תגובה לאותה גברת -
שלום לכולם .
אני גם מאכילה שנים את החברים על ארבעה , ולמרות שאני מקפידה על נקיון ומקום מוגדר לפי חוק ( ליד הפח ) -
אני גם סופגת כמעט כל יום הטרדה מילולית מאחד השכנות שלי בבניין .
לכל אלה שמגיבים פה לאותה גברת - אין טעם לבזבזב את האויר שלכם ואת הזמן שלכם - היא לא תבין לעולם מה לעשות - כי היא מכירה רק דרך של כעס וקללות לדבר עם אותה מאכילה מסכינה שסופגת ממנה .
אני מקבלת הברקות כאלה - כמו :"תפסיקי לאכיל אותם " ,וגם "קחי אותם הביתה "
אותה שכנה שלי - הגאונית - חושבת שאם אני הפסיק לאכיל אותם , אז הם לא יעמדו בכניסה לבניין ויחכו עם קבוצה שלהם , וגם באמת יתחילו לקפוץ על האנשים
כי חתול רעב לא חושב הרבה על מעשיו .
אותם אנשים כמו הגברת הזאת לא מבינה - שזה יצורים חיים.
היא אך פעם לא תבין לזכותם הלגיטימית לחיות ואם אנו בני אדם ולו במיקצת יכולים להקל אליהם את הסבל לחיות חיי רחוב ולחפש אוכל בפחים , ואם אנו בני אדם - יחד עם האכלה שלהם גם דואגים להם כאשר יש להם שיניים רקובות והם צריכים לעקור אותם , או אם הם מתעתשים וצריך לתת להם כל יום כדורים ,
אז חתולים פשוט הרוויחו - ששי להם אותנו .
אנשים כמהו - אף לא יהיו מרוצים .
אני מאיכלה ליד הפח , רחוק מהבניין , אבל עדיין כל יום כמעט מקבלת קללות וצעקות - אני היא "חרה" ואני היא "לא מבינה " ואני היא "המטומטמת "
וגם לי השכנה אמרה - שצריך להרוג אותם ( את החתולים ) יחד איתך ( איתי)
וזה אך על פי - שאני מקפידה על נקיון , ולאכיל רחוק מבניין , ומים כל יום לנקות את הקופסת מים .
גברת , הכותבת - את מעדיפה כלבים - זכותך !
את שונאת חתולים - גם זה זכותך !
רק אסור לך בשום אופן לפגוע בהם בצורה כל שהיא .
באמת, הדרך הטובה ביותר זה לקרוא לאותה אישה , ופשוט להסביר לה - שלא תאכיל בכניסה לבניין .
אבל את כותבת ש"היא לא בסדר " , זה עוד שנוי במחקולת מי לא בסדר .
אבל כדי שהיא לא תפחד ממך , לפחות תדברי איתה יפה - כדי שהיא תקשיב לך ברוגע , בלי חרדות ופחד מצידה .
באמת , ברגע שתקבלי אותה כשווה , יהיה לך יותר קל לדבר איתה ולהסביר לה את חוסר נוחות - כדי להגיע להבהנה וככה שני הצדדים יחיו בשלווה .
מקווה באמת שעזרתי.
אם את אוהבת כלבים , זה אומר שאת אוהבת בעלי חיים , ומכירה בזכותם הלגיטימית לחיות .
באמת , תבואי ממקום של שלום - לא של כעס .
האישה שמאכילה , פשוט צריכה למצוא מקום יותר רחוק , מבודד , וככה יהיה טוב לכולם . היא לא תדבר איתך - אם תבואי ממקום של כאסח .
בבקשה תנסי , תראי שזה יצליח וככה ירוויחו כולם !
בהצלחה ..!!!