אתגר 30 יום: יום 26

Billy Shirs

New member
אתגר 30 יום: יום 26

בתזמון מושלם עם הסרט הבא עלינו לטובה:

הסצינה האהובה עליכן ב"משחקי הרעב".

והכוונה לספר הראשון בלבד ולא לסדרה כולה

shirusheet

New member
קצת מוזר, אבל

כשקטניס מנקה את פיטה ומטפלת לו בפצעים וזה. זה קצת מוזר, אבל אני נורא אוהבת לקרוא קטעים כאלה שמתוארים בצורה די "טכנית": "יש לי שני בקבוקי מים ואת נאד המים של רו. אני משעינה אותם כנגד הסלעים בתוך הנחל כך ששניים כל הזמן מתמלאים בזמן שאני שופכת את השלישי על גופו של פיטה..."

Billy Shirs

New member
נורא קשה לבחור אחד.

יש כל כך הרבה קטעים טובים בספר הזה. האסיף, מרחץ הדמים, המערה, המוות של רו, קטניס מפילה קן צרעות, קטניס מפוצצת את האספקה...
אבל באמת שהאהוב עליי זה הקרב בקרן השפע. פיטה עשה משהו מועיל ונחמד ונתן לקטניס את הרעיון (האדיר!) לירות ביד של קייטו עד שהוא מתגלגל אל מותו הטראגי. הוי, קרייריסטים, חייבים לאהוב אותם.
נוי בטח מצפה שאני אגיד את המוות של קלוב, אבל זה היה מינימליסטי מדי לטעמי והיו צריכים לתת לקטניס להישאר שם קצת יותר כדי שנדע איך קייטו באמת מרגיש.

ולמרות זאת, הנה פאנארט של הסצינה במערה כי הם נורא יפים.

איך אפשר לבחור רק אחת??

האסיף עצמו,קטניס מתנדבת
מרחץ הדמים ,בכלל הקרבות בזירה כל קרב יותר מעולה מהקודם
הקטע של קטניס ופיטה עם הרוש לילה
המערה ,הצייד עם גייל
מספיק לא?

Sexy Darren

New member
טוב...

מכיוון שאנילא יכולה לבחור את "want a suger cube?", אז נלך על הסצנה של גייל וקטניס ביער עם הגרגרים, כי הם כאלה מתוקים

כן, אני יודעת שיש סצנות אחרות, המוות של רו היה מדהים, וגם הטציות זאבים שהיו בעצם המתמודדים האחרים, אבל אני אוהבת קטעים קלילים כאלה

N o R i K o

New member
היה קשה, אבל בסוף בחרתי

הרגע בו קטניס מספרת לפיטה על היום בו היא הביאה לפרים את ליידי. קודם כל היא מציינת שזה אחד הרגעים הכי מאושרים בחייה. ואז אנחנו רואים מה זה אושר עבורה- פרים, גייל. להתעקש, גם כשזה נראה בלתי אפשרי, על האושר של היקרים לה. והכי חשוב, שהיא נזכרת בזה בזירה, נקודת אור בתוך החשכה הנוראה הזו.
איי לאב מיי קטניפ

פאנגירל

New member
הראיון של פיטהההה

הוא פשוט היה כובש שם. נקודה.

בגלל זה, אגב, התבאסתי קשות מהקטע הזה בסרט. פשוט לא היה עוצמתי בעיני כמו שזה היה בספר.

Billy Shirs

New member
הממ
לסרט

ווידוי האהבה היה חמוד, אבל הקטע שהוא וסיזר מריחים אחד את השני היה ממש גאוני לדעתי, ממש צחקתי (בשתי הפעמים
)

למעלה