אתגר עיבוד תמונה שבוע 4

ran refael

New member
אתגר עיבוד תמונה שבוע 4

המשחק מיועד לכולם מטרת האתגר - להתאים למונה ליזה את הפנים של בר רפאלי הכללים: במשך שלושה ימים כל אחד מהמשתתפים, רשאי לעשות את המיטב כדי לרטש לשפץ, לשנות ולחבר את התמונות המקוריות לפי ראות עיניכם, כל אחד בעזרת התוכנה שברשותו. לכל משתתף מותר להעלות אך ורק תמונה מעובדת אחת לגלריה בצירוף שם המשתמש בכותרת התמונה השופטים כעבור שלושה ימים יהיו אותם אלו שהשתתפו באתגר. כל משתתף שעיבד והעלה תמונה לאתגר יחוייב לבחור 2 תמונות בלבד שלדעתו הגיעו לתוצאות המדוייקות ביותר את העיבוד שאהבתם במיוחד מקמו במקום הראשון אשר יזכה את התמונה ב 2 נק' את העיבוד שאהבתם קצת פחות מקמו במקום השני אשר יזכה את התמונה בנקודה אחת. העיבוד הזוכה מבין כולם יהיה זה שקיבל את מס' הנקודות הרב ביותר מי שיעבור על הכללים, יפסל לכניסה לגלריה לחץ כאן או כנס מהלינק בשורה הכחולה בראש דף הפורום בהצלחה לכולם

ran refael

New member
חחח..

היא נבחרה בין 10 הבחורות היפות בעולם, לפי עיתון בלייזר

174M4R

New member
סתם מתוך עניין

ביקשת רשות מהצייר לפני שהעלת את התמונה??

ran refael

New member
אפשר גם להעלות תוצאות משעשעות

לשחק עם הדמויות וליצור קרקטורות התוצאה לא חייבת להיות מדוייקת, השיקול הוא שלכם

D2T2S

New member
מה קשור איכות?

זה בסה"כ אתגר בפורום! אנחנו לא מעצבים פה פוסטר לעזריאלי או משהו. האיכות בסדר גמור......

tstorm

New member
here is what i did

But.... i used a difrent bar refaeli face picture, i hope u all like it comments are welcome

D2T2S

New member
אחלה עבודה

אבל לדעתי חובה באתגר להשתמש בתמונות שניתנו. לא כן?

ran refael

New member
לא בדיוק

אם התמונות קטנות מדי לעבודה, אפשר להוריד מהאנטרנט תמונות נוספות של בר רפאלי, ואפילו תמונות נוספות שאפשר לשלב על מונה ליזה ובר רפאלי לפי שיקולכם המטרה היא ליצור את התמונה המשעשעת / המעניינת או המדוייקת ביותר

D2T2S

New member
אני חולקת על דעתך....

הרי כל הרעיון באתגר זה לקחת שתי תמונות שבהם ישתמשו כולם וליצןר איתם משהן חדש. אם בנוסף לאחת בתמונות מישהו רוצה להוסיף עוד תמונה או כמה תמונה אז סבבה אבל להחליף את אחת התמונות... זה כבר לא האתגר המקורי...

Ocean Girl

New member
מה???

דווקא חיפשתי בהוראות רמז שיתן את האפשרות למצוא תמונות אחרות, אבל מאחר וכתבת "תמונות מקוריות" הבנתי שזה התמונות שנתת- שהן המקור. (וזה נראה לי יותר מאתגר) בכל אופן, יש לי כמה שיפוצים לערוך כשאחזור מהעבודה ואז אוסיף את הקובץ שלי לגלריה....

למעלה