אתגר לחברים בפורום :cool:

עינת

New member
אתגר לחברים בפורום :cool:

היי חברה. סוף סוף התגברתי על שפע פניותכם ויש לי קצת זמן לדברים אחרים... אז כל פעם אעמיד בפניכם אתגר אחר ונראה אולי בסוף אבקש מכם יעוץ? המספר 1 מה הוא אומר לכם? נסו להתחבר אליו,למשמעות,נסו לראות איזה סיפור הוא מספר לכם והגיבו. אני בטוחה שתגלו הרבה ... אז יאללה לעבודה... אור שפע ואהבה עינת

תגובה

לעינת - מוצא חן בעיני הכיוון הזה ולשאלתך לדעתי (הבלתי מקצועית לחלוטין)הסיפרה אחד מספרת סיפור של מישהו שקשה לו להתחבר או להתחלק. מישהו שמאוד לעצמו. קצת נשגב, מן ראשון כזה לא בגלל שחצנות כי ראשו כפוף בענווה, אלא בגלל שכך הוא. הוא יכול להתווסף לקבוצה , אם מבקשים ממנו אבל אף פעם לא יהיה ממש חלק ממנה, תמיד ישאר ייחודי כזה. בגלל האופי הזה שלו אוהבים להאמין בו או להמליך אותו למנהיג, והוא נושא בעול מתוך תחושת שליחות... זה מה שיצא לי באסוציאציה ראשונה.. מן תחושת בטן בלי להפעיל פילטרים של מחשבה והיגיון ובושה.. תודה

עינת

New member
אני גאה בך :cool:

ולו בגלל שלקחת את האתגר בלי להפעיל פילטרים של מחשבה והגיון. בכוונה תחילה איני רוצה עדיין להגיב כדי לתת לאחרים גם לקחת את האתגר. נתן לזה מעט זמן ואז נראה לאן הגענו. מקווה שתהיה לך הסבלנות לחכות. ובקשר לכוון זו היתה כוונתי מלכתחילה אבל לא כ``כ נתנו לי כיוון שכולם סקרנים דבר ראשון לגבי עצמם וזה טבעי. תודה אישה יפה אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
כיוון שלא רבים הצטרפו לאתגר :cool:

את שכן הצטרפת אליו לא צרכה לחכות כ``כ הרבה... בכל מקרה הרווח כולו שלך. אחד הוא הראשון בכל,המספר הפותח והמוביל - מנהיג (ודוקא בכלל לא ענו,הוא מודע לעצמו ולכוחו ודואג שכולם ידעו מה הוא שווה. נכון שבקבוצה הוא מבודד עצמו,מרגיש יחיד ומיוחד ולכן לא חבר של כולם (אך במי שבחר כחבר הוא יהיה לו חבר הכי הכי). הוא לא מראה כלפי חוץ כלום ,לא כעס ,לא רגש,שהרי הוא מספר 1. מכל נפילה הוא קם מחדש,מתחדש כל הזמן. בעניני מקצוע - צריך תעודה על הקיר.משהו מרשים. נחוש,עצמאי,שאפתן ובעל עוצמה. המשך בתשובתי למיכל למטה,גם לה מגיע... אור שפע ואהבה עינת

מצטרפת לאתגר :cool:

היי עינת!!! אני מצטרפת לאתגר: המספר 1 בשבילי: מספר שמתאר יחודיות מתאר עוצמה מתאר מרכזיות. המס` אחד הוא מספר של מוביל חברתית. הוא חייב תמיד לעמוד במרכז. הוא תמיד ינהל אחרים הוא יהיה המוביל הבמאי זה שנמצא מלמעלה. אחד - אלוהינו. כמו שכתוב בהגדה של פסח. 1 בשבילי הוא גם האות א` באלף בית שלנו. א` היא אות גם כן מובילה. היא מכילה בתוכה את כל ארבעת יסודות העולם. אויר אש מים אדמה. א` יש לה שתי רגלים בקרקע ושתי אנטנות לשמים. היא האות הכי יציבה שאני מכירה. ומכוון שהיא כזו, אדא שנושא את האות א` בראש שמו הוא אדם שדוחף כל הזמן אנשים קדימה יותר מאשר את עצמו. ישנו הספור על הגולם מפרג שנברא ע``י האותיות. אנשים שהשתעשעו בסודות בריאת האדם. כמו האנשים המדעניים שמשתעשעים בשכפול כבשים ועוד מעט ישתעשעו בשכפול בני אדם. הגולם קם על יוצרו אנשים לא הצליחו לעמוד מולו. כשבראו אותו הם בראו אותו בעזרת שלושת האותיות: א-מ-ת. כשלא יכלו יותר להשתלט על הגולם מפרג ועל מעשיו איך שהוא הביאו אותו למצב של חולשה והצליחו למחוק לו מן היד את האות א` כן אותה אות שמתחברת לי לסיפרה 1. ברגע שנמחקה האות א` המילה א-מ-ת נהפכה למילה מ-ת ורק כך השתלטו האנשים על יצירתם רק כאשר הרגו אותו. מוסר ההשכל מזה הסיפור הוא שלא טוב להשתעשע ביצירה של משהוא כשאין לך את הכלים להשתלט על התוצאה. התוצאה יכולה להיות מאד מסוכנת. ישנם מצבים שלא ניתן יהיה להשתלט עליהם. מצבים שהאדם יוצר ומזיק לעצמו. ראו החור באוזון, נזק שבפרוש האדם יצר. נזק מצטבר שאין באפשרותנו למנוע את התוצרים. הרבה אור ומודעות אישית פנימית לכולנו. מיכל

עינת

New member
היי מיכל :)

כפי שראית רק שתיים מהפורום נענו לאתגר ולכן לפחות לכן אני חייבת תגובה.ראי גם את מה שכתבתי אתמול לתמר והנה ההמשך... צדקת כשאמרת מוביל וייחודי,מי שמנהל אחרים ועומד במרכז.מה שאינו נכון זה שהוא דוחף אחרים .זה לא יתכן שכך כיוון שהוא תמיד מספר אחת... מספר אחת גאה מאוד וגם אם יש לו סודות ``אפלים`` בעניו הקשורים בו או במשפחתו הוא יסתיר שהרי להיות אנושי זה למטה מכבודו. אי אפשר לתכמן אותו הוא תמיד יודע אם מה שנאמר לו אמיתי. אוהב ילדים ואנשים צעירים כיוון שרוצה להשאר צעיר לנצח. נוטה להיות אופטימי. לעיתים הוא יכול להיות אגוצנטרי ושתלטן.בזבזן כדי שכולם יראו... כאשר אינו מצליח הססנות ופטפטנות יחפו על כך כדי שלא יבחינו בכשלון. כמובן שיש עוד הרבה מה לומר על מ``ס 1. אור שפע ואהבה עינת

שמתי לב שאני מס` 1...

עשיתי חשבון וזה סכום השם שלי... והרבה דברים מתאימים... האם כל מי שסכום השם שלו הוא - 1 מתאים לתיאור הזה או שיש משמעות גם לאותיות הספציפיות של השם? ועינת תמשיכי בבקשה עם האתגרים ע``מ שנחכים כולנו. הרבה אהבה.תמר.

עינת

New member
היי מתוקה :cool:

שאלה טובה. לא ,לא כל אחד ששמו אחת מתאים לתאור הזה .כאשר אני עושה מפה לאדם(מה שלוקח לי כשלוש שעות...)אני בודקת כל אות בשמו וכל מספר בתאריך הלידה,יש חשיבות רבה למיקום של כל אות ומספר .כמובן שלאחר הפריסה הראשונית אני עושה את האינטראקציה בין כל המספרים. ראי את תשובתי לפיצקלה בעמוד 10. ובאשר לאתגר אני כבר ממשיכה... אור שפע ואהבה עינת

לעינת - שאלה

סכום שמי הוא - 1 אבל כל האותיות הינן זוגיות - 4,4,2 איך זה משפיע? האם זה ``מרכך`` את הסכום האינדוודואלי הזה? כי לי, למשל, יש אינטראקציה נפלאה עם אנשים (שאני בוחרת להתחבר איתם, כמובן) תודה מראש, והרבה אהבה. תמר

למעלה