אתגר משחקי הרעב - יום 20!

Billy Shirs

New member
אתגר משחקי הרעב - יום 20!

וואו, אנחנו כבר בשליש האחרון. וופטידו. יום 20: הזוג הכי *פחות* אהוב עלייך

Ayelet 363

New member
אהבתי את כל הזוגות הקאנוניים, אין אחד שלא

אפילו שאני משפפת קטניס\פיטה, חיבבתי אותה גם עם גייל... אז אני לא יכולה לומר את זה. אין לי תשובה אמיתית...

Billy Shirs

New member
נמ...
CFMJ

קל מאוד לחשוב על כל מיני זיווגים סופר מטרידים כמו קוין\בוגס או בעצם כל דבר שכולל את קוין. אבל נלך על משהו קצת יותר מציאותי... קטניס\פיניק
הם ממש חמודים בתור חברים והוא גם מפלרטט איתה בהתחלה, אבל נו באמת>< הם שניהם תפוסים כל כך חזק על אנשים אחרים שבכלל אין טעם לדבר על זה. גם ניסיתי למצוא פאנארט להעלות פה אבל לא מצאתי. מעניין כמה אנשים באמת תומכים בהם כזוג... אה, ואני גם מתנגדת ל"לילה אחד של תשוקה להעברת הכאב". זה לא בסדר בכל כך הרבה דרכים. ואני לא באמת *שונאת* קטניס\גייל, אם זה מה שעובר לך בראש, נוי
אני סתם חושבת שהם עמוק בפרינדזון.

N o R i K o

New member
הפאנארט!
CF

אני יודעת שאת לא! האמת שאני חושבת שקטניס\פיניק יכול להיות מצחיק! על אף שהם הכי חברים טובים ועל אף שאני לא אוהבת זוגות "לילה אחד של תשוקה להעברת הכאב" כדברייך אני כן חושבת שאם שניהם היו נשארים לבד לבד לבד, הם היו מסוגלים להתנחם זה בזו. ואז זה היה שקרי, כי הם היו פשוט בוכים זה לזו על האבדות שלהם ולא באמת אוהבים. נו טוב.

Billy Shirs

New member
אבל זה מגעיללללללל

למה שהם יהיו ביחד, נו
אפילו בשקר הם לא היו עושים את זה!

N o R i K o

New member
אם לומר את האמת

אני מנסה לחשוב על מצב שבו גם גייל ופיטה מתים וגם אנני מתה... וכל מה שעולה לי לראש זה קטניס ופיניק מתכננים ביחד התאבדות. @_@;;; אבל כשיפ פאנוני זה יכול להיות משעשע. זה לא שאני אוהבת אותם יחד, אבל זה לא שאני לא. :O

Billy Shirs

New member
נאא,

אם שלושתם ימותו, קטניס לא תתאבד. רק פיניק. כי הוא לדעתי אוהב אותה יותר מאשר קטניס אוהבת את שניהם ביחד. וחוץ מזה, היא לגמרי הטיפוס השורד.

N o R i K o

New member
*שמה קסדה וסוגרת את עצמי בממ"ד*
CF

טוב, כן, אתם יודעים מה התשובה שלי...
באמת שלאורך כל הספר הראשון הכנתי את עצמי נפשית ללתמוך בקטניס\פיטה. ובאמת שחשבתי שזה חמוד שהוא אוהב אותה. ושהוא זוכר אותה עם השמלה האדומה המשובצת, למרות שזה נראה לי מופרך להחריד. אבל לא יכולתי שלא להתעלם מכך שהיא לא אוהבת אותו. שהיא מנשקת אותו עבור האוכל. ואחר כך ב-CF עבור המצלמות. בשניה שהיימיץ' אומר לקטניס "את תצטרכי להיות כל החיים שלך עם פיטה" - הלב שלי נמחץ בכעס. הבנתי שזה הדבר שהיא הכי לא רוצה. וזה גם הדבר שאני הכי לא רוצה. בפועל, קטניס יצאה מהמשחקים כשהיא לא אוהבת את פיטה. כשהיא מרגישה אשמה לגבי הרגשות שלו כלפיה. והעובדה היא שלפני שהיא נכנסת למשחקים בפעם השניה היא אומרת לעצמה בפירוש שהיא בחרה בגייל. אבל גם אם לא היה גייל, אני מניחה שהיה מפריע לי אם קטניס ופיטה ביחד בסוף, כי היא כל כך נרתעת מזה, וזו לא רתיעה של "אוי איכסוש מי יצא איתו בכלל" שתמיד קורית לפעמים, ואז בסוף הדמות כזה "איך יכולתי לחשוב כזה דבר?
" אלא ממש "אני לא רוצה את זה בשום פנים ואופן."
אני עדיין לא חושבת שמה שקטניס מרגישה לפיטה במשחקים השניים וב-MJ זו אהבה, וחפרתי על זה מספיק. אבל גם אם, נאמר, היא התאהבה בו נואשות - מבחינתי זו ממש כפייה של הקפיטול. מצב שסנואו גרר אותה אליו. הנה, תתקעי איתו שוב במשחקים, תנסי להגן עליו אם את כל כך לא רוצה אותו. הנה, חטפנו אותו, את אוהבת אותו, לא? בואי קחי. ואיך אנחנו בטים גייל אוהבות לומר... True love is not Capitol made. וכאן תמו דבריי.

Billy Shirs

New member
אני אסלח לך, למזלך...
MJ

למרות שלדעתי היא אוהבת אותו עוד מהספר הראשון ופשוט אטומה מדי מכדי לדעת, אבל ממש רואים את זה בספר השלישי. ולא, היא לא אוהבת אותו כידיד

N o R i K o

New member
שוב, עניין של דעה
MJ

איך את יכולה ללכת לדלג לך ביער עם "הידיד הכי טוב שלך" ולטעון שאלו הרגעים הכי מאושרים עבורך, בזמן שהאדם שאת אמורה לאהוב תקוע וסביר להניח מתענה בקפיטול? וגייל אומר לה שהיא לא באמת מצליחה להיות איתו בגלל שהיא מרגישה אשם על המצב של פיטה, אבל היא אומרת לו שהיא הרגישה אשם בכל פעם שהיא נישקה את פיטה בגללו. ושניה אחר כך הם מתנשקים
אם זו האהבה של קטניס לפיטה... אני מצטערת, אני מעדיפה את חיי הרווקות! זה קצת מחריד כמה שפיטה אוהב את קטניס והיא לא אוהבת אותו שמינית מזה.
אגב, אם כבר דיברנו על קטניס ופיניק... גייל אומר לקטניס שהוא מקנא בפיניק כי הוא היה נואש, וכשאנשים נואשים הם עושים דברים משוגעים. ומכאן אני חושבת שקטניס\פיניק יכול להיות משעשע, על אף שאני מסכימה עם העניין שקטניס לא אוהבת את גייל ופיטה כמו שפיניק אוהב את אנני. אבל אני כן חושבת שכל הרגשות שקטניס "מפתחת" לפיטה בספר האחרון הם תוצאה של ייאוש. לקחו ממנה את בן הברית הכי אמין שלה בשני המשחקים, האדם שהכי מבין את הכאב הזה שלה, ופעם הוא כל כך אהב אותה ועכשיו הוא מתנדנד בין האהבה הזו לבין הרצון העז לרצוח אותה. אפילו קטניס האנטיפתית מרגישה נואשת במצב הזה
ושוב, גם אם בעינייך בספר השלישי היא מאוהבת בו נואשות... בספר השני היא מכריזה שהיא בחרה בגייל, גם אם היא כביכול אהבה את פיטה. היא רוצה לברוח עם גייל. היא לא רוצה להתחתן עם פיטה. לי זה הפריע... אני שמחה עבורך שלך לא, כי זה אומר לפחות שיצאת מהסוף טיפונת יותר מאושרת ממני. אבל אני לא הבנתי למה אחרי כל הזוועות שהלכו שם היא גם נתקעת עם הבחור שהיא בכלל לא רוצה להיות איתו... ._.

Billy Shirs

New member
זה לא נכון,
MJ

אולי אני איכשהו יותר מרוצה ממך - זה לא כזה קשה
אבל אני בכלל לא מרוצה מהסוף. חוץ מהקטע של ה-You love me, real or not real, שלדעתי זאת אחת השורות הכי יפות בספר, אני מרגישה שדי עשו לי פה עוול. אני לא צריכה שיעשו לי טובות! היא צריכה לבחור בפיטה כי היא אוהבת את פיטה, ולא כי גייל אחראי בעקיפין למוות של אחותה. אבל לפחות היא עושה לעולם טובה ונכנסת להתקלח כשפיטה מגיעO0

N o R i K o

New member
כן,
MJ

כי הפרחים שהוא מביא לה מריחים כמו ורדים וזה מזכיר לה את סנואו וזה מחליא אותה אז היא חייבת להתרחץ. רומנטי משהו...

terrapin

New member
פעם הייתי אומרת גיילניס,

אבל אין לי כוח לחפירות של נוי
הבו לקיסר את אשר לקיסר! אז נגיד שגאדג' (גייל/מאדג')... אנשים משפפים אותם (כן, זה פועל, כי החלטתי, תתמודדו) רק כי... שניהם שם. אין ביניהם שום קשר. אני מעדיפה בהרבה גייל/ג'והנה. שיפ שלדעתי אני היחידה שתומכת בו

N o R i K o

New member

מסכימה איתך על גייל\מאדג', אבל בדיוק מה שאמרת עליהם אני חושבת גם על גייל\ג'והאנה... דווקא שמעתי על כמה וכמה אנשים שמשפפים אותם, אולי תסבירו לי מה הקשר? XDDD

Sexy Darren

New member
מממ...

אני לא ממש יודעת, כיאין לי בעיה עם אף אחד מהזוגות שמציינים בספר (כן, אפילו קטניס\פיטה, כי אם היא למדה לאהוב אותו כשהם חיו בייחד, אז הם יכולים להיות זוג ממש חמוד) ואפילו קטניס\פיניק או גייל\מאדג' יכול להיות סבבה בפאנון. האמת, בניגוד לסדרות אחרות, אני חושבת שכאן יש לי אנטי לזוגות חד מיניים שמשפפים בפאנון. יש סדרות שזה מתאים, אפילו אם זה מאוד מאוד לא קאנוני, אבל כבר שמעתי על אנשים שמשפפים פיניק\פיטה או קטניס\ג'והאנה, ולדעתי זה לא רק לא הגיוני או מתאים לדמויות, אלא גם דיי דוחה

Billy Shirs

New member
MJ מעליי ופה.

אני דווקא נורא אוהבת פיניק\פיטה... למרות שזה כל כך כל כך לא מסתדר עם הקאנון ושניהם סטרייטים להפליא, אני עדיין חושבת שהם יהיו נורא חמודים ביחד. אני לא אקח את הזוג הזה ברצינות, אבל אני אשמח לקרוא פאנפיק כזה.

למעלה