אתגר 30 יום: יום 13

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 13

מי אמר שאי אפשר לחזור אחורה בזמן? יום 12 מי אוהב את השבת? אמא ואבא, סבתא וסבא. אני באמת לא יודעת את ההמשך של השיר הזה. עכשיו תשלפו את כל השליליות שבכן, כי הגיע הזמן ל - יום 13: דמות שהייתן\ם רוצות\ים שתמות למען הסדר הטוב אני רוצה להבהיר שכל הודעה שתרשמו פה היא ספוילר. כי אם אתן אומרות שהייתן רוצות ש-X ימות, זה אומר שהוא לא באמת מת, וזה ספוילר. אז תסמנו
אלא אם כן עדיין לא קראתן את MJ ואז זה סתם ניחוש.

Billy Shirs

New member
MJ

באמת לא נראה לי שצריך להוסיף עוד מקרי מוות לערימה הגובהת, אבל אם כבר הייתי בוחרת באנני וג'והאנה. כדי שאנני תוכל להתאחד עם אהובה במקום להישאר שבורה ומחורפנת כל החיים, וג'והאנה כי היא נורא מסכנה בסוף הספר השלישי ועדיף לגאול אותה מייסוריה. למרות שאני חושבת שהיא יכולה להסתדר ממש טוב עם גייל.

N o R i K o

New member
אוי,
MJ

התמונה הזו כמעט גרמה לי לבכות.
אני ממש מסכימה עם ג'והאנה (... כאילו, חוץ מהמשפט הזה עם גייל
מה קרה למאדג'?!!? דווקא אני חשבתי שהוא תמיד יסלוד ממנו ויתפוס אותה כפסיכית
), אבל לא מסכימה עם אנני. אם כבר היא הביאה ילד, אז לפחות שתישאר איתו. אומרים שהאמהות מאפסת הרבה פעמים הרבה נשים, ואני חושבת שהיא תעדיף לתת לבן שלה את החיים המאושרים שהיא יכולה להביא לו, לכפר על החיים הנוראיים שהיו לאבא שלו. ואני חושבת שבאיזשהו מקום זה גם מה שפיניק היה רוצה.
ואם אמרת את זה בהנחה שאנני לא הייתה בהריון... אז בהתאם להנחה הזו אני מניחה שפיניק לא מת את המוות הכל כך מיותר הזה

hollypop girl

New member
MJ

פלואראך הוונזבי *מקווה שכתבתי את השם שלו נכון
* כי זה נראה לי כלכך לא הוגן שהוא נשאר בחיים! אני מבינה שהוא מסוג האנשים ששורדים בכל מצב אפילו שאולי מגיע להם למות ואפילו שמתים רבים וטובים מהם ! (כמו לדוגמא, אמברידג' מה"פ שנשארה במשרה גבוה לא משנה כמה מנהיגים ושלטונות התחלפו) כמובן שאני מעריכה אותו על הרצון למרוד בקפיטול למרות שזה סידר לו משרה מכובדת וכניראה גם הרבה כסף וכבוד. אבל תשמעו איך הוא מדבר? אפילו שיש לו כוונות טובות... ג'והאנה מייסון כי היא בודדה והיא לא אוהבת אף אחד, אז למה לא לחסוך ממנה חיים כאלה? היה אפשר לשלוח אותה לקרב ולגרום לה למות מאשר להשאיר אותה בחיים, בודדה ומכורה לתרופות. זה היה יכול להיות הדבר הרחום לעשות, מצד קולינס.

N o R i K o

New member
ברור שגייל!
MJ

סתם. אני מניחה שברור שהכותרת היא לא ספויילר כי כך או כך, בין אם גייל מת או לא, לא הייתי רוצה שהוא ימות.
ההתלבטות הייתה אם לכתוב בכותרת את זה או "אני אתה ואת, כל העולם כמעט, אז למה לא כל יום שבת." באמת שיר, איך את לא מכירה את ההמשך?
ובנימה רצינית יותר - אני לא חושבת שיש דמות שהייתי רוצה שתמות שלא מתה כבר
הדמויות היחידות שרציתי שימותו הם הבאד-גייז, קוין וסנואו, ורציתי באיזשהו מקום שפרים תמות, אבל לא כי באמת רציתי אותה מתה, אלא סתם כי חשבתי שזה יתרום לסגירת המעגל ויגרום לקטניס להסיק מסקנות. לצערי זה לא קרה
אבל כמו שאמרתי ב'המיועד השבועי', אם ג'והאנה הייתה מתה איזה מוות הירואי אני חושבת שזה יכול היה להיות ממש יפה וסמלי. כמובן בתנאי שקולינס הייתה כותבת לה מוות טוב ולא מוות מזעזע כמו האחרים שהיא כתבה ~_~ ואם אמא של קטניס הייתה מתאבדת במקום סתם לנתק איתה קשר הייתי תופסת את זה כהגיוני הרבה יותר.
לא שרציתי שזה יקרה, אבל במתכונת הנוכחית של הספר, הייתי מקבלת את זה. בניגוד לכל שאר המיתות

מי שהייתי רוצה שימות

זה פיטה כי אז קטניס היתה חייבת להיות עם גייל מואהאהא

N o R i K o

New member

מה היה יוצא לנו מזה? קטניס הייתה נתקעת עם ברירת מחדל וחיה בהרגשה מתמדת שהיא לא הצליחה להציל את פיטה. ואז הסוף היה גרוע לא פחות מהנוכחי. אני דווקא מעדיפה את הרצח אופי שעשו לו XD ככה הוא גם מת וגם חי בו"ז! רק חבל שאחר כך הוא קם לתחיה בדמות הרכרוכית

למעלה