אשת הבשורות הרעות

דינהלה1

New member
אשת הבשורות הרעות

יש אימא אחת שבכל פעם שהיא מתקשרת אלי יש לה לספר לי בשורות "לא משמחות". לרוב זה גם מצריך ממני לבצע כמה טלפונים ובירורים נוספים...
אז היום היא התקשרה ולא התחשק לי לענות לה כי יש לי תוכניות נחמדות לחג וממש לא בא לי לשמוע בשורות מעצבנות/לא טובות.
גם אתם מכירים אחת כזאת או שרק עלי זה נפל?

(אולי בסוף יתברר לי שהיא סתם רצתה להפגיש את הילדים אבל לא רציתי לקחת סיכון
)

אני לא מכירה

אבל אני חושבת שזה עניין של אופי. את לא חייבת לענות כמובן, אני מסכימה איתך, במיוחד אם יש לך תוכניות נחמדות....
זה מזכיר לי שיש לי חברה שחייה לא קלים במיוחד, מצבם הכלכלי לא מזהיר, ההורים חולים וגרים רחוק, צרות החיים כמו אצל כולנו לא פוסחות גם עליהם אבל היא תמיד שמחה, אף פעם לא מתעמקת בקשיים, לא של עצמה וגם לא של אחרים (אפילו אם אני אתקשר לקטר לה על צרותיי שלי הן פתאום ישמעו זניחות כשמדברים איתה) הכל זניח, החיים זורמים, אשה קלילה שכזו שלא מתעמקת בקשיים.
אני ממש חושבת שזה עניין של אופי, לעומתה אני מכירה אנשים שלא מפסיקים לקטר על הכל. לפעמים אני מרגישה שגם אני כזאת, לא מפסיקה לקטר... למרות שאני מנסה להיות אופטימית אבל יוצאים ממני רק קיטורים. אולי זה שילוב של אופי עם תקופות מסויימות בחיים....
בכל מקרה יופי שלא ענית לה והמשכת עם היום, גם אם היא רק רצתה להפגש עם הילדים נראה לי שזה לא שווה את הצ'אנס....

למעלה