אתגר 30 יום: יום 14

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 14

יום 13! מכירים את זה שאתם עומדים להשתחרר ואז מתקשרים אליך כדי לקבוע ראיון עבודה בחברה ממש טובה עם עבודה ממש מגניבה ואז זה נורא מלחיץ? לא? יום 14: המיועד האהוב עליכן\ם (חוץ מקטניס ופיטה) אגב, זה לא ממש מצוין באתגר עצמו אבל נראה לי שהכוונה לספר הראשון.

Billy Shirs

New member
ואצלי זה ללא ספק... טאם טאם טאםםם

קייטו. הייתי רוצה שהוא ינצח
הוא כזה מגניב, עם החרב שלו והכל. הוא כזה באדאס, נלחם עם המוטציות בסוף למשך שעות. הוא נורא קשוח מבחוץ אבל רואים שהוא מאוד אוהב את קלוב, אולי אפילו מאוהב בה, רק שהוא לא משוויץ בזה כמו קטניס ופיטה. וכשקטניס תיארה אותו תולש לעצמו שיער ומכה באגרופים על האדמה ממש צחקתי בקול רם. ופאק, הוא יכול לשבור מפרקת! עם הידיים! זה כזה אדיר!

N o R i K o

New member
טאם טאם טאם~

לא נראה לי שיש. כלומר, יש את רו, אבל האהבה העיקרית שלי היא לא אליה אלא על הדרך שבה היא השפיעה על קטניס ועל המעשים שלה. ובכל זאת אני אוהבת את האומץ והנחישות שהיא מציגה בגיל צעיר כל כך, ורואים שיש לה הרבה חוכמה. חבל שזמנה היה קצר
אז אפשר לומר שהיא התשובה שלי, בנאלית ונדושה ככל שתהיה.
חוץ מזה... אנחנו לא ממש יודעים כלום על שאר המיועדים, אז לא יכולתי לאמץ אף אחד מהם לליבי. נגיד, פוקספייס מגניבה והכל, אבל... זהו, זה בערך כל מה שאני יכולה לומר עליה
גם את ת'רש אני מעריכה בשל ניצול הכוח שלו בחוכמה ואי-ההתחברות לקרייריסטים. אבל שוב, אני לא ממש יודעת עליהם משהו מעבר לכך, אז... זהו
רק שתדעו, כשהתחלתי לקרוא את הסדרה הייתי בטוחה שהעלילה האמיתית, עם הדמויות והמתח והכל... תירקם בפנים. שזה יהיה כמו בעל זבוב, שנכיר את כל המיועדים ונהיה עדים לקשר שלהם ולהתנהגות שלהם במהלך המשחק. איזה מגניב זה היה אם באחד מסבבי המשחקים כל המשתתפים היו מחליטים לכרות ברית אחת גדולה ופשוט לסרב להלחם זה בזה? וכך היה נראה המרד שלהם? כמובן שאז הקפיטול היה דואג לאיזה אסון טבע נורא ומציל בשניה האחרונה את האחרון ששרד ואז מתעלל בו לשארית ימיו... אבל גם זה יכול היה להיות ניצוץ מעניין למרד, לא?

גיני1998

New member
לעולם לא יקרה XP

~וואי לא הייתי בפורום איזה שנה :O ~ מסכימה עם הדברים על המיועדים,למרות שאני חולה על פוקספייס
והקטע עם הברית לא יקרה,כמו שבגמול כולם שרו יחדיו,החזיקו ידיים ועשו הופעה כמו בסיום גן תחיה שנה א'.
וחצי שנייה אחרי הגונג ניפצו אחד לשני את הגולגולת.
זה לא יקרה,תמיד יהיה אחד שירצח,אחרי זה ינסו להרוג,עוד כמה ימותו בעזרתו הנדיבה של שליט הזירה ומאז הדרך לריב מפוצץ קלה מאוד

N o R i K o

New member
CF מעליייייי (וגם פה)

חברה, לסמן! במיוחד כשבקרוב הולכים להצטרף אלינו עוד המוןןןן אנשים שלא קראו את הספרים
ושמעי, נכון שתמיד יהיה מישהו נגד. אבל נגיד, בגמול... למה לחבורת המיועדים שהתגבשה היה כל כך ברור שחלקם יקריבו את עצמם כדי להביא את קטניס ופיטה בחיים ל-13? ~_~ למה לא להבהיר לקטניס ולפיטה מה הם מתכננים לעשות וככה לחסוך לקטניס עשרות לבטים לגבי "לרצוח את פיניק?@@??@%% לא לרצוח את פיניק?%%^?@@%" כמו שאמרתי, הנחתי שזה יהיה כמו בעל זבוב ובסוף באמת מישהו ימות (פיגי ז"ל
) ותמיד יהיה מישהו שירצה להיות השולט (איך קראו לו? היה את סיימון אבל סיימון היה חמוד... נו, הבחור הרע!) אבל אם יש חבורה שיכולה להתגבש, למה לא לנסות ליצור את המרד מבפנים?
יכול היה להיות מעניין. או סתם לגרום לרומן של קטניס להיות עם מישהו שהוא לא מהמחוז שלה. מישהו ש-חייב- להיות האויב שלה. שאם הוא ינצח המשפחה שלה לא תקבל אוכל. יכל להיות הרבה יותר טריגרי ומגניב מסתם ילד שהיה מאוהב בה נצח והכיר אותה עוד מלפני... בקיצור, אני חושבת שקולינס יכלה להחריף את המרד כבר בספר הראשון

למעלה