אש בשמיים

ילדונת5

New member
בקשר לפרק של היום... (ואתמול)

כשויקטוריה שאלה את ניקי אם היא עשתה משהו שממנו אין דרך חזרה (או בתרגום "האם אמא יקרה השתרללת עם בראד במיטה?) אז מה ניקי ענתה לה? והאם מישהו יודע מתי כבר בילי ומאק ההורסים יהיו זוג? ומה זאת הבריטני המעפנה הזאת??? שתעוף מהפנים אים היא באה לעשות רק צרות היא לא יודעת שבריטני יש רק אחת?!

אש בשמיים ../images/Emo47.gif

אשלי היתה גדולה היום!
אני דווקא שמח שהיא תהיה בהריון מויקטור, ולא דיאן/ניקי. מדהים כמה ששחקן משפיע על הדמות. כשהיתה שארי שאטוק פשוט לא סבלתי אותה. עכשיו, לא רק שאני "סובל" את אשלי, אני גם ממש אוהב אותה. איליין גדולה מהחיים, באמת מזל שנפטרו מ"השאריות הקודמות" של שארי, שכללו את קול ורפאל, ועכשיו נקווה שאיליין תקבל סיפורים הראויים למעמדה. גם מייקל שיחק אותה היום, אה? קצת פספסתי את קטעי טרישה/ריאן - ראיתי שהיא ביטלה את התור, למה? ומה היתה מטרת הביקור - לבדוק אם היא רשאית להיכנס להריון? והיום קיבלנו את בריטני וג'יי טי, נקווה שיחממו את האווירה במגזר הצעירים של "צעירים".

ילדונת5

New member
איילין המהממת...

אין על השחקנית הזאת!!! התפקיד אשלי תפור רק עליה!!! אהבתי אותה עוד מזמן כשהיא היתה אהבתו של ויקטור ומאז שהחליפו אותה הדמות אשלי הפסיקה לעניין אותי וכבר לא היה אכפת לי אם היא תהיה עם ויקטור או לא. ןעכשיו היא חזרה לעניין אותי ובגדול!!! אני פשוט מתה עליה!!! והלוואי שויקטור יזרוק כבר את ניקי המתבכיינת (עד כמה שרציתי שהם יהיו ביחד) ויראה איזו פנינה מן העבר יש לו כעת ויהיה לנו איזה איחוד קטנטן...

אז זהו ש...

כשאני הצטרפתי לסדרה היתה ברנדה אפרסון (שהיא היתה סבירה יחסית לשארי שאטוק) כך שלא הכרתי את איליין (גם לא מתפקידה ב"ימי חיינו" מאחר ואיני משתייך עם חוג אוהדים אלו
) אבל עכשיו... נפלתי ברשתה
(והתספורת החדשה שלה מאוד מתאימה לה!)

python 4

New member
יום שלישי נטול צח"מ..../images/Emo10.gif

וסימני הקריז מתחילים להופיע. לאט, אבל בטוח. אתמול חלמתי בלילה שניקי שוכבת איתי ואחרי זה נותנת לי סטירה. אני מקווה שאני יחזיק מעמד עד לפיקס של יום שישי, אחרת אני יאלץ לאשפז את עצמי בכפייה. אשלייייי!!!!

Charmed24

New member
איזה פרק חמוד../images/Emo70.gif

אשלי משחקת בלשית עם הזרעונים של ויקטור, מייקל משחק בלש עם הזרעונים של ויקטור, פול משחק בלש עם המכתבים של ויקטוריה, טרישה רוקחת תכך חדש, בריטני מגיעה אלינו היום בקול תרועה, וכבר רוקחת תככון, ג'יל היסטרית כרגיל, פשוט פרק מעולה

Dawn12

New member
מייקל, אתה חי!

טעיתי כשחשבתי שהצירוף של מייקל ואוליביה יכול להפיח חיים בסיפור הגירושין היבש שלה. לאף אחד לא מגיע לבלות כל כך הרבה זמן מסך עם אוליביה, ובטח שלא למייקל יקירנו. נדמה כי מאז המשפט של קאסי לא זכה מייקל לעלילה ראוייה, והכישרון של כריסטיאן רק מתבזבז. לא חרם? אתמול היתה זו אשלי שחיברה אחד ועוד אחד, והיום היה זה מייקל שגילה את סודה של דיאן. נכון שאשלי נעזרה בכמות גדולה יותר של רמזים מצטברים, אך לשניהם מגיע ח"ח על כך שהשתמשו בגלגלי מוחם. מעניין כמה זמן היה לוקח לניקולאס להבין את זה. העניין הוא שאמנם נחמד לראות את הזרעונים הופכים לשיחה החמה של העיר, אבל כל הדיבורים האלה על נוזלים, זרעים ושחיינים של ויקטור ממש לא תורמים לי לבריאות...

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שחר הקורע !!!!../images/Emo9.gif

מחר אתייצב מול המירקע לראות מה הפסדתי
ומי זאת בריטני ???
בחיי אתה צודק נהייה לי כבר בחילה מלשמוע על הזרעים הללו

Charmed24

New member
לא מותק

בריטני ספירס לא הגיעה, סתם בדיחת קרש... הגיעה דמות חדשה לתיכון של החבר'ס, בלונדה אחת שנפרדה מהחבר שלה, ג'יי טי ניסה להתחיל איתה, אבל נראה שהיא נדלקה דווקא על בילי, וניגשה למק לשאול אותה אם יש משהו בינה לבילי

למעלה