אש לילה

Rioter

New member
אש לילה

אתמול בערב היה אש לילה לחניכים הגדולים (ו'-ח') בסניף ראשון מערב, מתוך ניסיון לגייס עוד. איך היה לכם? (או.. לנו) שתפו בחויות
לי אישית, היה אחד הימים המדהימים. נהניתי כל כך, אני חושבת שאפילו יותר מהחניכים. ^^

היה מגניב ביותר!

למרות שחצי מהאש לא הייתי... עקב הפציעה... אבל בזמן שהייתי היה נחמדי יחחי אני ורז היינו מאחורי הר וכזה התאילנדים עוברים מסתכלים עלינו ומתחילים לדבר... או שאיזה אחד אמר כזה מה יש שם נפט?

Rioter

New member
לול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רז: "שירלי, החניכים באים, מהר!" *מזיזה את הידיים* "פלאק!11111"

Rioter

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

תרגישי טוב!
היה כיף איתך ^^

גם איתך מותק!../images/Emo23.gif

וואי היה מצחיק עם הידיד של מור..אור חייחחי..שמתי בלון בבטן ואמרתי שיש לי ילד.. ואז אנשים שאלו ממי זה? אז היוא אמר.. מממני ואז שאלו מתי אז הוא אמר בזמן הפזצטא...חיחיחחיח

Rioter

New member
XDDDDDDDDDDDDDD

אני זוכרת את זה, וואי היה כל כך ענקקקקקקקק
ואיזו חליקה הבאתי ^^'

את זה פיספסתי..

אבל יוסי בא במיוחד לאוטו של רון בשביל לספר... יחיחיחחיחיחחי והוא סיפר בהתלהבות כזאת... יחחיח וואי שיר את מגניבה

Rioter

New member
מהה

גם יוסי ראה את זה?! *נופלת <שוב> ומתה* אומייגאד איזה פדיחות, דיי

Rioter

New member
בחיים לא נהניתי ככה

היה פשוט ע-נ-ק, אחד הזכרונות היפים שיש לי

יאללה 9

New member
=]

גם אני ממש נהניתי!!!! למרות שאני ושקד פשוט ישבנו ונרקבנו מנותקת שעה מהעולם מתחת לבתים של התאילנדים... נחשו מה? הנעלי ספורט שלי לבנות!!! עד פעם!!!!!! שיר, איך את החלקת? ראית איך חגי החליק? חחחחחחחח ושירלי, איך היד באמת? אבל בסוף הכי טמבל יצא רז... יואו כמה צחקתי בסיכום א"ש של יוסי בסוף... "היה הכי שכונה.. חטפו לי פה בוגרים, לשירלי נתקע מסמר ביד, רצו לפני הזמן..." זה רק חלק קטן... יואו היה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חתיכת חוויה!@ בדוק נהננו יותר מהחניכים...

Rioter

New member
בטח שראיתי איך חגי החליק

הוא הביא לי יד באותו זמן ונפלתי לבוץ יחד איתו, אבל זאת לא החליקה "המפורסמת"

היה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

חבל שלא חוויתי את החלק של 'צוות הבידור'. D-: אני יכולה להבטיח לכם, שאפילו שהם מכחישים, רובם פחדו. כולם נהנהו.
היה מטרררריף! =] כל הכבוד לנו. חזק ואמץ. D: ו.. מתי יוסי אמר את הסיכום של הא"ש? לא הייתי.
(נראלי ליוויתי את החניכות שרבו באותו הזמן. ) כולם, שמחה שנהנהתם. :] היה שווה את זה אפילו רק בשביל הגיבוש וההנאה של הבוגרים. וכמו שהבטחנו לעצמנו- היה כיף בסניף. D-:

מסכימה איתך../images/Emo70.gif

אם הם לא פחדו המא"ש..... הם פחדו ממני
.... מואהאהאהאהאהאה באמת היה נחמייד!! ושיר, איזו חליקה....לא הבנו מי זה..... חחחחחח יאפ, ליוות את החניכים, הגעת בדיוק כשהוא סיים את הסיכום.... =\\ הלוואי שיהיה ככה כל הזמן
וימשיך להיות לנו כייף, גם כשאין א"ש לילה, ושיר לא נופלת, לשירלי לא נכנס מסמר ליד, הנעלי ספורט של עדי לא מתמלאות בבוץ..... ועוד ועוד ועוד.... =]] =]] =]]

יאללה 9

New member
=]

זה הכול עניין של גישה.. מצטערת להשמע פלצנית... אבל בתכל'ס לא עשינו כזה הרבה בא"ש, אבל נורא נהננו, אם נבוא לסניף כל פעם בגישה של :"היום יהיה כיף בסניף" (אהמיוסיאהמ) אז יהיה נחמד... נראה לי=/

Rioter

New member
חחחחח וואי נועה

הוא סיים את הסיכום, ובדיוק את הגעת לסניף כולך בהתרגשות וצעקת איזה משהו בהתלהבות, לא זוכרת מה
ואיזהז חניכות רבו, מה?
- וואי, היה באמת כיף והיה גיבוש ענק בין הבוגרים. חייבים עוד כזה, אפילו רק בשביל הבוגרים

=]

צעקתי שניצלתי (
) כי איבדתי את הדרך לרגע. חחחח
היו שתי חניכות שרבו במהלך הא"ש.. אז השלמתי בניהן ואז ליוויתי אותן הבייתה. ^^ מפסידת סיכומים שכמותי.

למעלה