טאם טאם טאם~
לא נראה לי שיש. כלומר, יש את רו, אבל האהבה העיקרית שלי היא לא אליה אלא על הדרך שבה היא השפיעה על קטניס ועל המעשים שלה. ובכל זאת אני אוהבת את האומץ והנחישות שהיא מציגה בגיל צעיר כל כך, ורואים שיש לה הרבה חוכמה. חבל שזמנה היה קצר
אז אפשר לומר שהיא התשובה שלי, בנאלית ונדושה ככל שתהיה.
חוץ מזה... אנחנו לא ממש יודעים כלום על שאר המיועדים, אז לא יכולתי לאמץ אף אחד מהם לליבי. נגיד, פוקספייס מגניבה והכל, אבל... זהו, זה בערך כל מה שאני יכולה לומר עליה
גם את ת'רש אני מעריכה בשל ניצול הכוח שלו בחוכמה ואי-ההתחברות לקרייריסטים. אבל שוב, אני לא ממש יודעת עליהם משהו מעבר לכך, אז... זהו
רק שתדעו, כשהתחלתי לקרוא את הסדרה הייתי בטוחה שהעלילה האמיתית, עם הדמויות והמתח והכל... תירקם בפנים. שזה יהיה כמו בעל זבוב, שנכיר את כל המיועדים ונהיה עדים לקשר שלהם ולהתנהגות שלהם במהלך המשחק. איזה מגניב זה היה אם באחד מסבבי המשחקים כל המשתתפים היו מחליטים לכרות ברית אחת גדולה ופשוט לסרב להלחם זה בזה? וכך היה נראה המרד שלהם? כמובן שאז הקפיטול היה דואג לאיזה אסון טבע נורא ומציל בשניה האחרונה את האחרון ששרד ואז מתעלל בו לשארית ימיו... אבל גם זה יכול היה להיות ניצוץ מעניין למרד, לא?