אתגר ארכיטקטורה יוצא לדרך. מסתיים ב 7/7

אתגר ארכיטקטורה יוצא לדרך. מסתיים ב 7/7

האתגר השבוע הוא ארכיטקטורה. זה יכול להיות מבנה מבחוץ או מבפנים, חלק ממבנה, רחוב וכד'
בואו נמשיך עם האתגר בפורום

האתגר ישפט ע"י xfwind ב 7/7 והוא יוצא את האתגר לשבוע אחריו

שבוע טוב

xfwind

New member
צילום מעניין שנותן משקל לשיפועי הגגות וטקסטורת האבנים

עדיין חסרה לי פה הזוית המיוחדת שאינה מובנת מאליו וכמעט כרגיל - המסגרות "חונקות" את הצילום....

לצערי לא בכל התמונות שלי אני מוצאת את הזוית המיוחדת,

די קשה להיות מיוחדים היום עם כל כך הרבה צלמים מסביב - זאת דעתי לפחות
אני אוהבת את המסגרות, מצטערת
לשמחתך, אני שולחת תמונה כמעט כל יום לפורום אחר, ושם המסגרת אסורה משום מה. אז יש לי לא מעט תמונות ללא מסגרת

תודה על הפידבק

xfwind

New member
דיאלוג וניגוד מעניין בין קשתות המבנה לכחול השמים העז

יתכן ועודף השמיים קצת מחליש את עוצמת המבנה הקשתי.

דליה קו

New member
הערה: יותר הגיוני מה שהיה פעם שהמנצח בוחר את האתגר ושופט אות

משום שאת בוחרת אתגר שאת בעצמך משתתפת בו לפי תמונות טובות שאת בחרת לפי האתגר. הבנת?

זאת החלטה של חברי הפורום לערוך את האתגר כך

אני דווקא בוחרת אתגר לפי הפשטות שלו
נראה לי שכרגע חברי הפורום לא יצאו לצלם תמונות במיוחד לאתגר, אם יש להם תמונות מתאימות, הם ישתתפו, אם לא, אז... לא ולא יהיה לנו אתגר

דליה קו

New member
נירית העלתי את זה לא כדי לפגוע באמינותך כמובן.

פשוט נזכרתי מה היה בזמנו בפורום.

steiff

New member
הערתך ראויה, דליה

יש חשש לחשד שמי שקובע את נושא האתגר גם מעלה תמונות לשיפוט - הוא יבחר נושא שיש לו ב״סטוק״ תמונות מוצלחות.
עם זאת לא מדובר בתחרות נושאת פרסים, והפרס היחידי פה הוא טפיחה ווירטואלית על השכם. לכן נראה לי שאפשר לסמוך על היושרה של משתתפי האתגר.

אני מבטיח לגלות עירנות ובמקרה שאמצא (או שיובא לתשומת ליבי) שיש פה ״פויילעשטיקים״ אביא לתיקון המצב.

או לחילופין

אפשר לקבוע בנוהל שמי שקבע את נושא האתגר לא מעלה תמונות כמשתתף בעצמו לאתגר הבא אלא בתור דוגמאות כדי להבהיר מה הייתה כוונתו (כמו שהיה נהוג בפורום אומנות הצילום ז״ל).

יובהר שאני לא חושב שמישהו כאן יעשה ״פויילעשטיקים״ אבל הסייג הזה נראה לי חכם ולא רק צודק.

Jack D Ripper

New member
אם היו עשרות משתתפים

אז ההצעה שלך היתה סבירה.
במצב הנוכחי,לחסום משתתף זה קצת בעייתי.

xfwind

New member
מבט עם מסתורין אפלולי וגימוד האדם מול המקדש (והאלים)

גם העומק המינימליסטי שמתבטא במיקום רגלי האנשים למטה וחיבורי העמודים למעלה, נותן שכבות עדינות ומיוחדות.

למעלה