אתגר משחקי הרעב - יום 8

Billy Shirs

New member
אתגר משחקי הרעב - יום 8

הידד! והנה קישור ליום 7. אז מה, סופ"ש וכאלה? אני מאוד אוהבת סופי שבוע. שלא ייגמרו לעולם. יום 8 - הדמות שאת\ה הכי דומה לה מיותר לציין שאני רוצה פאנארטים, נכון? ולא, השרשור הענק ההוא ממש לא מספיק

N o R i K o

New member
וואו, זו שאלה ממש קשה

מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא חיה במציאות שהם חיים בה. אני לא יודעת איך הייתי גדלה, איך הייתי מגיבה, איך הייתי מתנהלת, מה הייתי חושבת... התפיסה שלי למציאות כל כך שונה מהתפיסה שלהם שכל תשובה שאני אתן תהיה שגויה... אבל אם הייתי צריכה לקחת שתי דמויות ולהניח אותן על שני קיצונים של ההתנהגות שלי, אחת הייתה קטניס והשניה הייתה פיטה. למה קטניס? כי המשפחה שלי חשובה לי וכי אני מרדנית. אז אני כן יכולה לראות את עצמי עושה הרבה כדי להגן עליהם, ולמרות שבמציאות הקיימת אני לא באמת יודעת עד כמה יהיה לי אומץ ללכת ולהקריב את חיי למען חיי אחותי הקטנה, אולי במציאות שלהם זה יהיה עבורי מובן מאליו. גם ההתנהלות שלה במשחקים, הנסיון שלה להתחמק מלפגוע באנשים לשווא והבונדינג שלה דווקא עם האנדרדוג, דווקא עם רו הקטנה, דווקא האמונה בפוקס-פייס... וכמובן גם התפיסה שלה למרד שבא אח"כ. למה פיטה? כי זה דווקא הצד הפחדן והלא אמיץ שלי, שכן ימרוד במשפחה ויביא לחם לאדם שהוא מאוד אוהב אבל כן יבכה כמו לא-יודעת-מה כשהוא יעלה לגורל במשחקים. וגם אני יודעת לדבר יפה ולהרשים אבל בסופו של דבר אני קצת All talk no walk ואמצא את עצמי מאוד תלויה באחרים כדי לשרוד. כך שגם במרד אני אתפס לצד האנשים שאני יותר סומכת עליהם ועל חוש הבחירה שלהם (AKA קטניס) ואעדיף ללכת על הדרך הבטוחה מאשר על הדרך שתפגע בי. אבל שוב, אני לא באמת יודעת לענות על השאלה הזאת כי אני לא חיה במציאות הזאת. אולי אני בכלל דומה לדלי קרייקט

Billy Shirs

New member
שלי...

ביטי. אני לא יודעת איך הוא היה לפני המשחקים שלו וגם לא כל כך כתוב מה נהיה ממנו אחרי, אבל אחד המנצחים השפויים ביותר בתולדות משחקי הרעב הוא גם חנון ענק, וזה די דומה לי. ממה שהבנתי הוא מאוד ממוקד ומרוכז בכל העיסוקים הגיקיים שלו אבל נורא מגומגם ומהוסס בהתחלה. בספר היה כתוב שבראיון שלו הוא היה נורא fidgety. מסתבר שזה עצבני, חסר מנוחה (בדקתי הרגע
) והוא עדיין יצא נגד הקפיטול. נראה לי שאם היו זורקים אותי לזירה עוד פעם אחרי כמה עשורים של מנוחה בכלל לא היה לי אומץ לומר כלום והייתי מתנהגת כאילו הכל כרגיל ומאחלת מוות בייסורים לסיזר פליקרמן בעומק לבי, לפחות לפי הנסיון הצבאי שלי
אז פאק, אפילו ביטי יותר אמיץ ממני. וואט דה פאק.

hollypop girl

New member
מנסה

ביטי-כי הוא חנון ונחמד. ג'והאנה-כי היא צינית ולא אכפתית. היימיץ'-כי הוא ציני ומסתיר את הכוונות האמיתיות שלו. מאדג'-אין לי מושג למה אבל היא מזכירה לי את עצמי
אוקיי, אז בחרתי דמויות לא ממש חיוביות, אז אני מקווה שלא תבינו אותי לא נכון
גם נראה שיצא לי פה קצת פיצול אישיות...

Ayelet 363

New member
אולי פרים. אבל רק כי

היא הצטיירה בעיני כחלשה פיזית וכי היא אוהבת בעלי חיים. אני לא באמת דומה לה.

noa1510

New member
אני לא באמת דומה באופי לאף אחת

מהדמויות שם.. הייתי מתאבדת הרבה לפני.
אבל אם כבר, אז אני חושבת שלפרים..

Sexy Darren

New member
אוף, אני יודעת שנגמר, אבל אני רוצה גם לענות!

במראה או באופי? אני חושבת שפני שועל, כי אם היו זורקים אותי למשחקים הייתי אומנם מנסה לשרוד בכל מחיר, אבל לא הייתי מעזה להיכנס להתקלויות פנים אל פנים עם מתמודדים אחרים. בכללי אני חושבת שהייתי משתמשת המון בשכל, כי אין לי כשרון באיזה סוג של כלי נשק או יותר מדי בהישרדות

למעלה