אש אש מדורה...

orenge pie

New member
אש אש מדורה...

קצת מוזר לי לכתוב לכם פה, כי אני רגילה לכתוב למגירה ואז לשרוף את הדף. אבל לכל בעיה צריך שיהיה גבול. אני מרגישה שאני בשפל. מאזוכיזם טהור. השאלה היא איך אפשר להעלים כווייה?

שטול1

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

הנה עברתי בשלום יום עבודה ראשון אחרי חופש פסח.היה קשה להתרגל אבל שרדתי את זה כדי לספר לכם שאם תפילת השלווה לצידי הכל אפשרי שיהיה לכם ערב טוב ונקי אוהבים שטול

../images/Emo29.gifלילה טוב לכולם../images/Emo24.gif

יום של שגרה אחרי שבוע ומשהו חופש.. שגרה מבורכת יש לומר. סופסוף יש בשביל מה לקום בבוקר, מוקדם, לזרוח יחד עם השמש
האמת הא שהתגעגעתי למרכז יום ולחברים אלא שהיום התבשרנו על שני חברים שעוזבים את הקבוצה בסוף השבוע הזה. חשבתי על עצמי, על הזמן שהייתי בסנקציה וכל כך פחדתי לאבד את המרכז. ברור לי שלו הייתי עוזבת, הייתי מתפזרת לחלוטין, ואני פשוט אסירת תודה על העובדה שהכל נמשך כרגיל. מה גם שחזרתי להיות מתאמת שוב, משהו שמאד קשה לי איתו משום שקשה לי להטיל סמכות מבלי להרגיש רעה או משהו כזה.. אבל איך אומרים לי במרכז: דרך הקושי את תגדלי! ואני מאמינה להם, כי מה יש לי להפסיד? מסירה את ההתנגדויות גם אם קשה לי מהמקום של מבינה ויודעת, ונותנת לכוח גדול ממני להחליט עבורי לעת עתה. קיצר, עבר לי יום נחמד מאד, אחרי המרכז באתי הביתה ובניגוד לימים אחרים השבוע - ידעתי למה אני עייפה
אז נחתי קצת.. כמה סידורים ואח"כ לחדר, לשתות החלמה. זהו, אוטוטו למיטה, מחר יום חדש. שיהיה לנו אחלה לילה
אוהבת

למעלה