*שמה קסדה וסוגרת את עצמי בממ"ד*
CF
טוב, כן, אתם יודעים מה התשובה שלי...
באמת שלאורך כל הספר הראשון הכנתי את עצמי נפשית ללתמוך בקטניס\פיטה. ובאמת שחשבתי שזה חמוד שהוא אוהב אותה. ושהוא זוכר אותה עם השמלה האדומה המשובצת, למרות שזה נראה לי מופרך להחריד. אבל לא יכולתי שלא להתעלם מכך שהיא לא אוהבת אותו. שהיא מנשקת אותו עבור האוכל. ואחר כך ב-CF עבור המצלמות. בשניה שהיימיץ' אומר לקטניס "את תצטרכי להיות כל החיים שלך עם פיטה" - הלב שלי נמחץ בכעס. הבנתי שזה הדבר שהיא הכי לא רוצה. וזה גם הדבר שאני הכי לא רוצה. בפועל, קטניס יצאה מהמשחקים כשהיא לא אוהבת את פיטה. כשהיא מרגישה אשמה לגבי הרגשות שלו כלפיה. והעובדה היא שלפני שהיא נכנסת למשחקים בפעם השניה היא אומרת לעצמה בפירוש שהיא בחרה בגייל. אבל גם אם לא היה גייל, אני מניחה שהיה מפריע לי אם קטניס ופיטה ביחד בסוף, כי היא כל כך נרתעת מזה, וזו לא רתיעה של "אוי איכסוש מי יצא איתו בכלל" שתמיד קורית לפעמים, ואז בסוף הדמות כזה "איך יכולתי לחשוב כזה דבר?
" אלא ממש "אני לא רוצה את זה בשום פנים ואופן."
אני עדיין לא חושבת שמה שקטניס מרגישה לפיטה במשחקים השניים וב-MJ זו אהבה, וחפרתי על זה מספיק. אבל גם אם, נאמר, היא התאהבה בו נואשות - מבחינתי זו ממש כפייה של הקפיטול. מצב שסנואו גרר אותה אליו. הנה, תתקעי איתו שוב במשחקים, תנסי להגן עליו אם את כל כך לא רוצה אותו. הנה, חטפנו אותו, את אוהבת אותו, לא? בואי קחי. ואיך אנחנו בטים גייל אוהבות לומר... True love is not Capitol made. וכאן תמו דבריי.