מוזמנים לקרוא את השיר המצורף ולהשלים בית משלכם המתחיל במילים "כל עוד..." לילה טוב ושקט, מתנדבת סה"ר
סהר-תמיכה Active member מנהל 29/8/22 #1 מוזמנים לקרוא את השיר המצורף ולהשלים בית משלכם המתחיל במילים "כל עוד..." לילה טוב ושקט, מתנדבת סה"ר קבצים מצורפים כל עוד גיורא פישר.jpg KB 65.9 · צפיות: 8
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 4/9/22 #2 כל עוד השמיים קודרים כל עוד ילדים קופצים מבניינים כל עוד אנשים מוכים ונהרגים כל עוד חוטאים בגיהינום מתבשלים אני אאמין במחר בהיר בשקט ושלווה בביתי ובעיר כל עוד אומר בלבי: "כל עוד" מחר יהיה יום יפה מאוד. נערך לאחרונה ב: 5/9/22
כל עוד השמיים קודרים כל עוד ילדים קופצים מבניינים כל עוד אנשים מוכים ונהרגים כל עוד חוטאים בגיהינום מתבשלים אני אאמין במחר בהיר בשקט ושלווה בביתי ובעיר כל עוד אומר בלבי: "כל עוד" מחר יהיה יום יפה מאוד.
סהר-תמיכה Active member מנהל 6/9/22 #3 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כל עוד השמיים קודרים כל עוד ילדים קופצים מבניינים כל עוד אנשים מוכים ונהרגים כל עוד חוטאים בגיהינום מתבשלים אני אאמין במחר בהיר בשקט ושלווה בביתי ובעיר כל עוד אומר בלבי: "כל עוד" מחר יהיה יום יפה מאוד. לחץ כדי להרחיב... מאחלת לך שמחר אכן יהיה יום יפה מאוד.תודה על השתתפותך באתגר היצירה. מתנדבת סה"ר
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: כל עוד השמיים קודרים כל עוד ילדים קופצים מבניינים כל עוד אנשים מוכים ונהרגים כל עוד חוטאים בגיהינום מתבשלים אני אאמין במחר בהיר בשקט ושלווה בביתי ובעיר כל עוד אומר בלבי: "כל עוד" מחר יהיה יום יפה מאוד. לחץ כדי להרחיב... מאחלת לך שמחר אכן יהיה יום יפה מאוד.תודה על השתתפותך באתגר היצירה. מתנדבת סה"ר
ע עוד משהי בעולם... New member 6/11/22 #4 כל עוד לבבות מתפרקים כל עוד אנשים נופלים כל עוד אבדו הדרכים כל עוד נשברים חזקים אני אאמין במחר בהיר בשקט ושלווה בביתי ובעיר כל עוד אומר בלבי: "כל עוד" מחר יהיה יום יפה מאוד.
כל עוד לבבות מתפרקים כל עוד אנשים נופלים כל עוד אבדו הדרכים כל עוד נשברים חזקים אני אאמין במחר בהיר בשקט ושלווה בביתי ובעיר כל עוד אומר בלבי: "כל עוד" מחר יהיה יום יפה מאוד.