אתגר לכולם....

AdiBason

New member
אתגר לכולם....

אני רוצה להכין לשבת עוגה אשר יש מספר פרטים חשובים: 1. תוכל להיות בחוץ למשך שעה וחצי של נסיעה לדרום 2. תנקר עיניים לאנשים לא מפרגנים מספיק 3. הכי חשוב - טעימה 4. ניתן להכין מיום חמישי בערב או שישי בבקר 5. אין אופציה להכין או לחמם קרוב לארוחה מפני שאנו דתיים ( אולי לחמם כן - על פלטת שבת ). ניראה מי יושיעני.... אני סומכת עלייכם!!! תודה מראש, עדי

תני כיוון - פרווה, חלבי ...

התנאים שציינת קצת קשים, אבל אני אבדוק בבית ואנסה לכתוב משהו בערב או מחר בבוקר.

עוגה בחושה של תמרים עם אגוזים

עוגה קלה להכנה, טעימה ומרשימה. יש לשים לב להערה שלי בסוף המתכון. מתכון: עוגה בחושה של תמרים ואגוזים רכיבים: 1/3 1 כוס סוכר 200 גרם מרגרינה רכה 3 ביצים 3/4 2 כוסות קמח תופח 500 גרם ממרח תמרים כפית קינמון 100 גרם אגוזים קצוצים אופן הכנה: נותנים בקערת המערבל את הסוכר, המרגרינה והביצים ומערבלים במשך שלוש דקות. מוסיפים את הקינמון והקמח ומערבלים במשך שלוש דקות נוספות. מוסיפים את ממרח התמרים ומערבלים במשך עוד חמש דקות, מוסיפים גם את האגוזים הקצוצים ומערבבים. יוצקים את הבצק לתוך תבנית אפיה עגולה ומשומנת (מס' 26) ואופים בתנור בחום בינוני (175 מעלות) עד שהעוגה משחימה ויוצאת יבשה. הערות: העוגה יוצאת מתוקה וכבדה מאוד לפי הכמויות הרשומות. אפשר להסתפק בכוס אחת של סוכר ולהפחית מעט את כמות ממרח התמרים. מקור המתכון: עוגות קלות הכנה - בני סיידא הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה