אשת הברזל

Tami me

New member
אשת הברזל

ב "קול הרצליה" שנחת הערב על שולחני מצאתי כתבה של ראיון עם יעל גרמן ככה הם כותבים - יעל גרמן שוברת שתיקה. לאחר 4 השנות שתיקה, בהם החרימה את התקשורת המקומית, היא רוצה לפתוח דף חדש. ממש התרגשתי היא החרימה את העיתונות, היא ניהלה מלחמה ביזמים ומה שהכי גרוע - היא החרימה גם אותנו. ציפיתי למילים כמו - טעיתי, מבקשת סליחה ומעכשיו אני רוצה להיות האמא הדואגת שלכם עם פתיחות לתקשורת ולכל תושב. אבל לא. היא מודיעה לנו כי איננה מפחדת מאף אחד, היא בזה למבקריה ומרחמת עליהם בקיצור אותה תבנית שאנו פוגשים כאן אצל יחצניה הקטנים - אני מושלמת, אני לא טועה אף פעם ואם מישהו חושב שאני לא בסדר אז שיקפוץ לי הנה אוסף סיסמאות - מהסוג שפגשנו בפרוספקטים שלה: אני הולכת עם האמת שלי אצלי אין שחיתויות (ממש) אני הפסקתי את החגיגות (ממש ממש) מי שאומר שבראש עיר צריך להיות מנהל ולא מורה הוא שובניסט (צודק) מינהל תקין זו לא סיסמא. זה הכרח. (כן, ראינו ראינו) אני דואגת לציבור ההרצלייני. אני שומרת להם על הכסף (ממש ראינו לאן זורם הכסף שלנו) לש"ס עשו דמוניזציה. מה הם רוצים? ללמוד תורה?לצאת נגד דבר כזה טהור? בחייך יעלי - שיתפללו כל היום אבל למה אנחנו צריכים לממן את התפילות שלהם. שיתפללו על חשבונם. חשבתי כי את באמת רוצה לפתוח דף חדש. חשבתי כי הגעת למסקנה כי הראיה שלך - כי אנו האוייבים שלך - מוטעית לחלוטין. אבל את מודיעה לנו כי אנו טועים ואת צודקת. חבל. יש לי הצעה בשבילך. לפני שנים השתתפתי בסדנא שנקראה "הפורום של לנדמרק" שפעל בבית ספר מיוחד ליד איצטדיון יד אליהו. בקורס אימנו אותנו להיפתח לסביבה ולחיות איתה בהרמוניה. ממש מומלץ לכל אחד. תגלי להפתעתך כי כל תושב רוצה בשיגשוגה של העיר. תפסיקי להילחם בנו חג שמח לכולם

הפורום של לנדמרק? הייתי צריך לנחש

אפילו לבחירות המוניציפליות הכת הזאת מצליחה לחדור. חבל. מנהל ולא מורה - צודק??? אפילו תומכיו הנלהבים ביותר של פלטי התבישו למחרת הפאנל של ה"ן כשעמדו בדוכן ברחוב. איזה אדם בר-דעת יבחר באיש עלוב כל כך לנהל עיר? קצת חבל לי על רחלי המסכנה שכנראה לא היתה מספיק מתוחכמת כדי להבחין אל מי היא מצטרפת. מי שבראשו יש מוח ולא סדנאות של לנדמרק, מי שרואה בעיניו את המציאות ולא מקשיב להשמצות - יודע. יעל גרמן ראש העיר שלנו, גם בחמש השנים הבאות.

Tami me

New member
כמו תמיד אינכם מבינים מה שכותבים

ומיד פונים לליקוקי תחת חדשים לגברת שלכם. אולי היא תמשיך להיות ראש העיריה הבא שלנו אבל אם לא תעשה תפנית של 180 מעלות היא תהיה צריכה להמשיך להתחבא מהעיתונות ומאיתנו. תשב באולימפוס שלה וכולם ישנאו אותה. אפשר גם אחרת.

eopeace

New member
את עומדת מאחורי מה שאת כותבת?

אין לי מושג מאיפה הבאת את זה שראש העיר מתחבאת ויושבת באולימפוס. יעל גרמן מסתובבת בעיר (בכל השכונות והאזורים) ומכירה אותה ואת התושבים. אני יודע שעוד לפני תחילת קמפיין הבחירות או הדיבורים עליו (שכן ישר מישהו יגיב שהיא יוצאת רק בזמן בחירות) היא היתה מסתובבת ומבקרת בעיר - למשל בספורטק בו היא מבקרת קבוע. יעל גרמן לא באולימפוס - היא שומעת, מקשיבה וקשובה לתושבים - ולא רק לאלו שצועקים.

Tami me

New member
ממש מכירה

אני מסתובבת הרבה בעיר ובחמש השנים האחרונות לא יצא לנו להיפגש. ידיד שלי סיפר כי פנה אליה במכתבים בקשר לאיזושהי בעיה והיא התעלמה. במשך חודשים ניסה לקבוע פגישה עד שהתייאש. אתם חיים בעולם של הסיסמאות שלה. אז היא מבקרת קבועה בספורטק? טוב לדעת (באיזו שעה?). אספר לו ובטח יעשה לה שם אמבוש (יותר קרוב מהאולימפוס). לילה טוב

הורידו אותך בדרגה?

אתה כבל לא מטפל בנושאים מסוכנים? עוד כמה "פאשלות" יסתמן לך ת'פה לגמרי. אז מי יהיה בגיבור אשר יפרסם את המכתבי האיום של ראש עיריית הרצליה לעיתונות.? ומי זה אשר יביא לפתרון התעלומה? עיתונות זבל - או מנגנון זבל זאת השאלה. עשרות מכתבי האיום - ודדאי ישאירו את אחד הצדדים בזבל - ואולי אפילו את שניהם.

ממש זורמת בהרמוניה

כן, רואים בדיוק איך את חיה עם הסביבה בהרמוניה, זורמת עם השינויים, לא מתלוננת, מדברת בנעם, לא מלכלכת, לא מעליבה אף אחד, פתוחה להתקדמויות המדהימות שקרו בסביבה שלך.... בקיצור - ממש מלאך. הפורום של לנדמרק - עכשיו הכל הרבה יותר ברור. עכשיו ברור איפה למדת למנטר, לזרוק ססמאות נבובות ולדבר גבוהות וארוכות אבל בעצם לא לומר כלום, לנסות לשמור את העיקר בסוד אבל בעצם כשמסתכלים מקרוב מגיעים למסקנה שמדובר באחיזת עיניים בלבד. אם זה הפורום שגרם לך להיות מאושרת - אשרי לך. אבל נדמה לי שכל מה שאת עושה זה להתלונן שלא טוב לך, בלי באמת להסביר מדוע או להביא סימוכין או הוכחות לטענותיך.

mbr10

New member
מוח

אם נשים את מוחך בראשה של ציפור היא תעוף לאחור, הזהרי מהידבקויות מוחך לא פתוח לסביבה אלא מנופח בדברי הבל ושטות של מועמדים שיכולים להוות פרסומת עלובה

מישהו פה מכיר את גרמן?

mbr10 הוא סיכון אסטרטגי עבורה, מגלה לרגע את פרצופה האמיתי. עצת חינם מידיד, תגידו לה שתקשור אותו, לפחות כפפות על האצבאות - שלא יוכל להקליד. מזל שזה לא צ'אט קולי.

mbr10

New member
תודה

מודה לך על העצות אך זכור ישנם אנשים שחושבים גם בזכות עצמם עיניים בראשם ויכולת קלה של ניתוח לא כמו ההוא מהעוצמה הצבאית והיכולת המדינית הנדירה. עם ידידים כמוך אין צורך באוייבים,הבה נשב ונתווכח על כל מה שתרצה במקרה הטוב אחד מאיתנו ישתכנע ובמקרה הרע נפרד ללא הסכמה אך עם יותר יידע ומיידע

זהו מאמר שלישי באותו עיתון

בו אותו כתב מלקק ליקוק עמוק לגרמן ולסביבתה. מעניין גם שחלק ניכר מתעמולת הבחירות של גרמן מנוהל מאותו עיתון. אז מה, הם השלימו?, יד רוחצת יד? כנראה.

למעלה