CallMeCavanaugh
New member
אתגר הפסח של עוגיו.נט
אם התחקיתי נכון אחרי המתכון הזה, הוא התחיל אצל קונדיטור יפני שזכה איתו בפרס בינלאומי כלשהו. בלוגרית אמריקאית מצאה אותו בספר בצרפתית ושמה את הגרסה שלה בבלוג, שם מצאה אותו נטלי מ-oogio.net, עשתה לו התאמות לפסח והעלתה לאתר שלה. אני מקשר לפוסט, כי בכל זאת - היא עבדה קשה והתאימה אותו לפסח, לא נראה לי ראוי להעתיק אותו לכאן אפילו אם מותר (ואני ממש לא בטוח שמותר).
אז זאת העוגה שהכנתי לסדר, וכך היא נראתה לפני החיתוך. כמו שאפשר לראות - ויתרתי על הנוגטין בקישוט, ואת דפי השוקולד מסביב החלפתי במקרונס עם קקאו.
בזמן ההכנה היה חסר לי מעט מוס שוקולד והעוגה לא הגיעה עד קצה הרינג, מה שגרם לפנים שלה להיות מאוד לא חלקות. במקרה היה לי במקרר "מוס" שוקולד שהכנתי יום קודם בשביל לקשט מאפינס - הוא היה עשוי מגנאש שעבר הקצפה עם עוד שמנת. הבעיה הייתה שהוא לא הכיל גלטין, ולכן נמרח בזמן חיתוך העוגה. את התוצאה, שבעיני היא עגומה אבל לא הפריעה לאף אחד מהנוכחים במקום, תראו בהודעה הבאה.
למרות הפאשלה, כולם היו מרוצים, ואחרי שהראיתי תמונות מתהליך ההכנה אפילו האמינו לי שהעוגה לא קנויה. הייתה הצלחה גדולה, הבעיה היא שמעכשיו כל קינוח שאכין יאכזב, כי אין סיכוי שאני אכין עוגה ברמה הזאת לכל אירוע משפחתי.
אם התחקיתי נכון אחרי המתכון הזה, הוא התחיל אצל קונדיטור יפני שזכה איתו בפרס בינלאומי כלשהו. בלוגרית אמריקאית מצאה אותו בספר בצרפתית ושמה את הגרסה שלה בבלוג, שם מצאה אותו נטלי מ-oogio.net, עשתה לו התאמות לפסח והעלתה לאתר שלה. אני מקשר לפוסט, כי בכל זאת - היא עבדה קשה והתאימה אותו לפסח, לא נראה לי ראוי להעתיק אותו לכאן אפילו אם מותר (ואני ממש לא בטוח שמותר).
אז זאת העוגה שהכנתי לסדר, וכך היא נראתה לפני החיתוך. כמו שאפשר לראות - ויתרתי על הנוגטין בקישוט, ואת דפי השוקולד מסביב החלפתי במקרונס עם קקאו.
בזמן ההכנה היה חסר לי מעט מוס שוקולד והעוגה לא הגיעה עד קצה הרינג, מה שגרם לפנים שלה להיות מאוד לא חלקות. במקרה היה לי במקרר "מוס" שוקולד שהכנתי יום קודם בשביל לקשט מאפינס - הוא היה עשוי מגנאש שעבר הקצפה עם עוד שמנת. הבעיה הייתה שהוא לא הכיל גלטין, ולכן נמרח בזמן חיתוך העוגה. את התוצאה, שבעיני היא עגומה אבל לא הפריעה לאף אחד מהנוכחים במקום, תראו בהודעה הבאה.
למרות הפאשלה, כולם היו מרוצים, ואחרי שהראיתי תמונות מתהליך ההכנה אפילו האמינו לי שהעוגה לא קנויה. הייתה הצלחה גדולה, הבעיה היא שמעכשיו כל קינוח שאכין יאכזב, כי אין סיכוי שאני אכין עוגה ברמה הזאת לכל אירוע משפחתי.