אשת חיל ???

galit104

New member
אשת חיל ???

קודם כל אבהיר שאיני נמנית עם מעריציו של דיויד ברוזה, אך מרגישה חובה להגיב. לא יודעת הרבה על חייו הפרטיים של שלמה גרוניך אך על חייו הפרטיים של דיויד ברוזה, כולנו יודעים. בהקשר להשתתפותו בשיר של גרוניך החדש "אשת חיל", אני מקווה שהוא מבין שכל מילה בשיר שייכת בעצם לאשה שהיתה איתו, בנתה אותו ועשתה ימים ולילות עבורו, שהיא אשת החיל האמיתית. ויש לי הרגשה שיש כאן זיוף נוסף של זמר שאולי עבר זמנו פג תוקפו, שמנסה להאחז בכל, רק לא באמת.

handlessman

New member
זה כיוון שעוד לא חשבנו עליו...

לדעתי - בהחלט ייתכן שדויד קישר לעצמו את תוכן השיר לרותי, אשתו לשעבר, אבל לא נראה לי שזה היווה שיקול עבורו אם כן או לא להשתתף ביצירת השיר. אבל, מכאן ועד לומר עליו שעבר זמנו...? לא מבין מה הקשר... אז דויד נפרד מאשתו, הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה... והעובדה שהוא מוזיקאי מפורסם, כלומר שהוא באור הזרקורים, לא אומרת שכל צעד שלו שהוא צעד שגם הרבה אנשים "רגילים" עושים, חייב לעורר כל כך הרבה מהומות וביקורות שליליות. לסיכום - אם יש לך תלונות בנושא, לא נראה לי שיש לך באמת למי להפנות אותן, וכל שכן שהן לא יוכלו לשנות את הקיים.

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

אם לומר את האמת, גם בראשי עלו מחשבות דומות לזו של גלית, ברגע הראשון... אך יחד עם זאת, אין איש יודע מה בחדרי חדרים, כשהמופע "בחונטוס" עלה, רותי היתה אורחת בערב הבכורה, המופע היה גם רעיון שלה, וזה היה כבר אחרי הפרידה, אולי זוהי דרכו להודות לה,? מי אנחנו שנשפוט? אולי זוהי אהובה חדשה? מותר שתהיה אחת כזו, הלא כן? מלבד זאת, זהו שיר. זוהי אמנות, ולא כל דבר יש לקשור לחייו הפרטיים של האמן וקטונו מלשפוט את זולתנו. ולדוגמא-אני מורה, אני מחנכת לערכים. אז מה? אני לא משקרת לפעמים? אני לא מרמה את מס הכנסה?
אם משהו פה עבר זמנו, זה כנראה מוסד הנישואין, ואם היית באה למצדה בקיץ...לא בטוח היית חושבת שעבר זמנו של מישהו.. אבל נחמד שבאת לבקר בפורום ואת מוזמנת להישאר (ולהשמיע גם דעות קצת יותר חיוביות...)

handlessman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה

למעלה