אתגר 30 יום: יום 11

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 11

בואו לחוות מחדש את תפארתו של יום 10 והפעם מגיעים לנושא מעט יותר שלילי
יום 11: משהו שאתן\ם שונאות\ים בסדרה.

Billy Shirs

New member
אני מאוד שונאת...
CF

הרבה דברים. קודם כל, איפה שאר העולם בסיפור הזה דאמט? בטוח מישהו שרד באירופה או משהו, לא? Collins, Y U no elaborate?? יש גם המון דמויות שאני ממש רוצה לדעת עליהן עוד. פיניק, ביטי, פיטה, ג'ואנה. אני יודעת שאי אפשר לספר הכל על כל הדמויות, אבל אי אפשר לתת להן להגיד מילים כמו "היא היחידה שבאמת מחבבת אותי" או "אני לא כמוך, אין אף אחד שאני אוהבת" ולא להרחיב בנושא! זה פשוט אכזרי! שלא לדבר על כל מקרי המוות המיותרים והעובדה שקטניס הופכת מבאדאס לבובה מסמורטטת על חוטים, אבל אני בטוחה שנוי תדבר על זה מספיק גם בשמי

terrapin

New member
את מוקינג'יי.
MJ

"בואו נשלח את כל האנשים הכי חשובים במרד, פלוס בחור מחורפן לחלוטין, למשימה חשובה בקפיטול! אה אופס כולם מתים. הממממ" כל התככים עם קוין שלמרות ש(אם יורשה לי להעיד על עצמי)אני לא בדיוק בחורה טיפשה פשוט לא הבנתי. "המממ בואו נפציץ ילדים מסיבות לא ברורות, ואז יתגלה בדרך קסם שאנחנו רעים ויירו בנו חץ. המממממ"

N o R i K o

New member
מה לא הבנת? ס.ס
MJ

דווקא אני חשבתי שקוין נורא ברורה. האישה שולטת ב-13 ויש לה סוף סוף הזדמנות לשלוט בפאנם. יש לה ראש של דיקטטור, אבל אחרי הדיקטטורה של הקפיטול היא יודעת שפאנם לא יקבל עוד דיקטטורה, והיא מובילה אותם להאמין שהמשטר הפשיסטי ש-13 מציע הוא הפתרון. וכמובן שאחד הערכים של פשיזם זה אי-האמונה בשלום ותמיכה במלחמה, ומבחינת קוין להוכיח לפאנם שהיא השולטת עכשיו והמושכות בידיים שלה היא לפגוע בילדי הקפיטול, בדיוק כמו שהקפיטול עצמו ניצל את הילדים של פאנם במשך 75 שנה. מה שקוין רצתה זה שקטניס תשכנע את פאנם ש-13 הם ה"גוד גאיז", אבל ברגע שכל פאנם כבר הייתה בצד שלה והמחוזות החלו למרוד היא כבר לא הייתה צריכה את קטניס, בטח לא את הקטניס שמודעת לכך ש-13 זה לא הפתרון, בטח לא הקטניס שחולקת על הערכים שהיא מציעה ועלולה להסית מרד שני והפעם נגדה. קוין הכניסה את קטניס ופיטה בכוונה יחד לשדה הקרב כי היא קיוותה שפיטה ירצח את קטניס או שקטניס תיהרג במלחמה. בשניה שהקפיטול מכריז שהם מתים קוין קופצת על ההזדמנות לצלם סרטון תעמולה משלה ולהוכיח לעם שהיא עדיין שולטת ועדיין מורדת, והיא שולחת את המורדים ישר למרכז הקפיטול, לאחוזה של סנואו. חוץ מזה התכנון הראשוני היה שקטניס לא תהיה בחזית אלא רק באימונים כדי שזה יצטלם טוב. קטניס היא זו שמחליטה בסופו של דבר שהיא זו שרוצה לצאת לקרב ולחסל את סנואו בעצמה. לא יודעת, אני חשבתי שזה מעניין. כל הפוליטיקה בספר ממש עניינה אותי, גרמה לי לחשוב על ההסטוריה ועל העולם כפי שהוא, על הפתרונות שאנשים ניסו למצוא בעבר למשטרים כאלו ואחרים. מה שהיה עצוב לי זה שבסוף היום לא קיבלנו את התשובה הרפובלינקית שהיינו צריכים לקבל, אלא פשוט "אה כן, קוין מתה, פיילור הנשיאה. אהבה ושלום
". פה נמצא ה-הממממממ האמיתי בעיני...

N o R i K o

New member
~_~ אע
MJ

כתבתי הודעה ארוכה ואז האינטרנט החכם שלי החליט שלא בא לו לטעון את העמוד וביי כל מה שכתבתי! אבל שתדעו שפתחתי בכך שאני מתה על הפאנארט הזה
טוב, אז מהתחלה- מה שאני הכי שונאת בסדרה זה את העובדה שקטניס לא מקבלת החלטות. קולינס פשוט מובילה את קטניס להמנע מכל בחירה שהיא במהלך הסדרה. לא הצלחתי להבין מה הקטע, מה, קטניס לא מספיק חכמה בכדי לקבל החלטות בעצמה? אנחנו יודעים שהיא כן. היא הרי קיבלה את ההחלטה היחידה שלה בסדרה (חוץ מהחלטת הגרגירים שנבעה מיצר הישרדותי), ההחלטה להציל את פרים, מהידיעה שלה יש סיכוי לשרוד ולפרים אין. אז למה היא לא מקבלת אף החלטה חוץ מזו? כשקראתי את התקציר ההנחה שלי הייתה שפיטה וקטניס יכנסו יחד, יחליטו לעבוד כבני ברית, יתאהבו ויחליטו שלא משנה מה, הם יוצאים יחד. אבל במקום זה, קטניס בכלל לא חושבת על פיטה, הופ הופ טרללה, שינינו את הכללים ואם תהיו יחד אז תינצלו, קטניס מבינה שאם היא לא מצילה את פיטה המחוז שלה שונא אותה לנצח, יאללה שיתוף פעולה. כמובן שזה ממשיך כך כשבספר השני היא לא מצליחה להחליט אם לברוח או לא לברוח, ובשניה שהיא כן שוקלת לברוח קולינס לא נותנת לה לעשות את הצעד הזה ומכניסה אותה שוב למשחקים, ואז גם במשחקים השניים, כשקטניס צריכה להרוג את בעלי הברית שלה כדי להציל את פיטה- לאלאלא, קטניס, אל תעשי אף צעד חריג, הנה, ביטי יוביל אותך לפוצץ את הזירה וכן תעשי, הוריי! ואל תדאגי, את לא צריכה להרוג את פיטה בעצמך כי הקפיטול כבר חטף אותו! D: כמובן זה ממשיך כך גם בספר השלישי, קטניס אמנם מחליטה לרצוח את קוין וזה יאמר לטובתה, אבל את ה-החלטה שכל קוראת ציפתה ממנה לעשות (חוץ מאלה, אולי
) היא גם לא מקבלת והיא פשוט נתקעת עם פיטה כי ככה יוצא, הוריי. חוץ מזה, אני שונאת את הסוף. אבל על זה חפרתי מספיק. צר לי, שיר, על כך שאני לא חופרת שנית
ואחרון חביב... אני לא מצהירה על כך הרבה כי הסוף הרבה יותר נורא, אבל אני ממש לא אוהבת את CF. אני מרגישה שהוא ספר מיותר, וריאציה של הספר הראשון ושכל מטרתו היא לפתח את מערכות היחסים של קטניס עם גייל ופיטה. לא מבינה למה היינו צריכים את כל הסצנות הסופר משעממות בהן קטניס תוהה אם למדוד שמלות כלה או לברוח או למדוד עוד שמלות כלה ואם להציל את פיטה או להישאר עם גייל ובלה בלה בלה בלה... משעמם!!!!1 תופתעו אולי לגלות שאני מעדיפה את MJ משמעותית XD חוץ מהסוף שלו, כמובן
לדעתי קטניס הייתה צריכה להחליט שהיא בורחת ל-13, להתחיל לברוח, היימיץ' היה מיידע את כל מנצחי העבר שכבר הספיקו להתאגד נגד הקפיטול (ככה גם לא היינו מפספסים את הדמויות האדירות של פיניק, ג'והאנה וביטי), בדרך הקפיטול איכשהו היה עולה עליהם וחוטף את פיטה, המשך ישיר של מוקינג'יי בלי כמויות שיעמום באמצע וסצנות שגרמו לי לנחור. ו... את הסוף כבר ציינתי שאני שונאת?

Billy Shirs

New member
הופתעתי
MJ, CF

לדעתי התלקחות הוא ספר הרבה יותר טוב ממוקינג'יי. גם יש יש בו משחקים, שמוסיפים המון, וגם בגלל שבמוקינג'יי פשוט לא קורה הרבה. קטניס מסוממת, קטניס מאושפזת, קטניס עצובה. היא לא עושה כל כך הרבה בספר הזה. דוקא היה די מעניין לראות את ניצני המרד בהתלקחות, את הנסיעה למחוז 11 ואת סופו העגום של סינה ומה לא. סלחי לי שאין לי כוח לחפור, פשוט יש לי שמונה מכתבי שחרור לכתוב, אבל אני בטוחה שהבנת את הכוונה שלי בגדול

N o R i K o

New member
תגידי תודה שרק שמונה

אנחנו היינו חוליה של 100 איש, וכתבתי רק לשליש מהבנות...
ולא יודעת, לא אהבתי אותו. גם בקריאה החוזרת הוא שיעמם אותי ממש ~_~ מוקינג'יי ממש עניין אותי. הכי עניינה אותי הפוליטיקה בסדרה ושם קיבלתי תשובות, אמנם לא את כל התשובות שהייתי זקוקה להן, אבל קיבלתי תשובות

Billy Shirs

New member
אנחנו 20 בצוות,

אבל החלטתי לא לכתוב לכולן כי אז זה סתם יהיה "לא יצא לנו לדבר הרבה ואני בכלל חושבת שאת פוסטמה דו פרצופית, המון בהצלחה בצבא וגם בחיים". אז בחרתי לי כמה שאני אוהבת באמת והמכתבים שלהן באורך הגלות><

Ayelet 363

New member
CF (והתייחסות מידע על MJ)

אני שונאת את MJ לפני שקראתי אותו בגלל שהבנתי שהוא שנוא.
משהו שאני שונאת מהיכרות איתו- הסוף של הראשון. הוא קרע לי את הלב. וגם הסוף של השני דיי מרושע... הוא מותח ואני מניחה שדיי נחוץ.

N o R i K o

New member
MJ

תשנאו אותי, כל פעם שאני קוראת את הסצנה של פיטה וקטניס על האגם קצת בא לי לירות בעצמי. מנגד, אני גם שונאת את סצנת ההתמזמזות של גייל וקטניס בספר השלישי, כל כך מיותרת. ~_~ לעומת זאת, האנגסט גיילניפ בספר השני...
וכל סוף הספר השלישי... "אוי אני קטניס אני כל כך מסכנה וכל מי שאני אוהבת או מת באשמתי או נטש אותי
" איכסוש!

Miss Lavet

New member
|

הוצאת לי את המילים מהפה! בקיצור הספר הראשון הכי טוב!

היר וי גו
CF&MJ

בעיקרון אני פשוט שונאת את קולינס. טוב לא שונאת ,רק ממש ממש ממש אבל ממש מאוכזבת ממנה. היא יצרה עולם כוחני וחולני כאחד ונמאס לה ממנו באמצע
מילא זה שהיא חרבה את קטניס והרסה את הדמות כליל על כמה הסוף נוראי כבר חפרנו בכל מקום אפשרי. אבל זה לא רק העניין הרומנטי גם מה קורה עם העולם הזה אנחנו לא ממש יודים קוין וסנאו מתים , מי שולט? מה קורה? איך קורה? הקפיטול נפל ,אבל מה יש במקום ? שונאת את זה שנשארתי עם יותר מידי שאלות לא פתורות

Sexy Darren

New member
CF

במשחקים השניים, כשפיטה מעמיד פנים שקטניס בהריון ממנו. זה כ"כ מטומטם ואגואיסטי מצידו, חשבת אולי איך היא מרגישה? חוץ מזה שהוא לא חשב על זה שברגע שיעבור מספיק זמן, השקר יתגלהוזה רק יהפוך את זה ליותר גרוע, אי אפשר להעמיד פנים שאת בהריון
ובכללי, כל הקטע שפיטה מספר שהוא מאוהב בקטניס ועושה את כל הסצנות האלה, מה שגורם לקפיטול בסופו של דבר לכפות עליהם מערכת יחסים. כאילו מה הקטע שלו? הוא מאוהב בה, שיגיד לה ויתן לה להחליט לבד אם היא אוהבת אותו או לא.

Billy Shirs

New member
זה לא בדיוק ככה
CF

אפשר מאוד בקלות להעמיד פנים שהיא בהריון, בשלושה חודשים הראשונים לא רואים את זה בכלל, ומן הסתם פיטה לא חשב כל כך רחוק קדימה. הוא רק רצה לעורר פרובוקציה. אחרי שהזמן הזה עובר אפשר להגיד שמכל המתח והכאב היא עברה הפלה טבעית.

למעלה