יתכן שהיא הולכת איתך כדי לרצות ולא אם כוונות שיקום אמיתיות. תהליך של פרידה הוא קשה רגשית ומשברי וזה מסביר את הרגשת הבדידות. אתה צריך לנסות לשוחח עם אנשים שקרובים לך , להיות בחברת אנשים שאוהבים ומעריכים אותך ולהשתדל לא להיות לבד עם הקושי. בנוסף לקבוצת תמיכה כדאי גם ללכת למפגש ליעוץ כדי להתחזק ולהתעודד. כאשר ירגעו הרוחות תנסה בזמן רגוע לבקש להפגש איתה ולשוחח. תבדוק איתה מה היא רוצה, מה הקושי ואיך אפשרי לנסות לחזור לטיפול ולשקם את הזוגיות. מקווה שתרגיש טוב יותר.

למעלה