אתגר קשה !( בנושא זוגיות)

גריג

New member
אתגר קשה !( בנושא זוגיות)

תנסו לנסח (במשפט אחד בילבד!) תרופת פלא לזוגיות !(או שלום בית בניסוח הדתי) ואל תתחילו הסברים ארוכים על היתחשבות הצומתלב . רק תרופות פלא !

לעניות דעתי

צימר 3 ימים {סליחה אין לכם עבודה? לימודים? מחוייבויות כלשהן?
} יכול להיות חוויה מעצימה ומגבשת מאוד, ולהצית חזרה גחלת שכמעט נכבתה, אבל בתכל'ס- זה לא פתרון. בצימר לא מתמודדים עם המחוייבויות היומיומיות שסביבם לעיתים מצטברים חלק נכבד מהתיסכולים... {מטלות הבית, למשל, מציאת זמן זוגי איכותי בכל המרוץ היומיומי וכדו'} בהחלט יכול לעזור עם יושבים 3 ימים לשיחות נפש עמוקות, אבל סתם עצם הבילוי לדעתי איננו פתרון....

candy77091

New member
לדעתי הוא פתרון פרטי אבל לא פתרון כללי

כדי להשתחרר ולהוציא את כל הכובד והעומס שיש לנו ביום יום ולהגיע למצב שבכלל נוכל לשבת ולדבר בלי לרוץ לשום מקום.. בשביל זה הוא יכול להיות פתרון נהדר..אבל לא פלא בכלל,זה רק הפוש הראשוני.

גריג

New member
אז תנו לי עוד פושים

לא שאלתי על כל מה שנכון בשיגרה. אני שואל על הקיק דאון הדברים שאתם עושים כדי לבעוט את הזוגיות כלפי מעלה.

גריג

New member
שקט פה אז אני לוקח יוזמה

להלן מס רעיונות של משפט אחד לניעור הזוגיות (מרוב שלימדו אותכם להיות טובים וחמודים שכחתם להיות מגניבים(וזה נורא)) אז ככה : 1. מכתב אהבה ! 2.פרחים (זר של 30 שח ! לא קומץ ורדים מרוט של לצאת ידי חובה 3 . תכשיט יקר שעולה כמו חצי מהמשכורת( אני לא לוקח אחריות איך לסגור את המינוס אחר כך(בישביל זה יש פעמונים).

had3

New member
אם בעלי יקנה לי תכשיט בחצי משכורת

הוא יאלץ לחיות ללא מזון עד שיאזן את המינוס... וזה לא נראה לי בריא לזוגיות... בבית שלנו אני זו שמצמצמת וחוסכת. לא מרשים אותי היוקרה אלא האהבה שיכולה להתבטא אפילו במילה או חיוך. לא כל דבר קונים בכסף, או בשוה כסף. בטח לא שלום בית. וגם אין פתרונות קסם בזוגיות. רק עבודה קשה ורצון טוב.

גריג

New member
אני ממממשיך ! ! ! /tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif/tapuzforum/images/emo41.gif

יש לי פה סרבנית גרפס על הידימ אז אני ימשיך לרקוח תרופות פלא לריפוי הזוגיות העבשה : /tapuzforum/images/emo70.gif 4. להעיף את הילדים לכמה זמן (אפילו רק ללצאת לפלאפל ולחזור) 5. להיתקע בטרפידה לילה שלם(בלי הילדים חס ) בלילה שאפשר להיתקרבל ביחד מיתחת לשמיכה ישנה שמצאתם במיקרה 5. (לא לנסות בבית) להינצל מימוות ביחד!! (יש משו רומנטי בלא למות) 6. לריב חזק (עד שהילדים בורחים מיתחת לספה) לגלות שכל הכעס זה כי אתם אוהבים כלכך ואז לבכות להיתפיס להיתחבק . . . 7. להיות בהריון! (ולהרגיש ניפלא עם זה) 8.להיות עשירים (כן כן!) 9.מסיבת הפתעה.

אין כמו להנצל ממוות-אין!!! זה מגניב../images/Emo6.gif

אבל מה עם: למות ביחד ולקיים את "ובמותם לא נפרדו"??!!!! הרבה יותר מבטיח!!

candy77091

New member
נראה לי שכבר הגזמתם פה לגמריי.

זוגיות בריאה זה שיהיה מעניין כשיש שיגרה.

גריג

New member
זוגיות בריאה זה כשטוב

כמה שיותר ובכל מצב ( מי ביכלל צריך שיגרה -איכס!0/tapuzforum/images/emo70.gif

candy77091

New member
אם הכל יהיה רק ריגושים

אז גם זה נהפך לשיגרה. שיגרה זהו מצב החוזר על עצמו וזה לא חייב להיות רק לימודים,טיפול בילדים עבודה. יש כאלה שאצליהם שיגרה זה חיים קלים(תחשוב על אנשים עשירים למינהם שלא צריכים לעשות כלום,הכ לעושים בשבילהם,אבל זו השיגרה שלהם)

למעלה