או שאולי חלבה?
לא משנה.
אני מסתפקת בד"כ בממרח חלווה (שאני בכלל לא אוהבת) בתור מילוי לעוגת שמרים, רצוי עם ברס (אגוזים מסוכרים) או מזרה שוקולד (יותר בשביל הלוק, פחות בשביל הטעם).
מה הסוד שלכם? מתכון החלווה המנצח?...
אני אישית בכלל לא סובלת חלווה אז אין לי דרך לשפוט. אני קונה מה שאני מוצאת בסופר (כרגע בבית - ממרח חלווה עם דבש של B&D, פעם קודמת זה היה מימונס.
בינתיים לא קיבלתי תלונות על איכות החלווה במאפים שלי אז אני מניחה שזה בסדר...