fire snake
New member
אם זה קורה - סימן שזה אפשרי!
מישהו* כתב: ארגון אמריקאי שעובד בשביל השטן ובשביל המוסד ומוריד מחשבות של אנשים למחשב בזמן אמת. מבזקי החדשות של היום הם חזרה על מבזקי החדשות שהיו לפני עשרות שנים. בית משוגעים. עצם העובדה שהדיון הזה בכלל מתקיים גורמת לכל אדם שפוי להגיש שלא בנוח עם זה שהוא נמצא כאן. ובכן: עד לפני - חודשים אחדים, הייתי חושבת כמוך, מעבירה X עבה על דויד וחושבת - הפורום הזה התחרפן, חבל"ז! אבל אז התבררו לי כמה דברים על המציאות שלפני כן לא היה סיכוי שאאמין בהם. לשם התחלה, הודרכתי בדרכים נפתלות לבקש מאלמנט האדמה שידריכני לתקופת כמה ימים, והוא הופיע והדריך אותי לפני קרב על חיי. טוב, זה עוד היה בחלום - בחלימה; וקל לזלזל באירועי חלימה - בעיקר במסוכנים שבהם - ולפטור אותם כסתם חלום. אבל אז פגשתי ערפדה. בחיים. "אי אפשר לטעות בנו" אמרה לי כשתיארה מקרה שבו שוטר (לא ישראלי) הרג ערפד. הסתכלתי בה, והסכמתי איתה. אי אפשר לטעות בהם. את הסיפור אספר פעם אחרת - אומר רק שלקרוא אותה לסדר היה יותר מאתגר מלקרוא לסדר את הגולש בעל 450 הניקים
הבא בתור? אימפים. חזרנו מהסופר כשבן לווייתי אמר לי "תסתכלי על החתול הזה. מה את רואה?" ראיתי רק שהחתול קצת נבוך ממבטי (כמו רבים אחרים
אבל לא כל כך אופייני לחתולים) "נו מה?" "זה לא חתול, זה אימפ. איזו מכשפה מרגלת אחרייך?" "אתה אומר שהחתול הזה לא חי פה, לא חבר בקהיליית החתולים המקומית?" "לא, הוא לא חי פה." ונוכח הסקפטיות שלי: "אימפים יכולים להתחפש לכל דבר, הם רק לא כל כך טובים בצבעים." ואמנם, לחתול היה דגם מוזר שלא ראיתי מעולם - הפסים שלו הפכו לעיגולים על אגן ירכיו. ההיה אימפ או בולפתי בלוף? כעבור כמה חדשים ראיתי חתול זהה - אותו דגם צבעוני מוזר - בעיר מרוחקת שהתארחתי בה - אבל לחתול הזה היו חברים בין חתולות השכונה. האם זה אומר שזה סתם חתול, ושהדגם יותר נפץ משחשבתי? או שזה אומר שהאימפ המשיך בעבודת המעקב? או שהבלוף הצליח וגרם לי לחשוש מחתולים זרים? אחר כך היה העניין עם חמשת "כותשי המוח" שלכאורה נשלחו אחרי, (הם אמורים לגרום לקרבנם לשקוע ברגשי אשמה כלשהם ולהתייסר עד שישמחו להידרס ע"י מכונית) והעפתי אותם בחמישה קרבות חלימה (וקרב אחד בחיים? לא ממש ברור מה זה היה.) אבל ההפתעה האמיתית היתה כשקיבלתי רמז לגבי מי עושה לי את הצרות הצרורות במחשב; מחיקת קבצים ממחשבי, מחיקת חומר שכתבתי באינטרנט, עריכת חומר כזה, מחיקת מייל, מיילים ששלחתי ולא הגיעו או שהגיעו בלי המסמכים המצורפים, לפעמים אי יכולת להיכנס לאתרים או לפורומים... ההרגשה היא, שמישהו נכנס למחשב שלי בשלט רחוק ועושה מה שהוא רוצה. (למה לא לפרמט? כי זה קורה כמעט מכל מחשב שאני משתמשת בו. למעשה זה כבר המחשב השני שלי שכל זה קורה בו) (מחשבים זה טכנולוגיה, לא מאגיה, נכון? אבל ידיד עצר את כל התופעות האלה לחצי שעה בעזרת לחש.) (לפחות, הוא אמר שיעצור, וזה אכן נעצר.) אני מתבחבשת עם בעיות המחשב שלי כבר איזה חמש-שש שנים. ואז יום אחד אמר לי המורה שלי (שהוא אדם כמוכם וכמוני, להסיר ספק - אלא אם כן כבר איננו בעולם, כפי שהוא טוען, ולא מפרט - ולא ראיתי אותו פיסית כבר הרבה שנים)(מדברים במחשבה) "יש שבע קבוצות שונות של חייזרים שנכנסות לך למחשב." מורה או לא מורה, הוא מבלף כשבא לו, זאת הבהיר לי היטב מן ההתחלה, ולא לקחתי את ההצהרה הזו יותר מדי ברצינות. לא חשבתי שיש חייזרים על הכדור. חשבתי שזו אמונה טפשית כמו - כמו שדים ורוחות? אבל שאלה קיימים גיליתי כבר לפני כמעט שלושים שנה! בכל אופן - אמונה של פסיכים, פרנואידים, אנשים מנותקים מהמציאות. אמנם היתה לי פגישה משלי עם אפור, והיה נסיון כושל לחטוף אותי - אבל שני אלה קרו בחלימה. לא היה לי ספק שהם אמיתיים - אבל לא עלה בדעתי שמדובר בחייזרים. חסרות ישויות?
(חשבתי שהם "יצורים לא אורגניים עמומי הילה", האלה שקסטנדה מתאר - כי איתם יש לי סיפור ארוך בחלימה - נסיונות חטיפה סדרתיים) וכן, יש איזושהי קליטה טלפתית ספונטאנית, כשמישהו מתעסק לך עם המחשב במשך שנים... אתה מתחיל להכיר אותם אינטימית, גם אם אין לך מושג אם הם אפשריים...|סדגדש|** כך שבסופו של דבר ירד לי האסימון לגבי מה שאמר צ'רלי (המורה שלי, שם בדוי) והתחלתי לגגל חייזרים. גיליתי (להפתעתי! ממש גיליתי את אמריקה!) שקיים קונצנזוס מוצק ורחב ידיים לגבי - לא רק נוכחות חייזרים על אדמתנו, אלא - היסטוריה אלטרנטיבית חדשה ועתיקה שכוללת אותם כ"בוראים" ו"אדונים" (אותן ישויות שהפאגאנים עובדים כאלים...) שיתוף פעולה שלהם עם כתות וגם עם קהיליית המודיעין של ארה"ב, תופעות כגון - אפורים "חסרי נשמה" (מן רובוטים?) מחופשים לבני אדם, עשרות (או מאות?)אלפי חטיפות לצורך ניסויים גנטיים או משהו כזה (היי, הרי גם אותי ניסו לחטוף! אבל לא עלה בדעתי בכלל להתייחס ל"תצוגה" של חלליות... חשבתי שסתם תצוגה שרירותית של משהו לא מוכר בשפת החלום האישית שלי) ...וכאן חזרנו לראייה של דויד. חוזרת לציטטה הלא מזוהה: "ארגון אמריקאי שעובד בשביל השטן ובשביל המוסד ומוריד מחשבות של אנשים למחשב בזמן אמת. מבזקי החדשות של היום הם חזרה על מבזקי החדשות שהיו לפני עשרות שנים" נשמע פסיכי להביך, נכון? לא כל כך מהר הייתי מתייחסת לזה אחרת, לולא הנסיון שלי עם "תקלות המחשבים" שלי ואיך תמיד הן נראות כפסיכיוּת טהורה למסתכל מן הצד. נראה ש"הם" (עצם השימוש במילה "הם" כבר מוציא אותי פסיכית, שימו לב) שִכללו עד שלמות טכניקות של שימוש בבורותי, כך שלכל תקלה ותקלה יש הסבר פשוט כתקלה טכנית נפוצה או כתוצאה של בורותי הטכנית. וממש לאחרונה נתקלתי בקישור הזה (בפורום עבמים וחווןצנים) http://exopolitics.blogs.com/files/james-casbolt-mi6-buried.alive.pdf שבו חייל על היברידי שגודל כרוצח נשלט תודעתית מספר מנסיונו האישי... על כל מה שדויד מזכיר! "קהיליית המודיעין" האמריקאית וכת שטן ואילומינטי... כישוף משולב בטכנולוגיה... פוליטיקה חוצכוככבית סבוכה וענפה שפעילה בעולם כבר כמעט מאה שנים... או לחילופין עשרות אלפים... לך תדע.... בדבר אחד שוכנעתי - יש נוכחות של "ישויות" בעולמנו שקלי-קלות בשבילן לשכנע שכל מי שמבחין בקיומן הוא פסיכי הזקוק לאשפוז דחוף. זה הקונצנזוס. יתרה מכך - בדרך כלל גם לא ממש קשה להם להפוך את הנ"ל לפסיכי באמת (אני כנראה היוצא מן הכלל
-אינדיאנית חזקה!
) כך שלא, לא אמחק את דויד, גם אם חלק מדבריו הזוי ורחוק מהמציאות כפי שהוא נראה... כי... לך תדע! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; *אני לא מוצאת את ההודעה ההיא – האם הייתה משורשרת לאחת ההודעות של engelRunningAmok שנמחקו? או שסתם ירדה דף? אפילו לא זוכרת מי כתב אותה – אנדנדורס? אם הכותב יבקשני, אחפש אותה, אקשר אליה ואומר דברים בשם אומרם, כיאות. אחרת, ארשה לעצמי להסתפק בציטוט האנונימי ששרד, ועמכם הסליחה. **אבי ז"ל אהב לצטט את ז'בוטינסקי: "אם זה קשה, סימן שזה אפשרי." ואני אומרת: אם זה קורה – סימן שזה אפשרי! ~ ~~ ~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ ~~~ ~~ ~ ~ ~ ~ (ההודעה בהקשרה המקורי - עד שהגעתי אליה, לאחר משבר מלאך האקספרס, זה כבר ירד דף: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=122&MessageId=153669587)
מישהו* כתב: ארגון אמריקאי שעובד בשביל השטן ובשביל המוסד ומוריד מחשבות של אנשים למחשב בזמן אמת. מבזקי החדשות של היום הם חזרה על מבזקי החדשות שהיו לפני עשרות שנים. בית משוגעים. עצם העובדה שהדיון הזה בכלל מתקיים גורמת לכל אדם שפוי להגיש שלא בנוח עם זה שהוא נמצא כאן. ובכן: עד לפני - חודשים אחדים, הייתי חושבת כמוך, מעבירה X עבה על דויד וחושבת - הפורום הזה התחרפן, חבל"ז! אבל אז התבררו לי כמה דברים על המציאות שלפני כן לא היה סיכוי שאאמין בהם. לשם התחלה, הודרכתי בדרכים נפתלות לבקש מאלמנט האדמה שידריכני לתקופת כמה ימים, והוא הופיע והדריך אותי לפני קרב על חיי. טוב, זה עוד היה בחלום - בחלימה; וקל לזלזל באירועי חלימה - בעיקר במסוכנים שבהם - ולפטור אותם כסתם חלום. אבל אז פגשתי ערפדה. בחיים. "אי אפשר לטעות בנו" אמרה לי כשתיארה מקרה שבו שוטר (לא ישראלי) הרג ערפד. הסתכלתי בה, והסכמתי איתה. אי אפשר לטעות בהם. את הסיפור אספר פעם אחרת - אומר רק שלקרוא אותה לסדר היה יותר מאתגר מלקרוא לסדר את הגולש בעל 450 הניקים