אש אש מדורה, תחתונים של בחורה....

מיטללל

New member
אש אש מדורה, תחתונים של בחורה....

לרגל ל"ג בעומר שמתקרב... בואו נעשה קצת חשבון נפש
אם יכולתם לזרוק למדורה תכונה שלכם וסכך להיפטר ממנה לתמיד, מה היא הייתה?
אם יכולתם לזרוק למדורה זיכרון מסויים ובכך בעצם למחוק אותו, מה הוא היה? אה, וגם, אתם עושים מדורה ?

Zoharrr

New member
מיאו

אם יכולתם לזרוק למדורה תכונה שלכם וסכך להיפטר ממנה לתמיד, מה היא הייתה? אגואיזם. אם יכולתם לזרוק למדורה זיכרון מסויים ובכך בעצם למחוק אותו, מה הוא היה? לא רוצה להגיד.

הממ..

תכונה... הייתי זורק את.. טוב לא הייתי זורק כלום.. הא אולי קצת את העצבנות.. והממ זיכרון.. הייתי זורק את.. מה שאמרתי לך אז שדיברנו.. לפני יומיים.. מה עוד מדורה..?? אני מניח שיהיה על האש כרגיל.. לא יודע איפה.. אם זה יהיה כרגיל זה יהיה בכינרת..

../images/Emo98.gif

יש לי אחלה תכונות, אני לא חושבת שיש אחת מיותרת. יש זיכרון שדי הרס אותי שמחקתי 4 חברות במכה מחיי ברגע שהייתי הכי צריכה תמיכה, אותו בכיף הייתי מורידה. אבל מצד שני, זה גרם לי להשתנות ולימד אותי המון אז די לטובה שזה קרה. אני לא עושה מדורה =/

באנו חושך לגרש ../images/Emo121.gif../images/Emo3.gif

הייתי זורקת את התכונה של העצלנות
והזיכרון שהייתי זורקת זה.... מממ...הפדיחות שהיו לי בחיים.. והיו לי!
לא עושה מדורה כבר מגיל 14
רק הולכת לאכל תפוחי אדמה מאחרים
יאמי יאמי!!

נועם m

New member
אפשר לזרוק לשם מישהו?

לא ממש לשרוף... סתם, חריכה קלה
תכונה: חפרנות יתר... יש כבר חלקה חדשה בבית קברות...
זכרון: לא עולה לי כרגע משהו לראש. בטווח הארוך לומדים לחיות עם הכל. אני נוסעת לים
אבל לא נראה לי שיש לזה קשר עם מדורה... או שאולי כן?
צריך לברר...

eithancambridge

New member
האמת אני אדם מאוד תחרותי

חייב תמיד לנצח, להיות הכי טוב בכל מה שאני עושה. הייתי שמח להיפטר מזה. זכרון, הממ...משהו שקרה כשעוד הייתי בצבא, אני לא ארחיב, אבל לא הייתי חושב פעמיים אם למחוק את זה או לא. מדורה אני לא אעשה, אבל אם אני לא אבין איך משתמשים בתנור הזה בהקדם, הוא בטח יהפוך למדורה קטנה.

yoavs86

New member
אמממ.

חשבון נפש אם יכולתם לזרוק למדורה תכונה שלכם וסכך להיפטר ממנה לתמיד, מה היא הייתה? אאני מאמין שמשהו בין סלחנות יתר או מוכנות להסכים למה שמבקשים ממני (כדי לצאת בסדר) לעמוד על שלי בעבודה ועם החברה שהייתה בריבים קשים אם יכולתם לזרוק למדורה זיכרון מסויים ובכך בעצם למחוק אותו, מה הוא היה? אה, וגם, אתם עושים מדורה ?לא עולה לי כרגע לא עושה מדורה לא נראה לי

מיטללל

New member
../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif

תכונה? את חוסר ההחלטתיות/עצלנות שלי בזמן האחרון. זיכרון מסויים? לא. אין לי אף זיכרון טראומטי. בנוגע ל"סתם" זכרונות רעים- אני באמת מאמינה (עם כמה שזה נשמע קלישאה) שכל זיכרון/אירוע חשוב, אפילו בשביל ללמד אותנו ממה להימנע בעתיד. הייתי בכיף זורקת למדורה איש או שניים
אבל זו לא הייתה אחת השאלות... ( ואיתן, התכונה שציינת, הזכירה לי את התשובות שעונים בראיונות עבודה בשאלה: "פרט שלוש תכונות שליליות שלך"
)

מיטללל

New member
נו לא,

אפעם לא היית בראיון עבודה? זה תמיד הפוך על הפוך. 3 תכונות רעות ? "פרפקציוניסט" , "עודף ביטחון עצמי" , "עקשן"

מיטללל

New member
אתה נשמע לי מה זה פינוקי ../images/Emo13.gif

תלוי מאיזה צד מסתכלים עליה ואיך מתארים אותה. תחרותיות/ הרצון להיות הכי טוב בהכל = לתת 100 אחוז מעצמך, עם כל הנשמה עד שתצליח, מה שיוביל את המעסיק שלך להצלחה..

eithancambridge

New member
חחח לא פינוקי:)

מגיל 16 אנימתמחה בחברה של סבא שלי (נו טוב, אולי קצת פינוקי:)) פשוט דילגתי על החלק של הראיון:) טוב אני אסביר קצת יותר למה זו תכונה רעה, אני פשוט מסוגל לרמוס אנשים אחרים בשביל להצליח, אני לא עושה חשבון.

מיטללל

New member
לרמוס אנשים ? ../images/Emo190.gif

(מה בסוף נחשוב עליך פה ? לא רק שאתה מתערב על השכבת בנות, אתה גם רומס אנשים בשביל לנצח בבינגו... ) סתם
בקיצור, זו יכולה להיות גם תכונה טובה וגם תכונה רעה, השאלה מה אתה עושה עמה...

Cobe Anan

New member
תכונה שהייתי זורק למדורה?

חוסר סבלנות. אני חייב הכל ומייד. זיכרון מיותר? כלמיני טראומות ילדות... מדורה? תלוי בעבודה. זהו.

למעלה