אתגר משחקי הרעב- יום 15

Billy Shirs

New member
אתגר משחקי הרעב- יום 15

יום 14 להלה, עברתי ראיון ראשוני בצים. טיק טוק, עוד ראיון אחד ואני אהיה בנאדם מבוגר עם עבודה אמיתית. הידד! יום 15: המיועד השנוא עליכן\ם (חוץ מקטניס ופיטה
)
ושוב, מדובר פה על הספר הראשון בלבד...

Billy Shirs

New member
פפף...

אני לא במצב רוח יותר מדי חפירתי כי גיליתי הרגע שאין רכבות מחר וזה די הורס לי את כל התוכנית להשבוע, אז אני פשוט אקדים ואומר: רו. כי עשו ממנה ממש עניין גדול, כן, הבנו, את דומה לפרים, זה לא אומר שצריך לדבר עלייך שלושה ספרים אחר כך.

N o R i K o

New member
CF

מצחיק אותי, לא מזמן אלה אמרה פה שגם אני וגם היא קראנו ה"פ ושתינו אוהבות את זה אבל תופסות את זה כל כך שונה. אז... נראה לי שככה אני ואת
נו טוב, זה יוצר דיונים! וזה למה אני אוהבת אותך
רו מסמלת המון עבור קטניס. היא הייתה ההיאחזות שלה במה שיקר לה במשחקים. הן כרתו ברית והתקווה שלה הייתה שאם היא לא מנצחת, היא תנצח. אולי אפילו יותר משהיא רצתה שפיטה ינצח, וכשהיא רצתה שפיטה ינצח זה היה כי אם פיטה מנצח אז יש ל-12 קצת יותר אוכל. יש למשפחה שלה קצת יותר אוכל. אני חושבת שמדהים לראות איך רו והשריקה שלה הפכו לסימן של מרד. איך קטניס לוקחת את זה איתה הלאה. כשהזקן ההוא שורק במחוז 11 ואז נורה, שם מתחיל המרד. כך שאולי באיזשהו מקום קטניס אפילו לא באמת הייתה צריכה את פיטה בשביל המרד, היא התחילה את האחד הקטן שלה כבר כשהיא נתנה לרו את המוות המיוחד שלה. כבר שהיא מסרה ל-11 את הסימן המיוחד של 12, והמחוזות, שאף פעם לא היה ביניהם קשר או זיקה זה לזה, פתאום משתפים פעולה. בקיצור, לייק לרו
והיי, גם אם את לא אוהבת אותה... השנואה עלייך? באמת? עד כדי כך?
ובנימה יותר מלבלבת: בהצלחה מחר עם ה... חוסר רכבות, וגם בכל ראיונות העבודה והאזרחות בכלל

Billy Shirs

New member
עניתי על זה בחוסר פירוט

כן, רו חשובה ובמידה מסוימת היא התחילה את המרד ועזרה לקטניס. אבל מעצבן אותי למשל שכולם אומרים שהמוות שלה היה כל כך טראגי ועצוב, הרבה יותר מכל השאר. מה, ת'רש לא מסכן? זה שקייטו נאכל למוות באיטיות זה לא עצוב? החנון מ-3 עם המוקשים? כולם טראגיים, זה פאקינג משחקי הרעב. האמת שגם נורא רציתי לראות אם קטניס תהרוג את רו בעצמה, וכמו שהיה אז בדיון עם אייני, זה לא ממש קרה. היא יצאה נורא נקיית כפיים וזה היה קצת מזויף. בפעם הראשונה שקראתי את זה הייתי כל כך במתח, וחשבתי "אומייגאד מה עדיף?? שהיא תמות ע"י מישהו אחר או שהיא תשרוד וקטניס תהרוג אותה?!??!" והאופציה השניה הרבה יותר מעניינת. קצת אנגסט אף פעם לא הזיק.

N o R i K o

New member
אני דווקא חושבת
CF

שאם קטניס ורו היו נשארות יחד עד הסוף, היה קורה בדיוק מה שקרה עם פיטה. הן היו יוצאות כחברות שאוהבות אחת את השניה בטירוף, לא "כזוג". דווקא אז היה יכול להיות יותר בלאגן ויותר עניין, הן לא מאותו מחוז, הן לא יכולות לשכנע את העולם שהן באמת כאלה חברות טובות על ידי חתונה... יכול להיות מעניין דווקא
אבל כידוע, קטניס לא מתמודדת עם שוב בחירה בסדרה הזו
אבל למה רו אשמה?
ושמעי, כל המיתות האחרים גם טראגיים, אבל הדמות הראשית היא קטניס, והמוות שלה היה הכי קשה לשאת היה המוות של רו ועל כן הוא קיבל את הבמה הגדולה והכואבת ביותר. את לא יכולה להאשים אותה על כך שזה מה שהיא הרגישה, ואת הקוראים על ההזדהות שהם חשים איתה.

Billy Shirs

New member
זה נכון מבחינת קטניס,
MJ

אבל למה שיהיה אכפת לכל שאר פאנם? למה הרעיון של קרסידה לקליפים של "אנחנו זוכרים" הודגמו על רו?
ולמה פיטה צייר דווקא אותה? הגיוני שהמוות שלה יכאב לקטניס, אבל אעע... כמה אפשר לדבר עליו כבר>< סבבה, התחלת מרד, קברת אותה בפרחים, איש שורק ב-11 (דווקא אהבתי את הקטע הזה) וזה באמת מיצה את עצמו בשלב הזה. במיוחד עצבן אותי כשפיטה אמר "המוות של רו היה הכי טראגי, לא?" ברור שלא 2#^#$&*))*^&%EW זאת בערך הפעם היחידה שהתעצבנתי מפיטה

N o R i K o

New member
פיטה אמר את זה, באמת?
MJ

אוי פוי, אני לא ביג פאן של קייטו ואני חושבת שהמוות שלו היה הרבההה יותר טראגי
והממ, אני מניחה שפאנם מאוד נשענת על קטניס בימי המרד, היא בכל זאת "העורבני החקיין" יש ברחבי המדינה המון רצון להזדהות איתה ולאהוב אותה לתמוך בה, ואם לקטניס היה קשה עם המוות של רו אז לכולם היה קשה עם המוות של רו. זה פריים-טיים אחרי הכל, זה בטוח גרם לצופים למחות דמעה או שתיים, בדיוק כמו שהם כל כך להוטים לקראת הרומן של קטניס ופיטה. איך אמרו זאת, אם יש מנצח "בטעות" זה פיטה, המנצחת האמיתית היא קטניס ופיטה פשוט נשען עליה. אם קטניס אוהבת ורוצה אז קטניס מקבלת...
לא שאני מסכימה עם זה, אבל אני מבינה למה זה כואב לקטניס. לי זה נראה מובן מאליו

Billy Shirs

New member
כן, מסכן קייטו

הוא סבל הכי הרבה ואף אחד לא אוהב אותו. צק צק. אני מניחה שזה הגיוני שכולם אוהבים כל כך את קטניס וכתוצאה מכך גם את כל מי שהיא אוהבת. אבל לי אישית ממש נמאס

N o R i K o

New member
אולי בכל זאת פיטה?

סתם, פיטוש
כמו שאמרתי באתגר הקודם, אני לא יודעת כלום על המיועדים בכדי לשנוא אותם או לאהוב אותם. אני חושבת שאני לא אוהבת את קלוב כי היא סתם ביץ' שהייתה תלויה בקייטו, אבל... לא יודעת, לא כזה התעמקתי בדמויות שלהם בכדי ממש... לשנוא אותם.

למעלה